Ну и, добились ведь? Что сейчас не так? Жить стало лучше, жить стало веселей? Все равно ведь жалуетесь. Везде вам мерещатся призраки "совка", вечно ищете виноватых среди других, а стоило бы для начала в себе разобраться. Союз-то как раз и построил Донбасс и до сих пор является центром тяжелой промышленности нашей страны. А вы? Что есть у вас? Лесок, речушка, горы? Вот и все. Знаете, почему наши не жалуются? Потому что у них семьи, которые кормить надо, а для того, чтобы прокормить их, нужно работать. Не нравятся условия труда - никто тебя не держит, ищи лучше, также, как и у вас. Каждый день работать, а не ныть и строить из себя обиженных. Спуститесь-ка в шахту или постойте смену у мартеновой печи - тогда и поговорим! Вот такие люди заслуживают уважения, а не те, кто на Майдане флажками машет и на 9 мая с ветеранов ленточки георгиевские срывает. В который раз уже спрашиваю, что со мной не так? Это потому, что я отделяю украинское от бандеровского и не считаю, что это одно и тоже? Таково уж мое мнение. Я не стыжусь советского прошлого и даже горжусь им отчасти. Так и у нас не кланяются - пользуемся тем, что есть, это все же лучше, чем ничего, и спасибо на том. Конечно, зависит. Не встречал я успешных бездельников и нытиков. Хорошему специалисту всегда найдется работа, разве не так? Почему же никто? Некоторые отказываются, кривят лицо, ну, да ладно, мне нет до них дела. Я стараюсь о людях судить по их поступкам, а если они не способны просто уважать тот факт, что я говорю на другом языке, открещиваются от меня, хотя отлично его знают, то у меня к ним соответствующее отношение. А говорю нормально, куда разборчивее, без суржика, странноватого акцента и извращенного диалекта
тому донбас часто називають «місцем радіаційних відходів» ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- і заселив зеками, рецидивістами і іншим непотрібом, а тепер їхні нащадки бушують тут на форумі то вам там так промили мозги, щоб на владу не гнали, я вже про цю вузьку донбаську логіку писав тому що раби? також все про це писав, і плюс на водку хватає - а що ще треба донбащанину? якраз наоборот, як може заслуговувати повагу раб який паше і знає що в любий момент може померти від відсутності нормального сучасного обладнання і паше далі, і боїться вякнути, це життя в постійному страсі. А на майдані не флажками махають, а добиваються змін, а не як донбащани - жують шо кинуть як останньому псу і мовчать. якщо ти приїжаєш на захід, де більшість говорить українською, але по твоїм заявам, де ти говориш українською краще за всіх і спеціально говориш далі російською і возмущаєшся - то тут висновок тільки один - ти бидло, що стало замітним з першого твого коментаря на цьому форумі. ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Ти навіть на цьому форумі нє соїзволіл писати українською, навіть розкладку не переключав для своїх "украйинцив", тому вірити в твої сказкі про українську без суржика/акцента тут смішно. ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- ну так мабуть не треба завозити автобусами сюди всяке бидло красножопське? це все ваша влада, яку ви брала натравляє одну сторону на інших, гляньте на 9 травня при ющенкові і найді дєсять отлічій.
И кому тут еще мозги промыли? Я уже говорил, что тут некоторые поголовно считают дончан быдлом, зеками, алкашами и т.д. Как вы так можете всех под одну гребенку? Я же не говорю, что все жители ЗУ - бандеровцы, чьи предки насиловали, грабили и убивали своих же граждан. Слава Богу, не все такие здесь, попадаются и нормальные люди, но есть и такие убогие, как вы, но с вас и спрос поэтому меньше. Безусловно, давайте все сядем и будем требовать перемен. Кому нужна эта работа? Мы обязательно дождемся, на нас обратят внимание. К тому же, у вас ведь уже "Свобода" пришла к власти, да? Ну, и как? Чувствуете перемені к лучшему? Зарплату подняли, места рабочие организовали, дороги отремонтировали, мусор с улиц убрали, больницы строят в селах и школы? Помалкивали бы уже... Рабы у вас. За 100 гривен на Майдане стояли, за идею якобы... Вам никогда не узнать, что нужно рабочему человеку, вам проще в Польшу на заработки смотаться, Эвропу поглядеть, да тут похныкать по приезду. Вы, часом, на учете нигде не состоите? Вас, как послушать, так лучше вообще не жить. Добились? Перечислите, пожалуйста, чего же вы добились? А вы приедете на восток и тут же запоете на великом и могучем? Сомневаюсь. Говорю так, как мне удобно, кому надо - те понимают. Поаккуратнее на поворотах, тропический вы наш, я без проблем могу выражать свои мысли и на украинском, но вряд ли это что-то изменит, ибо вы все равно останетесь при своем мнении, а я - при своем. ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Ради вас, что ли? Пару фраз я уже написал. Дальше - нет смысла. ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Проведите свой парад СС "Галичина" в Донецке! Попробуйте хотя бы.
бо це двопартійна система, і взагалі це президентські вибори не плутати з місцевими і парламентськими праймеріз в них теж строкаті а от наша східна Україна - не важливо що там і кого вибирають, пролетаріат голосує за ПР ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ---------- І я і мої батьки, і сусіди по будинку, і по роботі, і по навчанню, їздили 2004 в Київ ЗА СВОЇ ГРОШІ ---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ---------- До чого тут ЗУ, ваш опонент не з ЗУ
всіх? лукавите. скільки проголосувало за ПР бачили? як побачите тоді і питання відпаде ага, і ще наколоті апельсини давали ну твій девіз я поняв - работай@подихай і ні слова на владу. ай молодца! добились, як уже тут писали, що не прийшов в 2004 до влади двічі судимий авторітєт чєму бить, того не міновать© нашо мені пєть на ділаекті татарського язика якби я не написав про розкладку, то тут українською б і не пахло слів защітан
навіщо вугільна галузь вся дотаційна, якщо ще і западенці полізуть в вугільні шахти, то точно дефолт буде шахти ж не закривають тільки тому що немає куди подіти масу шахтарів які лишаться без роботи а мартени то вже історія, навіть у вас в Донецьку їх замінюють вже oh you http://www.youtube.com/watch?v=-yrlXVxOYIQ никто не забыт, ничто не забыто)))
само нарвалось, шо я зроблю взагалі не розумію шо тут забули донбащани, крім як срати на тему україни, заходу, і прославляти свою матушку-рашку. Це не спроста — це їхня місія.
А если я не голосовал за Яныка? Я вообще не голосовал, так как был тогда не дома. Вы настолько наивны, что думаете, что хоть какой-либо власти есть дело до простого народа? Мне вас жаль *Лицорука* Украинский возник и развился отдельно и независимо от других языков славянской группы? Вы ведь понимаете русский? Чудесно. Вам бы к врачу показаться. Кстати, что за Сан Хуан такой? Где это? беглый эммигрант так любит свою родину, но предпочитает ей любоваться издалека. Таких, как вы, там называют window shopper. Знак вопроса тут должен быть. Да так, просто, посмотрел бы я на это шествие. Стоп, вам бы разрешение не дали. Жертвы политического ПиАРа, не более. Я вне политики. Вообще. Даже не в курсе, кто там сейчас у нас министр образования, например. Мне это неинтересно ни разу Каких таких только земля носит? И зачем? Где я тут прославлял РФ?
А как его обозвали? Парад освободителей? Знаете ли, как дерьмо не назови и как его не упаковывай, конфеткой оно не станет. И относится к нему будут соответственно. Не все, правда. Некоторые верят в то, что это идут герои. А у моего друга прадед погиб, зачищая свою родину от этих ублюдков, которые и своих не жалели. А для вас они освободители. Кстати, приезжайте в Донецк, если не боитесь, и спросите, как пройти к парку Щербакова. Вам ответят, никто рожу кривить не будет и говорить, что не понимает, тоже. А в Ровно, Львове и Яремче я наблюдал такое лично. Отсюда и ноги "нелюбви" к вам растут.
без поняття я на таке не ходжу незнаю як анонсували, але слова СС Галичина не чув ніколи парад вличі духу героїв бла бла бла, і тільки в процесі там виявляється що хтось тримає плакат з архівною фотографією дивізійників сама така акція як правило триває 15 хвилин раз на рік але вже зато москальські ЗМІ пишуть що фашисти марширують днями і ночами по Львову
Що наблюдалі? У Львові, Рівному і Яремчі вам не відповіли де парк Щербакова? У нас немає такого парку А якщо це репліка що погано відреагували на російську мову то це нагла брехня спитайте когось з форумних росіян, які приїжали у Львів, чи їм якось реагували на російську мову ---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Яких саме ублюдков? Почнемо з того що не треба обобщати колаборантів і місцеві повстанські рухи які боролися після війни проти РАДЯНСЬКОЇ влади (а не проти росіян як нації)
Що тут согласовувати є співпраця з німцями і є боротьба проти комуністів і не обов"язково друге подразумєваєт наявність першого те що відбувалося проти червоних на території колишної Рос імперії в 17-20х, відбувалося і у нас хто ж винен що прихід червоних і німців співпав
Вот это: Все содержание веток "СС "Галичина", УПА и т.д. говорит о том, что Ваше мнение разделяет мало кто из участников с ЗУ.
були б - проголосували, чи не так? - завдяки красножопим, слєдоватєльно совку можна подякувати що наплодили на світ і виховали таких людей, яким нєту дєла до людей. ах ви ж совком гордитесь, я забув!