Відповідь: Український прорив А вот как раз и Вы! Кто их выбирает? Кроме НАС - избирателей, на них управы нетути! Ну если разве влетят к прокурору... Но это вряд ли... редко т.е. Ох, женщины" Имя вам непостоянство!" (с)
Відповідь: Український прорив больше подходит в данном случае.. хоть синицу в руке - это я хоть реально оценить смогу...
Відповідь: Український прорив Під Ваші критерії відповідності посаді прем'єр-міністра кандидатура Яценюка виглядає досить таки привабливою. :p
Відповідь: Український прорив Степанич - тему "заграли" чи зафлудили... два слова про "Янукович кращий прем'єр" та "чи такий прем'єр потрібен" -- В залежності від ситуації - різні прем'єри потрібні. Навіть Кінах. Янукович однозначно не кращий - Тимошенко в повній ізоляції не змогла обійти граблі (на які її ще й підштовхували - той самий Порошенко) - і зробила помилку, стараючись мінімізувати збитки. Янукович, зі здоровенною групою підтримки, як носоріг, поліз на ті ж граблі, і отримав точно такий самий результат, застосувавши ті ж методи. Тільки! різниця: - Тимошенко відразу обгадили, не давши можливості до кінця ліквідувати наслідки - Януковича почали вихваляти, щоб не було помітно, що всрався... -- Стиль керівництва Януковича - авторитарний. Згідно книжки - такий стиль дає швидке тимчасове покращення...
Відповідь: Український прорив Я не Степанич але з висновком погоджуюсь. Ситуація з обговоренням мені нагадала період після виборів 2006 року в стані помаранчевих, коли на перше місце вийшли амбіції посад.
Відповідь: Український прорив Погляньмо на цю програму. По-перше, тексту її я ніде не знайшов, тільки "презентація". Ну гаразд, беремо її з сайту Тимошенко http://www.tymoshenko.com.ua/ukr/exclusive/documents/4346/. Що це таке? ось вступ: "Наша країна заслуговує на все і відразу. Ми за кардинальне і швидке покращення якості життя в країні для всіх людей. Ми поважаємо еволюційний розвиток, але він не задовольняє наших амбіцій. Замість повільної еволюції має з’явитися повноцінний якісний стрибок в майбутнє. Ми беремо на озброєння термін „ПРОРИВ” як антитезу повільній черепаховій еволюції. Ми знаємо як забезпечити справжній прорив в економіці, у всіх галузях народного господарства, у всіх сферах життя українського суспільства. Ми маємо поетапний, щоденний календар прогресу по-українськи." Популізм. Йдемо далі. "70 років для того, щоб наздогнати Європу, 100 років до рівня життя в США і в Японії, - все це нісенітниці. Ми не маємо стільки часу. Там де песимісти говорять про півстоліття, ми ставимо – рік, там де вони хочуть сто років – ми даємо три. „Тихіше їдеш – далі будеш”, - це не про нас." Популізм. "Як Китай дав цивілізації порох і компас, як Греція і Англія запропонувала світові основи демократичного устрою, ми понесемо в світ унікальну найоптимальнішу систему організацію життя суспільства, що буде варта наслідування. Ну-ну Виконання УКРАЇНСЬКОГО ПРОРИВУ передбачає реалізацію ДВАНАДЦЯТИ СТРАТЕГІЧНИХ ЛІНІЙ. Цікаво... КОНСТИТУЦІЙНИЙ ПРОРИВ. Ця лінія передбачає організацію і проведення Всенародного референдуму щодо схвалення і прийняття нової Конституції України. Народ сам напише свою Конституцію, коли дасть відповіді на ключові запитання сьогодення, які стосуються, передусім: форми правління (президентська чи парламентська держава), обрання суддів, ліквідації пільг та недоторканості, позбавлення депутатів-корупціонерів депутатських мандатів, розширення прав місцевого самоврядування, встановлення контролю над владою, спрощення процедури референдумів. Ми вже зараз виконуємо Першу Лінію „УКРАЇНСЬКОГО ПРОРИВУ”. Сьогодні по всій країні створені наші штаби, які збирають підписи за проведення конституційного референдуму та ведуть агітаційно-роз’яснювальну роботу серед людей. Ага, ось ы зосередимося на цьому першому. По черзі: 1. Змінити форму правління у Конституції. 2. Обрання суддів. 3. Скасування пільг та недоторканності депутатів. 4. Розширення прав місцевого самоврядування ... і т.д. Аналізуємо. Місцеве самоврядування стоїть аж на 4-му місці, до того ж з ні до чого не зобов`язуючою - "розширення". А що на першому? Щоб точно відповісти на це питання беремо цитату з того ж сайту Тимошенко: "Відповідальність політичної сили набагато ефективніша для суспільства, ніж відповідальність окремих депутатів", - вважає Тимошенко. На її думку, в умовах мажоритарної виборчої системи (висування кандидатів в народні депутати від одномандатних округів) політики не несуть такої відповідальності перед виборцями, як в умовах пропорційної системи (висування кандидатів від політичних партій). "Після завершення виборів ми б хотіли, щоб наші кандидати в депутати були закріплені за тими округами, в яких вони зараз працюють", - сказала Тимошенко. На її думку, таким чином вдасться закріпити зв'язок між ними і виборцями. Це 6-те серпня 2007-го. Тобто, владу пропонується віддати не народу (як у програмі), а партії, яка вже і поведе до нових перемог , то чи демократія це? Пропонується відштовхуватися від діючих партій (які до народу аж ніяким боком), а зовсім не шлях самоврядування, теріторіальних громад та думки громадян. Таким чином, стверджується, що діюча "еліта" буде працювати на народ. З чого це вона взяла? Смішна панянка, а ще смішніше за кого вона всіх тримає Дванадцять кроків назустріч людям... З погано прихованою жадою влади
Відповідь: Український прорив А викладені на сайті Тимошенко заклинання ви називаєте програмою дій? Це можна викласти значно коротше - віддайте мені та моїй структурі владу в обмін на гасла. Ви досі вірете у добру імператрицю? Я - ні, мені потрібні гарантії, механізми зворотніх зв`язків, а не клановий розподіл народного майна, що в нас зветься політикою.
Відповідь: Український прорив Очень давние - построение власти в стране снизу вверх, местное самоуправление. Пока сами люди не наведут порядок у себя в городе, деревне, поселке, и наверху порядка не будет. Здесь нет ничего нового, вспомните выборных старост, земство в России, модель Швейцарии. Но это сильно идет в разрез со строительством партиями (а это по существу финансовые кланы) своих "минигосударств". Все они едины в том, что должен быть сильный центр и подчиненные ему территории, разногласия вызывает только кто будет паханом
Відповідь: Український прорив У меня все тот же - мирное сопротивление, метод Ганди Не участвую в фарсах и разводах, "не ведусь", даю понять, что за самозванцев не голосую. Мутю народ А не пришел бы никто к ИХ урнам, голосовать за ИХ власть в НАШЕЙ стране - и был бы толк. Понимаю, что пока нас таких немного, но богатею мыслью , что понимание растет и перейдет в качество.
Відповідь: Український прорив Возможно я ошибаюсь, но разве не отменили минимальный процент голосующих.. В смысле, если даже явятся только ближайший родственники наших "избранников", то выборы все равно состоятся? Это раньше было, если на выборы явятся меньше столько-то процентов, то переголосование...
Відповідь: Український прорив Да в этом ли вопрос? Вопрос в тенденции. Либо мы раньше поймем, что живем в своей стране, а они нас имеют за крепостных и лишили реального (вернее унаследовали систему) избирательного права, возможности влиять непрерывно. Либо они нас раньше построят и превратят в банановую республику, причем ментально, идеологически. А к тому идет.
Відповідь: Український прорив Ваші пости мені чомусь нагадують виступ пані Тимошенко .... "Народ сам напише свою Конституцію, коли дасть відповіді на ключові запитання сьогодення, які стосуються, передусім: форми правління (президентська чи парламентська держава), обрання суддів, ліквідації пільг та недоторканості, позбавлення депутатів-корупціонерів депутатських мандатів, розширення прав місцевого самоврядування, встановлення контролю над владою, спрощення процедури референдумів." Це з "УКРАЇНСЬКОГО ПРОРИВУ" , який Ви ,небезпідставно, називаєте певним набором гасел - і в цьому я з Вами частково згоден. Але , на відміну від Вас в ПРОРИВІ я побачив багато цікавих та змістовних ідей та пропозицій. Інше питання законодавче наповнення цих ідей. Для прикладу - декларування видатків держслужбовців. Для реалізації її в життя потрібно внести ряд змін в законодавство України (ЗУ "Про державну службу" , "Про податок з доходів фізичних осіб" "Про державну податкову службу в Україні", "Про міліцію". "Про прокуратуру" і т.д). Крім цього, само по-собі декларування видатків чиновників нічого не дасть без декларування видатків членів їх сімей. Плюс - наведення ладу з орендою чиновниками нерухомості та транспортних засобів. Є ще нюанси , але ... цей пункт цілком реально впровадити в життя . Головне тут політична воля перших осіб держави.
Відповідь: Український прорив Доріс... тепер би ще пару млрд. (про всяк випадок ) Та в тому ж і справа, що нічого він не напише, бо його надійно заблокували, тільки партії (клани) можуть щось написати. Це ж ключове питання! А хто сказав, що вони напишуть те, що потрібно нам? Увесь фокус у тому, що питання ставиться так - віддайте нам владу, а ми будемо втілювати змістовні ідеї та пропозиції. Мене це не влаштовує. Це схоже на купівлю усього альбому заради тільки однієї пісні. Звісно, я буду підтримувати розумні ідеї та дії (наприклад, доведення тарифів на газ до зваженої цифри, бо зараз стою перед проблемою чи судитися з Добкінським "Жилкомсервісом" ). Мене влаштовує саме втілення, а не дарування влади партії, бо де гарантії? що буде коли це втілення залишиться тільки на папері? Що далі? Ці погані, будемо чекати інших? Це ж і є віра у доброго царя. Мені здається досить, повинна працювати система, владна вертикаль знизу, обрання знизу. Інакше це монархія, а не демократія.
Відповідь: Український прорив На эти выборы, слова богу, приняли норму, что выборы считаются состоявшимися если проголосует не менее 50% избирателей.
Відповідь: Український прорив А я вижу существенное отличие. Mike не лезет в ВР с целью стать премьером, а то и президентом. Во всяком случае не объявляет об этом во всеуслышание. Чувствуете разницу в ответственнности? Mike'у я верю. Тимошенко - нет.