Відповідь: Український прорив bmp - не поспішайте. Роззирніться спершу. Категоричність лише шкодить. Охолоньте і говоріть зважено - Степанич не провокатор, і цілком адекватно сперечається...
Відповідь: Український прорив bmp... Ви серьозно думаєте, що на такому рівні можна продовжувати дискусію? Пробачте, я пас.
Відповідь: Український прорив А я хіба казав, що Степанич провокатор? І я абсолютно чесно і відкрито можу заявити, що сперечається він адекватно, хоча і не конче аргументовано.
Відповідь: Український прорив Будете смеяться, но Янукович лучше. Могу аргументировать, но думаю, я Вас убедить не смогу. Потому что как политик, точнее как политический боец, Янукович Тимошенко в подметки не годится. И наоборот. Как Премьер Тимошенко Януковичу в подметки не годится... Вот такие вот пироги...:borat:
Відповідь: Український прорив До Луценка вкрай негативне (як до Прем"єра). Катеринчук на мою думку зміг би бути непоганим Прем"єром. Йому досвіду бракує. Або візміть того ж Яценюка! Взагалі, можна знайти серед молодих. Але... політика, чорти б її взяли!
Відповідь: Український прорив Степаныч, после того, как я услыхала о увеличении своей зарплаты и маминой пенсии в 3 раза, но в реале это БРЕХНЯ, то я просто не смогу проголосовать за Януковича, рука дрогнет... Ну врал бы уж о будущем, кто там проверит?... Но о прошлом...
Відповідь: Український прорив Катеринчук в свій час пригадується заявив, коли йшов з податкової, що повернеться в крісло прем'єра. Але, на мою думку, яка сформувалась після скандальновідомого з'їзду НСНУ йому таки бракує рішучості. Яценюк... можливо , але... він не є незалежним політиком.
Відповідь: Український прорив Ще парочка кандидатур для роздумів - Турчинов, Кириленко і Богословська.
Відповідь: Український прорив Ну не совсем так... У бюджетников зарплата выросла приблизительно на 6% при введении первого этапа с 1-го июня (по сравнению с 1-ым января). С 1-го сентября еще повысится. До конца года они еще планируют. Может и будет 26 с лишним %. И потом, по сравнению с каким периодом? Если с 2000 годом, к примеру, это одно... ну и т.д. Пенсия... Посчитаем... У меня льготная за вредные условия. Была 960 грн в мае-июне, стала 1193 с копейками. Т.е. почти на 20%. По поводу "в три раза" не слышал. Скорее всего это в 2008 году. Но спорить не буду... не слышал. А вот почитайте инициативы Президента. Они ведь тоже "на вырост". Другой вопрос - инфляция. Но тут играет роль в значительной мере политическая нестабильность, засуха опять же...
Відповідь: Український прорив Лично слышала, Богатырёва на 10 съезде Регионалов озвучила. У нас вообще ничего НЕ ДОБАВИЛОСЬ! Увеличили налог с 13 до 15% и одновременно сократили количество ставок, поэтому сняли переработки (распоряжение о сокращении 300 ставок пришло из Киева вместе с повышением).. Сплошная фикция и всё.. А цены все растут, растут, растут...
Відповідь: Український прорив Нє. Ці не підходять. Премьер - це не посада "хорошої людини". Тут потрібен досвід перш за все, навички управлінця, навіть зв"язки... Підтримка олігархів, бажано орієнтованих на українську промисловість... Ну і багато інших факторів. Є такий термін - "людський капітал". Це освідчені і здорові люди, які хочуть працювати. Кожний капіталіст у сучасному світі зацікавлений у цьому капіталі. Але СВІЙ капіталіст! Тому що людський капітал приносить йому капітал. А от продали Криворіжсталь... Гроші невідомо куди пішли, лобіюються інтереси іноземного капіталу, вплива на отримання частини прибутку країна не має, люди невдоволені... Хто виграв?
Відповідь: Український прорив Постараюсь найти что сказала Богатырева. По поводу "не добавилось": мы получили дотацию на повышение в бюджетной сфере. Нормальную дотацию. Никого не сокращаем, всем увеличили, остались все надбавки. Многое зависит от местной власти. Просто эта "кухня" до Вас не доходит.
Відповідь: Український прорив Если бы не сокращение 300 ставок, может и до меня б дошло что-нибудь...
Відповідь: Український прорив И я про это. Пример: некоторые сельские и поселковые головы решили перевести бюджетников, которых они финансируют, меньше, чем на ставку (чтобы не сокращать) для того, чтобы своим людям (и себе в том числе) получить не одну, а две премии. Администрация узнала, пресекли. "Спасение утопающих...". Если администрация мышей не ловит. Місцеве самоврядування, аднака!
Відповідь: Український прорив Но мне-то от этого не легче... Не я же буду на них бегать управу искать... И вообще хочу премьера молодого, красивого и велеречивого, ясно! Все равно от них толку мало, то пусть хоть глаз и слух радует..:p
Відповідь: Український прорив На мою думку незалежно від блоку чи партії потрібно вибирати усіх крім депутатів колишнього 5-го скликання і їх помічників, міністрів і їх замісників,керівників державних адміністрацій різного рівня ,олігархів і їм подібних, я думаю що у списках буде достатньо людей які на мою думку можуть привести нас в майбутньому до якогось покращання. Гірше ніж є вже не буде так як нема куди.
Відповідь: Український прорив А как это сделать? Отдельно за каждую личность сейчас не проголосуешь, а по партийным спискам, то снова получим тот же компот. Те же лица, только в профиль..