жодна з цих трьох "основних претенденток" не співала українською, вони справді Україну будуть представляти? може якийсь російський територіальний філіал? щодо Міки Нютон терпіти не можу попсу, але! мені подобається тембр та сила її голосу
Євробачення - то така дивна штука: народ кричить, що попса, що все куплено, що дешеве шоу, але обговорюють і цікавляться ним, як однією з головних подій в країні Аж навіть Пупер на форум зайшов прокоментувати Євробачення
Міка Ньютон - це єдина з цих трьох, про яку я колись хоч щось чула... Не думала, що вона з України. Думала, що це звичайна московська попса...
вони в неї через те, що вона Грицай з Франківщини, чи через те, що вона Міка Ньоютон із Самавженепамятаюзвідки?
це питання дискусійне. Як на мене, у фіналі відбору було принаймні з пятеро, які співають краще. Зокрема й Джамала зі Златою. Тут уже ніц не скажу. Мабуть, що так, якщо з доволі посередніми вокальними і зовнішніми даними зуміла пробитися...
Тимофія Нагорного, бувшого чоловіка Подкопаєвої... я спостерігала за виступом Міки в Юрмалі, вона в живу не витягувала.... після Руслани та Данилка не бачу хто би міг представити нас на Євробаченні... хотілось , щоб Джамала...але не склалось
Наїжджали так на цю Міку, а вона зайняла аж 4-е місце. Результат кращий, ніж у минулому році (вже й не пам'ятаю, хто там від нас виступав у минулому році). Я Євробачення не дивилася, але зараз подивилася, як виступила Міка. У принципі, заспівала досить сильно. http://www.youtube.com/watch?v=QR3xATwJlGg
Досить непогано вставили на задньому фоні номер з маюванням піском.. і це напевно і зіграло дуже велику роль в тому 4 місці)) А мені здається, що зовсім не схожі.
"Любимый город может спать спокойно" Другої епідемії чуми (перша - це Євро-2012) принаймні у нас не буде.
так на фоні всіх учасників , ми досить і досить нічого... 4 місце достойно, але шо то нам українцям дає?