У мене колись улюбленою командою було Челсі, ще за добрих часів до появи в ньому руского папіка. За часів Дзоли, Поєт, Лебеф, Віаллі, Дюгарі це буа класна команда. А тепер челсі гниє із за грошей так само як і мадридський реал.
Терпіти не можу "Шахтар"-у них дуже нагла манера гри....Люблю рідні "Карпати" і ФК "Львів"....Цього сезону ходила на всі матчі:dance2:
Чесно, я не фанат "Карпат" чи ФК "ЛЬВІВ" , але якщо що... Не буду, особливим, Динамо Київ та Дніпро. З іноземних: Арсенал, Барселона, Мілан. Про ФК "Поділля" (Хмельницький) промовчу, про покійників поганого не кажуть .
Карпати)) але в Англії-Тільки Арсенал))того сезону їх небачив нормально(( а тамтого всі матчі дивися...дуже класна команда..зіграність ,техніка...і Юніорський склад))....СуПЕР а так то ше за барселону трішки))люблю на окремих гравців подивитися)) ай....як колись було:рієрі Був в Арсеналі....Ух..Краса.)
В Україні ФК Львів, Динамо К, Карпати (хоч після того, як Карпати вибили ФК Львів з Прем’єр - ліги осад залишився) В Італії - Мілан В Іспанії – Барса Німеччина – Баварія Забув, ще збірна України
Вболіваю за Карпати, як би вони ще й грати навчились.... не було б так скучно плювати сємкі на стадіоні )))) іноземні Англія: Ювентус Іспанія : Ювентус Італія : Ювентус =)))) правда це було раніше... зараз футбол дивлюсь тільки на роботі, коли єврокубки з участю наших команд...
"Скала" Стрий (світлої пам"яті клуб 1-ї ліги ), "Карпати" Львів, "Динамо" Київ, "Мілан" Італія, "Аталанта" Бергамо, Італія, "Лідс" Англія. Ось за ці клуби вболіваю (вболівав) на різних рівнях (ЧУкр., КУЕФА, ЛЧ, Серія А і т.п.).
Бачу досить багато вболівальників Мілана... Мені завжди подобався Інтер і Lega Calcio. Толком пояснити чо' полюбився мені Інтер навряд зможу. Не скажу, що так само любив збірну Італії. Чомусь завжди відчував деяку антипатію до Ювентуса. Мілан дивився, бо там Шева, а загалом цей клуб також симпатичний, особливо був таким років 5-8 назад Іспанська ліга ніколи не подобалась. Так само німецька. Англійську Прем'єр Лігу дивитись можна. Там міг вболівати за МЮ чи Арсенал, але без особливого захвату і прив'язаності. До Челсі таке ж ставлення як і до Юви. Епохи Дзоли я не застав. Гм... застав, але то був "закат".
Улюблена-ФК"Карпати".Завжди вболіваю за Збірну.Люблю матчі за участю Шахтар і Динамо.Іноді можу з цікавості переглянути гру команди в яку перейшов якісь"улюблений гравець". Мільйон сердець одне биття .....
"Карпати", тiльки неможливо звикнути до рiзних iноземцiв, особливо чорношкiрих. Клуби поступово втрачають свое обличчя... Глобалiзацiя, будь вона неладна...