Улюблена цитата з Біблії...

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Coffe13, 4 чер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заувження слушне. От вам характерна картинка з літератури СЄ:

Ось така радість від того, що страждають інші. Зверніть увагу, навіть страждання Ісуса Христа СЄ є в радість та веселість.

• Подобається Подобається x 2
  2. Oxid

Oxid Well-Known Member

Євангеліє від Марка 14.65-72

• Подобається Подобається x 3
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Іс.41:13 Бо я - Господь,твій Бог, я держу тебе за правицю, я тобі говорю: Не бійся,я тобі допомагаю.

4. Полковник

Полковник миється в бані

И чё?
    Помогло тем, кого душили в газовых камерах Освенцима?

5. Coffe13

Полковнику, життя на землі,як би ми не хотіли, далеко не цукеркове і рано чи пізно закінчується. Думаю з Богом в душі легше не тільки жити, але й помирати.

• Подобається Подобається x 7
  6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Уверен, что да.
    Уверен, что это единственное, что им помогло....

Впрочем, так, как и тем, которые кончились в зонах ГУЛАГ-у.

• Подобається Подобається x 8
  7. Arletta

Arletta Member

я теж цю фразу люблю. вона дає надію в скрутні моменти. приємно знати, що навіть якщо ти сам-один, тебе все ж хтось невидимо, але міцно тримає (підтримує) за руку:)

• Подобається Подобається x 6
  8. sitech

sitech Well-Known Member

[FONT=&quot]Дуже підбадьорливий вірш - " і Бог кожну сльозу з очей їхніх зітре, і не буде вже смерті. Ані смутку, ані крику, ані болю вже не буде, бо перше минулося!" (Об'явлення 21:4)
    Дуже втішає звістка з Біблії, що Бог зітре всі наслідки гріха і навіть... смерть. Те, що люди перестануть вмирати та страждати, мене це дуже потішає.[/FONT]

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

А може страждання це приємно?
    Та нє, не думаю...
    Да, хороша цитата. Згоден.

10. Rusla

Rusla Member

Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію.
    І ви кликатимете до Мене, і підете, і будете молитися Мені, а Я буду прислуховуватися до вас.
    І будете шукати Мене, і знайдете, коли шукатимете Мене всім своїм серцем.
    Єр.29:11-13

11. kitana

kitana Banned

Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любові не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий! І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любові не маю, то я ніщо! І коли я роздам усі маєтки свої, і коли я віддам своє тіло на спалення, та любові не маю, то пожитку не матиму жадного! Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить в усе, сподівається всього, усе терпить! Любов ніколи не переминає!

(Перше послання апостола Павла до Коринтян 13:1-8)

• Подобається Подобається x 4
  12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Вчора у Римо-Католицької Церкві почался Великий Піст...

Останнє редагування: 23 лют 2012
  13. sitech

sitech Well-Known Member

Мене вразило скільки раз Ісус нагадував про велич свого Батька, що його Батько є реальною особою. Ось, наприклад, деякі з посилань:
    І скликнув у храмі Ісус, навчаючи й кажучи: І Мене знаєте ви, і знаєте, звідки Я. А Я не прийшов Сам від Себе; правдивий же Той, Хто послав Мене, що Його ви не знаєте.
    (Від Івана 7:28)
    Трохи раніше Ісус звернув увагу, що знання про Єгову Бога є дуже цінними:
    "Поправді, поправді кажу вам: Хто слухає слова Мого, і вірує в Того, Хто послав Мене, життя вічне той має, і на суд не приходить, але перейшов він від смерти в життя."
    (Від Івана 5:24)

14. Coffe13

Сир.3:20 Велика бо могутність Господня, а славиться він смиренними.21 Не шукай того, що важке тобі занадто; не досліджуй того, що понад сили твої.22 Роздумуй над тим, що тобі доручено, заховані ж речі тобі непотрібні.23 Не силкуйсь на те, що тобі не під силу, бо тобі й так об'явлено понад людське розуміння.

• Подобається Подобається x 4
  15. sitech

sitech Well-Known Member

Ось бачите, що означають апокрифічні книги, якщо в книгах, які натхненні Бого говоритться про життєву необхідність здобуття знаннь про Бога (Ів 17:3; Фп1:9; 1Тим 2:4...), в апокрифічних можуть існувати такі вказівки, які нібито оправдовують людську зневагу та небажання вивчати Слово Бога.
    Ви не зауважили, що те, що написане в цій книзі суперечить волевиявленню Творця Єгови Бога: " Бо це добре й приємне Спасителеві нашому Богові, що хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди." (1 Тимофію 2:3,4)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачу, що ви просто не розумієте ЩО пишите.:)

17. Coffe13

1Кор.8:2 Коли хтось думає собі, що він щось знає, той ще не знає, як треба знати.

І я впершу чергу не знаю, але з вами, sitech, не погоджуся, бо не бачу суперечностей.

18. Mokasin

Mokasin Member

Хто шукає - знаходить! (Якось так)

19. sitech

sitech Well-Known Member

Бог бажає, щоби ми мали віру, яка б мала підгрунття та була вірою, а не легковр'ям. Наприклад, хто буде вашим учнем: той, хто буде досліджувати ваше вчення, вивчати його, пробувати використовувати його в практичному житті, старатися притримуваися його норм, або той, хто навіть не буде цікавитись вченням, а тільки казати, що воно у нього в сердці?

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Про які суперчності йдеться?

20. yasam

yasam Well-Known Member

Вся Біблія - кожен рядок неперевершина, життєва, повчальна, пізнавальна цитата

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)