“Укрзалізниця” почала скасовувати рейси експреса до Борисполя Інтервал руху потягів наразі збільшений до двох годин. “Укрзалізниця” почала скасовувати рейси нового експреса “Київ-Бориспіль” на п’ятий день після початку регулярного сполучення між Києвом і міжнародним аеропортом. Як випливає з оновленого розкладу, який введено в дію від 00:00 4 грудня, скасовано низку рейсів як в нічний час, так і в піковий ранковий та вечірній. View: https://youtu.be/HqiMZjzFom4?t=23
Гарна новина Євген Кравцов 7 год · У неділю запускаємо новий поїзд. Він забезпечить сполучення Дніпра, Запоріжжя, а також Білої Церкви із Закарпаттям. «Нічний Експрес» № 3/4 "Запоріжжя – Дніпро – Ужгород" у перший рейс відправиться 16 грудня. Новий маршрут стане потужним імпульсом для розвитку туристичної України. Поїзд, прикладом, буде зупинятись у Львові, Воловці і на станції Мукачево. Вагони у цьому сполученні пройшли капітально-відновлювальний ремонт, а графік складений з урахуванням побажань пасажирів.
Блін, контора спокою не дає... Спойлер: для форумчан може хто хоче трохи підзаробити? Контора справно платить, вигідні умови, можливість професійного росту Бориспільський експрес зламався на півдорозі до Києва, його салон заповнився димом Під Києвом в черговий раз зламався експрес, який з'єднує аеропорт "Бориспіль" зі столицею. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив пасажир поїзда Андрій Охота. У повідомленні говориться, що поїзд зупинився, через 20 хвилин після початку руху. "Гіперлуп зламався. Від'їхали від аеропорту і через 20 хвилин він" крякнув ". Поруч зі мною люди, у яких квитки на інший потяг, і у них всі шанси не встигнути на нього. Людей чертовски багато, набито як балтійської кільки", - написав пасажир.
А ви берете і кажете... Крутіше Гладковського: «Укрзалізниця» купує російські деталі з п’ятикратною переплатою ПАТ «Укрзалізниця» закуповує деталі російського виробництва з переплатою в два-пять разів через завищену очікувану вартість та створення штучних умов на тендерах для потрібних фірм. Про це пише «Залізниця без корупції». У вересні 2018 року Філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» провела тендер на закупівлю локомотивних швидкостемірів та запчастин до них загальною вартістю 25,5 млн. грн. В тендері прийняли участь два учасники – ТОВ «Електротех» та ТОВ «НТП «Трансінвест». Їх пропозиції відрізнялися лише на 1000 тис грн., але «конкуренти» не знижували ціни. Фірми пропонували продукцію одного виробника – ВАТ «Электромеханика» з міста Пенза (Російська Федерація). Крім того, обидва учасники подали ідентичні довідки і листи погодження. Аналіз цін продемонстрував, що вартість продукції досить суттєво відрізняється від ціни на ці товари в Росії. Так швидкосетмір 3СЛ2М залізниця купувала по 86 тис грн. Тоді як в Росії він в роздріб коштує 38 тис рублів (близько 17 тис грн.) Таким чином Укрзалізниця закуповує швидкостеміри приблизно в 5 разів дорожче, ніж їх продає виробник. Нині ніхто з українських виробників не може виготовляти локомотивні швидкостеміри і запчастини для них, бо для цього треба пройти довгу процедуру погодження виробництва і допуску до застосування. Хоча сам швидкостемір втілює технології середини минулого століття. Також «УЗ» зі значною переплатою в останні роки купувала з переплатою в рази російські реле, генератори, російські редуктори і багато іншого. Всі ці закупівлі відбувалися за ідентичним сценарієм – жодної конкуренції та захмарні ціни.
Знаю, вірю. І не дивно. Бо: Ігоре, я не розумію. Чому люди так легко піддаються брехні. Сам дивуюся. Ми кожні 5 років дьоргаємося то на схід, то на захід. Набридло - вісьта, набридло - гайта. А насправді стоїмо на місці. Сьогодні не просто вибори. Сьогодні - момент істини. Просраємо - ні я, ні ви не побачимо нормального життя в Україні. Бо ні я, ні ви не є вічні. А час збігає. Я вже ні до чого не закликаю. Але знаю одне, як ясний день. Який би Порох не був фіговий, Зе - гірший в декілька разів. І гірший він тим, що він по іншій стороні барикади від України. Він не є самостійна особа. Ним будуть керувати. Не будуйте собі ілюзій. Думайте самі. Я все сказав. Дітей шкода.
А шо мені думати? Я то знаю. І ілюзій я не будую. Мені Зє ніколи не подобався і не подобається. І голосувати за нього я не буду. Порошенко і бпп просрали шанс змінити країну. Тепер брехуни, злодії і бариги за все будуть відповідати. Каятися! І спокутувати!
Повірте, ніхто, ні за що не буде відповідати. А навіть, якщо і буде, то нам від того ні тепло, ні холодно. Тим більше, що до влади прийдуть проросійські сили. Тут ситуація наступна: куди йдемо? Якщо на Захід, то я готовий дати Пороху і не тільки Пороху - будь-кому шанс. Повернення в Росію - не дам шансу, хто би то не був.
Кому, вам повірити?! @Мих, дайте си на спокій. Такого брехуна і балабола, як ви, я ні в реалі ні в віртуалі ще не зустрічав
Нема гіршого, коли людина обманює сама себе і думає, що то її обманюють. Тому ви самі себе нахали в черговий раз.
@Мих, у вас і манери і звички бариг-порохоботів. Кажете ніби і правильні речі, але не пробуєте приміряти сказане до себе
Зализницю вашу снести и построить, что-нибудь для людей подобное. Как самое отвратительное в жизни, вспоминаю поездки редкие с ее услугами. Албания - лучше, даже Узбекистан лучше.