Відповідь: Український оператор нового покоління Не ясно, чому на картах двох міст різні кольори. Ви лінк відкривали? Додано через 4 хвилини там немає відповіді на моє запитання, як і взагалі інформації про акцію.
Відповідь: Український оператор нового покоління якщо походите по їх сайту то побачите що самим нетом можна користуватись тільки заплативши відразу Ціна пакета без укладення Додаткової угоди — 1185 грн і отримаєте стартовий пакет для підключення до мережі PEOPLEnet, в якому вже є 10 МБ безкоштовного Інтернет-трафіку дальше оплата ваучерами по 10 коп за метр http://www.people.net.ua/inetpack/inetpack_pc/ а акції не об"єднуються,або мобіла на халяву або модем при укладенні додаткової угоди Додано через 3 хвилини якщо вражувати що модем коштує 645 грн, то авторизація тягне на 100 баків і Вам воно то тре?
Відповідь: Український оператор нового покоління Таки так. Думав довго, і не придумавши нічого іншого, став користувачем мережі третього покоління. Покриття нездале, на інтернет в дорозі (я користувався ГПРС 3 останні роки) розраховувати не доводиться, швидкість (у Києві) нижче обіцяної, але це дешевше телефонного додзвону. Звичайно, якщо не враховувати стартового платежу у майже 200 баків (модем+пакет+аванс). Це найдешевший варіант Якщо захочу телефон - доведеться видати ще коло 200-400.
Відповідь: Український оператор нового покоління Forest, головне мати телефон який підтримує піплів. І там є калькулятор тарифіф. Доречі про нет. Я вже писав... у КС мб по 0,02 грн у МТС 1 мб по 0,05 грн. Я зара на МТС сижу ... конект 460 кб/с , скачка 10-30 Кб/с
Відповідь: Український оператор нового покоління Мені той телефон непотрібен. дотепер я сидів на МТС, але в моєму пакеті тільки 300 мб в місяць. Тому й відважився.
Відповідь: Український оператор нового покоління потрібна така послуга, була б в самий раз, а так на радіобазарі можна рацію купити також безкоштовно буде. по темі, якщо мати сдма телефон то в пупленет можна стартовий за 50 грн. купити(підключитись).
Відповідь: Український оператор нового покоління Але ж люди добрі, крім Peoplenet'у, є ще й інші CDMA-оператори в Україні. А саме - CDMA Ukraine та Intertelecom. Найбільше покриття згідно офіційних карт на їхніх сайтахї має Intertelecom. Але як це не парадоксально їх у Львові немає, бо їм не видали ліцензію на цю область. Якщо говорити про інтернет від цих операторів, то він у них пронується на меншій швидкості, ніж у Peoplenet'і. Наприклад, у Intertelecom'i заявляють про швидкість у 115 Кбіт/с. Проте, на відміну від Peoplenet'у, ці два оператори відразу при підключенні надають Вам прямий міський номер, тобто на міські номери Ви дзвоните за значно нижчими тарифами (залежно від тарифного плану) і до Вас відповідно теж дзвонять із міського телефону по міських тарифах. Ще один момент, коли Ви виходите з CDMA-телефонів в Інтернет ваш телефон не може приймати вхідні дзвінки. А USB-модеми для 3G-Інтернету все ж таки відносно дорогі. То ж чи вартує гра свічок вирішувати кожному самим?
Відповідь: Український оператор нового покоління щось я сумніваюся те що ти написав, друзі казали що приймали вхідні дзвінки, оператор Пупленет. а от у GSM при прийомі/передачі не приймеш вх.дзвінок.
Відповідь: Український оператор нового покоління залежить від т/ф (класу GPRS) і поточної базової станції
Відповідь: Український оператор нового покоління Складно на цьому форумі говорити про технічні речі. Коли я створив тему про мобільний інтернет, її перекинули у гілку "телефонія", хоча я створив її у найвідповіднішій гілці. Тема стосувалася виключно інтернету. Далі, коли я тут поставив запитання про різницю кольорів на двох картах покриття, - у столиці місця низькоякісного покриття позначені тим же кольором, що і ідеальне покриття у Львові, мені відповіли, що там все гаразд, причому кольори на картах відрізняються понині Але найбільше я здивувався сьогодні - мій допис, який заперечує потребу телефону для користування інтернет-послугами в мережі People.net було оцінено як негативний допис! Але я справді вже 3 місяці роблю це без телефонного апарату! Що в цьому поганого? Чому така оцінка?! Не хочу нікого образити, але складається враження, що спілкуюся з некомпетентними людьми, яким важлива кількість а не якість відповідей. Може я помиляюся?
Відповідь: Український оператор нового покоління У операторі Peoplenet не приймає дзвінки. Просто він надсилає SMS-ку Вам про те, що надійшов дзвінок. Хіба, що це особлива модель телефону.
Відповідь: Український оператор нового покоління Пане Forest, прошу вибачте мені. Здається, що це я Вас негативно оцінив. Просто ненароком натиснів на кнопку поганий допис. Але я постарався сьогодні це виправити. Щоправда не знаю, чи спрацювало. Ще раз уклінно прошу вибачення. Щодо операторів нового покоління, то як відомо, нарешті наш рідний УкрТелеком запускає 3G-зв'язок на базі стандарту WCDMA під торговою маркою Utel із 1 листопада. Але на жаль сайт Utel ще закритий для відвідувачів до 1.11.2007. Як я розумію із попередніх повідомлень УкрТелеком планує за зоною свого покриття підтримувати роумінґ через Beeline. Цікаво, які ж він запропонує тарифи на Інтернет і чи не буде в них тарифних планів необмеженого доступу до Інтернету і на якій швидкості можна буде в нього промчати по мережі?
Відповідь: Український оператор нового покоління який телефон і в якому інтернеті сиділи, 1x чи EVDO Rev.0 ?
Відповідь: Український оператор нового покоління Поставте запитання Піплам і не заврацайте глови Додано через 2 хвилини 2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі (правила) http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=69 Додано через 25 хвилин http://utel.ua/
Відповідь: Український оператор нового покоління Сайт Utel вже дійсно відкритий для відвідувачів, але вони приймають замовлення на підключення або по телефону, або через Інтернет, тобто ще не мають окремих приміщень, де б можна було піти і подивитися, що ж вони пропонують. Цікаво, якої якості буде їхній відеозв'язок по 35 коп. за хвилину. Переглянувши їхні тарифи, в мене склалася думка, що цей зв'язок не для людей, які привикли економити на мобільному зв'язку. Але може щось поміняється. Щоправда у них на сайті не сказано, по яким тарифам можна спілкуватися за межами їхньої зони покритття через роумінг із Beeline.
Відповідь: Український оператор нового покоління Поставив - це доконана форма, тобто це означає, що я вже його ставив. Чи ви пропонуєте зробити це ще раз? P.S. Виніс цю тему на форум з таких причин: 1. Оскільки тут можуть бути давніші користувачі послуги, вони зможуть дати пораду мені і всім читачам. 2. Якщо тут є люди, які є потенційними клієнтами згаданого оператора, ця інформація може стати для них у пригоді, дозволить їм уникнути незручностей та не тратити часу на описані речі.
People.net Вільвові активізувався оператор нового покоління. Стандарт 3G. каже, що дає інтернет на швидкості 200-400 кб/с. Перевірив - брехня. Швидкість на рівні паршивого Діал-апу.:dance: