Українській греко-католицькій Церкві оголошено анатему

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 сер 2008.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Відповідь: Українській греко-католицькій Церкві оголошено анатему

Щоб виділитись, бути "унікальними"

2. Кася

Кася Well-Known Member

так най би ділами то робили,а не бог-зна чим!

3. pukhnastyk

Щоб виділитись, бути "унікальними".:)
    Хоча їх вже від'єднали від УГКЦ, і тепер вони намагаються "своїми силами" стати відомими у світі. Але, думаю, сильно їхніми повчаннями перейматися не треба - просто люди "вирішили виділитись", і, можливо, що таке їм самим скоро "перейде".

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Диявол так легко не здається. Думаю, що так швидко то не закінчиться. ПОдивіться сайт. Ці хворі уми продукують по кілька текстів у день. Навряд чи то таке "Джерело" скоро висохне.

• Подобається Подобається x 3
  5. pukhnastyk

Та шкода часу їхній сайт дивитися, ліпше "Смішні картинки" на ЛФ подивлюсь. :)
    Та й Ви ж самі кажете, шо то "хворі уми" пишуть, можна ше яку хоробу собі підчепити:)Але світ змінюється швидко, науковці часто розробляють нові вакцини проти всяких нових "хороб":), тому сподіваюсь ті люди будуть скоро здорові:). І щасливі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

може їм платять? баблО?

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliyah Romanova

Здорової голови не вчепиться.
    А ви почитайте, не бійтеся. Он вони вже по єпархіях їздять, хочуть будинки собі забрати. Скандали влаштовують...
    Їх точно фінансують. От цікаво лиш хто.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті самі, що Юду Іскаріоцького.

• Подобається Подобається x 2
  9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Голову можна зламати....
    Бабка за дедку.....
    Як на мене, то те все взагалі не важливо.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

гадання на кавовій гущі?.. [​IMG]

11. pukhnastyk

Знають, шановна Ліля, при чому ще з початку травня у львівських церквах УГКЦ про це говорилось. Про такі і схожі події та "новинки" розповідається на Службі. Наприклад, коли хтось хоче аферу прокрутити - збирати гроші, ходячи по хатах і називаючись представниками від УГКЦ (без відповідних документів), чи коли який священик вирішує "відокремитись" або самопроголоситись вищим духовним саном, чи інше (схоже).

Додано через 12 хвилин
    А я й не боюсь - читала ще 4 місяці тому. А дуже вглиблюватись у їхні фантазії чи цитувати таке - то забагато зроблю цим отцям честі.

12. Liliyah Romanova

Варіянти є два. Цікаво, який достовірний.
    Ну та, най собі церковники мастять тим голову, а вірним що... То просто я в таких колах обертаюся, що тяжко про то все не говорити. І отці то читають все. Ну, але то правда, воно їм дійсно треба. :)
    Йой, це ж треба так серйозно мої дописи спримайти... :D:D:D Там смайл біля назви теми був. Перший допис під знаком того смайлу й писаний. ;)

13. Stolobut

Stolobut Member

Same formuliuwannia temy je neprawylnym w koreni! Wydno sho awtor nerozibrawsia spowna sho i do choho! Abo nawmysne podaw same take formuliuwannia... aby huchnishe zwuchalo!
    Xm... moze pani Lilia dast meni pownu widpowid z jakoji prychyny ekskomunika???

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може і дасть...
    Зробіть ласку, позичте в когось кирилічну клавіатуру...

15. IPИHA

IPИHA New Member

Не змирюся із зрадниками ніколи!!!

Не змирюся із зрадниками ніколи, продовжую місію Святих Праотців Святої Христової Церкви, збудованої на Петрі!

Руслане, звертаюся до тебе як парафіянка, але по світському як мати, бо ти ще є надто молодий.
    Знаєш, Господь Бог за найперше дуже бажає, і для того зійшов до нас із Неба, щоб ми збудували Храм для Нього у своєму серці. Саме до того Святого Храму – нашого Серця Він і приходить у Святому Причастю.
    І якщо, дорогий сину, ми не збудуємо його у своєму серцю, хіба збудуємо Святий Храм із каменю…?
    Звичайно ні. Ніколи. Бо тільки присутність Божа, Дух Святий керує нами Своїм Божим Провидінням.
    Дорогий сину і священнику, ні одна лава учбового закладу, а особливо духовної семінарії не наділить тебе Тим, що дає Ласка Божа.
    Так, так саме із Ласки Божої жили всі наші праотці, які працювали на Славу Божу, на спасіння людства, терпіли у кайданах і ланцюгах лукавого змія сатани.
    Так, так людське сердечко, хоч і у габіті але людське, бо земне. Так було, віддавали вони (наші праотці) своє життя за Віру Святу, повторюю, Святу, а не обрядну. Ні, Бог обряду не хоче. Він хоче серце сповненне Любові Божої, Святої Прослави Бога і Матері Божої.
    Так, так саме за оту Серцевину Святої Віри – Пресвяте Серце Ісуса і Непорочне Серце Маріїїх мучили, катували, везли у Сибіри, вбивали…
    Саме так було і останні роки. 1946 рік – невизнанний синод у Львові. Ось ваш упадок останній, східна церкво! А перший на Трулянському синоді, коли ти, східна церкво, одягнула обручку із світом, а Обручку із Ісусом скинула і не отримала до нині Благословення Святішого Отця. Ось твій перший упадок, східний обряде. Ось так є…
    Боролись за те вірні мужі Святої Церкви – Святий Йосафат Кунцевич, Йосиф Руцький, Потій, Йосиф Коциловський… боролись за те, щоб ти, східна церкво, таки покорилась у послуху Богові та одягнула Обручку з Ісусом. Саме за те поклали свої голови великі мученики Святої Христової Церкви, яку Бог збудував на Петрі – Апостолі. І той Камінь треба слухати, бо Ним керує Дух Божий.
    А вам, тим, що так хочуть бути у габітах, фелонах… треба за найперше прийняти три Євангельські Ради:
    1. добровільна убогість
    2. довічна чистота
    3. досконалий (Святий) Послух Б О Г О В І ! ! !
    І ОСЬ РЕЗУЛЬТАТ послуху східної церкви:
    ЗАГУБИЛИ ВСЕ.
    С Т И Д І С Р А М ! ! !
    ТО ХТО БАТЬКО ПРАВДИ, а хто батько брехні… га, дорогий священнику?
    Той хто слухає досконало Того через Кого Господь звертається до Святої Церкви?
    Чи хто встановили свої немудрі (немилі Богові) обряди, відкидаючи Дороги Правди Святої.
    Чи може, дорогий духівнику, Господь Бог поручив Апостолам для кожної країни свою дорогу Віри…? Ні. Для всіх Одну, Ту по якій йшов Сам і йшла Його Свята Мати, і йдуть ті, які віддали Йому своє серце на поталу.
    Врахуйте, мій дорогий брате, і те, що віками Бог посилає Своїх Вірних дітей – Пророків, Візіонерів, Місіонерів, Святих Богословів, щоб не загубилась Віра Свята, Слово Боже у цьому вихрі людських гріхів на цій туземній долині сліз. Ті діти були простого роду, не навчені, без вищих освіт і духовних семінарій, але у Слові Божім, у Прославі Пресвятої Трійці і Матері Божої і з ними не міг позмагатись ніхто. Вони йшли до Святішого Отця і він приймав Слово Боже, на основі якого видавав світові Догми Святі.
    От так було, так є, і так буде. І так, саме, і ми молимося Святою Молитвою наших Святих Праотців у Молитві „Вірую”
    ….
    І в Духа Святого
    Господа Животворного
    Що від Отця і Сина ісходить, що з Отцем і Сином
    Однаково поклоняємий і однаково славимий,
    Проповідуваний П Р О Р О К А М И…

А ти, східна церкво, назвою греко-католицька прикрилась і тримаєш її на устах, а серце твоє вже давно у полоні лукавої сили, яка так доцільно керує тобою через тобою встановлені людські обряди. І ти блудиш, блудиш, відійшовши від Святого Апостольського Престолу.
    Твій обряд не святий і Богові не милий.
    Наш Обряд, брате, у Святій Христовій Церкві то є наше серце.
    А серце святого священника, то скарб дорогий, диявол його переслідує, залишаючи серце навіть парафіян. Бо знищивши храм серця святого священника гине то стадо, яке просив Христос зав’язати на землі, щоб зав’язалось у Небі.
    Так, так, дорогі духівники. Нині диявол не скидає куполи, не нищить хрести, він руйнує храм серця. Ось велика біда. Ось сталось те, що нам Бог обіцяв в Апокаліпсисі (від Івана Богослова). А якщо ви віддали своє серце Богові, ви завжди Боже Слово впізнаєте. Навіть на перекір тому, що вас у монастирях на нині навчили нести не святий послух. Дуже багато керуючих посад, але дуже мало – обмаль простих, достойних – святих священників.
    Тому, мій дорогий, те, що ви викреслили о. Петра Пилипіва із ваших папірців, він не є викреслений із Пресвятого Серця Ісуса і Непорочного Серця Марії, Яким посвятив себе ще давно, у глибокій юності, перед Святим Вівтарем у Храмі свого людського серця.
    Хіба Бог не прийняв…? Він вірно не відходячи від Святого Вівтаря і нині служить у добровільній убогості, довічній чистоті і у Святому Послуху БОГОВІ.
    А ваш „православний” обряд не милий ні Богові, ні нам, вірним Святої Католицької Церкви, парафіянам. Ми слухаєм Папу. Ми виконуєм все, що каже Свята Христова Церква, а не та, яка повністю у своєму обряді перейшла на нинішнє „православіє”, відкинувши вказівки Святішого Отця і Святі Догми. Викидає із Храмів Кивоти Святі, здирає і викидає Святі Образи із Пресвятими Серцями, піднімає вірних із колін перед Найсвятішими Тайнами, що віками було у великій почесті, допускає легковажність у Святому Храмі, обещещує тетраподи, скидає габіти із духовних дітей і пропонує світський одяг, забороняє Богородичні Вервиці, і взагалі Вервиці (мотивуючи те, що не того обряду а східного, а хіба східний обряд не любить Матінку Божу і Її прохання до всіх молитися Вервицю…?), відкидає дев’ятниці, Адорацію до Євхаристійного Ісуса (чи молитесь, брате, цю молитву тепер у монастирях, чи вже не вашого обряду...?), викреслила Обітниці Перших П’ятниць Місяця до Пресвятого Серця Ісуса, не прийняла Обітниці Перших Субот Місяця до Непорочного Серця Марії, не прийняла Свято у першу неділю по Христовому Воскресінні Божого Милосердя (яке просив Ісус Христос через Фаустину Ковальську), переносить без послуху свята в установлені Богом дні на неділю (зневажає почесть Пресвятої Євхаристії, яку Бог встановив в Четвер: Свято Божого Тіла), відкинула Свято Пресвятого Серця Ісусового і переіменувала на Чоловіколюбця, воює і не приходить до згоди з Святою Церквою латинського обряду і зі всім, що канонізовано Апостольським Престолом, а разом руйнує серця вірних а прикривається назвою греко-католицька, і нині створюючи свою „православну” конгрегацію відділяється від Римського Престолу, вибираючи собі свого „папу” – патріарха України.
    С Т И Д І С Р А М ! ! !
    Який єднає всіх протестантів до купи, зраджуючи свою Віру.
    Що варта Служба Богові без Святого Жертовника. Хор співає на сцені Службу Божу без Святого Вівтаря, без Чаш Святих на Ньому, без священників, без Жертвоприношення вірними Богові Святого Тіла і Святої Крові.
    ДЕ ВОНА ЗАРАХОВУЄТЬСЯ...? На Небі...? За те терпів Христос...?
    Любитися у протестантській вірі? Ні. Ви мали закликати всіх до Послуху Папі у Святій Христовій – Католицькій Церкві, якою керує Христос. Ось Дорога Правди.
    А єднатися, відкинувши Святу Віру...? Ні. Ніколи. За це праотці вмирали.

А якщо ви не згідні з Правдою Божою, то нам нічого не заподієте, бо з нами Бог, ось там, у Храмі серця. А якщо нас знищите, то Бога із серця не виймете. Ми підемо до Нього.
    Ось яка моя Віра...
    А ваша...?

То не судіть, а просіть Бога Пізнання із Божої Мудрості, щоб ви не розривали Тіло Христове бо і нині Воно терпить... разом із Матінкою Божою Марією...
    Свою церкву ви називаєте просто церква, а я свою називаю тільки Свята Церква, тому вашої церкви прийняти не можу і не хочу.

PS. Простіть, що я добавила вам пів року вашого перебування поза Україною, я вірю, що цей гріх Бог мені простить.

Ірина

16. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Не змирюся із зрадниками ніколи!!!

Не зовсім зрозуміло - УГКЦ повинна перейти на римо-католицький обряд в звязку з тим, що східний обряд не милий ні Богові, ні парафіянам УГКЦ? Це думка нового Папи Римського?:scare:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

самі собі заперечуєте.... але... Як ви вмієте свою суть сховати за гарні слова та вислови.

То думка Ірини.

Не хваліться вірою, бо ше невідомо, яка вона у вас в очах Божих.

18. JaguaR

JaguaR щасливий

Мих, Ви, певне, навіть не підозрюєте, як точно сказали..

Ну що ж Вам сказати на Ваш лист? Я думаю, БОГ набагато милосердніший і добріший, ніж ми собі уявляємо..

19. Liliyah Romanova

Саме томутака назва. Просто аби ефектно.
    При чому екскомуніка? Оголошено анатему. Я все правильно написала. :)
    Ті "єпископи" просто хворенькі на голову. Лікуватися їм треба, а вони проповідують і людей баламутять. Ну, та Бог їм суддя.
    Панянка взагалі слабо орієнтується в тому, що каже папа римський. Є документ, виданий Римом, папою тобто, у якому чітко сказано, що Римо-Католицька Церква усвідомила, що мала неправильну позицію щодо християн східного обряду, вважаючи їх недосвідченими, заблудлими і т.п. Відповідно інструкція (повторю, видана Папою Римським) каже, що католики східного боряду мають повернутися до коренів свого обряду - тобто до православ"я, при цьому не втрачаючи зв"язку з Римом. Але панянці чи пані, очевидно, вбили в голову зовсім інше, а сама вона думати навряд чи старалася. Легковірним бути таки не надто безпечно.

Далі, якщо хтось уважно слідкував за візитом Константинопольського Патріярха, то там взагалі було сказано, про можливість подвійного сопричастя, що взагалі унікально і було би надзвичайною річчю, якби втілилося в життя.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочете, щоб Алєксій інфаркт отримав?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)