Український Донецьк

Тема у розділі 'Донецький форум', створена користувачем MARTINI, 30 бер 2010.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

а ще Яценюк, Свобода і всякі дрібніші
    зверніть увагу, де вибори подібні на вибори, а де дірєктор шахти і завгар сказали голосувати за кандидата Івана, і всі голосують

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Шоу? За шоу подякуйте Кучмі Януковичу Медведчуку і іншим діячам, які не захотіли визнати поразку двічі судимого кандидата

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

2002 Наша Україна loose
    2004 Наша Україна (Ющенко) win
    2006 БЮТ win
    2007 БЮТ win
    2009 БЮТ (Тимошенко) loose
    2010 Свобода місцеві вибори не рахуються
    рахунок 3-2 на користь "наших"
    де ж тут лузери
    по той бік Дніпра шукайте їх :)

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фікція... Це говорить тільки про одне, що би не вибирали щирі, все одно завжди чіпляються за всякий мотлох. Щось змінилось на краще на Львівщині з приходом Свободи? А строката мапа результатів - яскравий приклад лебеде-рако-щуки.

Проїхали... Навіть згадувати бридко ту рябу пику, яка маніпулювала мільйонами...

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Так і кортить спитати: і що ж ваші наробили такого, що всі побачили їх первенство... :))) Але не буду.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

не фікція
    різниця між Свободою, Фронтом Змін, БЮТом така сама як і з ПР
    це абсолютно різні партії з різними спонсорами, структурами, планами і ідеологіями
    така строката мапа - норма для електоральних карт виборів у розвинених державах
    а в країнах третього світу все як правило одного кольору
    Якби пан Підраxуй не малював результати виборів, нічого б і не сталося

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Венесуела
    Британія

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

лебідь рак і щука кажете :)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От електорат і смикається з боку в бік, не в змозі зрозуміти, що оті всі фронти і свободи - псевдоукраїнські, білядемократичні та незанародні партії.

Венесуела, кажете :mocking:

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

але є сам процес пошуку, тоді як в інших регіонах його немає
    при чому слід ще й враховувати який вибір буває на виборах, свободи фронти і блоки вибирають не від доброго життя...

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

а Венесуала приклад диктатури

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

7. tropico

tropico Well-Known Member

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Да, вы, к сожалению правы...
    Развитие технологий способствует увеличению числа глупцов и придурков...
    Вместо развития интеллекта, они предпочитают развивать свидомость и ненависть к другим, отличным от них...
    Одно утешение - на мой век хватит людей, с которыми я могу общаться... А потом свидомиты сами себя уничтожат, как вид...
    Ни одно общество, состоящее из дураков и из человеконенавистников, долго не держится...
    Или их уничтожают другие...
    Это называется социальным прогрессом...
    тупиковые ветви эволюции уничтожаются.

• Подобається Подобається x 2
  9. tropico

розвитку інтелекту донбасчан уже всій світ аплодує

10. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Среди ваших тоже самородков хватает. Вы - тому ярчайший пример. И как уже правильно высказался ФорА, "свидомиты" культивируют некий культ собственного превосходства над другими и ненависти к ним, наивно полагая, что все их беды и несчастья чудесным образом исчезнут, когда удастся выгнать из неньки всех несогласных с вашей иделогией. "От виженемо москалів, тоді і запануєм у рідному краю". Так ведь? Выгнали уже и их, и поляков в свое время, кто сейчас вам мешает? Евреи, "схидняки"? У нас такого нет и никогда не было. Спокойнее как-то ко всему относимся. А вы? Сколько раз уже вас "поимели", втюхивая очередную идею патриотизма, национальной идеи и сознания? И каждый раз ведетесь

11. tropico

у вас просто нема часу над тим задумуватись, поки ріжете один одного і спиваєтесь — кримінальна статистика цьому факт

А шо мене до свідомітів приписали? Дуже цікаво, як я прийшов на цей форум мене до москалів нацики записали. O tempora! O mores!

Як показуть коментарі отбросів зі сходу на цьому форумі та і на будь-якому іншому ресурсі (в тому числі російських, на яких я провожу найбільше часу), у вас всіх дуже вузька логіка — людина яка називає речі своїми іменами про схід, автоматично стає свідомітом і «потрійотом» (агентом госдепа, моссада і так далі по вашому нікчемному списку). Тупенькі ви, як і ваш колега. Розумієте, в мене є родина на сході і в тому числі на донбасі, україномовна до того ж, я там бував у вас, це настільки зона відчуження і відстійник, що просто немає слів, не без хороших, розумних і чесних людей звичайно, на цьому форумі навіть такі є. Але такі як ви, як ваш колега і по должності кремлєбот - форуа тільки наштовхують на думки, що у вас дійсно треба провести зачистку від генетичного мусора, виславши до ідеологічних вєлікодрузів, або до їхніх друзів - в північну корею, або сирію.

Я можу закластись, що у вас навіть немає української (державної) розкладки у вашій операційній системі. :)))

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Із-за ваших однобоких заяв мені небезпідставно здається, що ви з форуа брати, а це ваші батьки (нічого лічного, але пані Un.Known напевно пльоткою суровою рукою модератора мене накаже):

http://www.youtube.com/watch?v=4OlpS_6PJnE

12. FourA

Вообще-то есть и иные критерии.. Но я их приводить не буду, чтобы не обижать некоторых присутствующих...
    Но все знают, какие это критерии....
    Они их блестяще демонстрируют на этом и других форумах..
    Благодаря им Интернет обогатился одним термином, имеющим этническую составляющую. связанную именно с украинцами...Слово, обозначающее крайнюю степень озлоблённости и несения всяческого бреда в адрес других...
    Термин этот, с приставкой. образованной от названия моего государства, оканчивается неблагозвучным словом - СРАЧ...
    Хотя могу подтвердить и засвидетельствовать - украинцы здесь ни при чём.
    Это свидомиты постарались опозорить свою страну...
    Как и позорят её не только словами. но и делами. перед всем миром...
    Опять же - вина в этом не украинцев..

Останнє редагування: 12 кві 2012
  13. tropico

... донбачсчани вибирають Мішу Круга!
    В Донецкой филармонии состоялся памятный вечер Михаила Круга.

:)))

14. iso

iso Well-Known Member

Значить, я не всі. Бо не знаю. :scratch_one-s_head: Просвітіть:blush:

15. BlameTruth

Это у вас, похоже, некое стереотипное мышление. В голову не приходило, что, чем больше населения в регионе, тем выше уровень преступности там? На заметку: население Донецка больше, чем Ровенской области. Или на ЗУ нет криминала, наркомании, алкоголизма? Люди добрее? Хм, как-то не замечал - не там хожу, наверное.

А к кому вас отнести? Судя по вашим постам, вы люто ненавидите восток своей родины и его жителей. Кто у нас обычно таким отличается? Верно, свидомиты, так что, звыняйте...

Кто вам дал право называть других отбросами? Чем вы лучше? Логика широкой не бывает, мыслить можно широко. Логика, как правило, одна, но не в вашем случае - вы ей не пользуетесь. Какие вещи? Честное слово, я что-то не ощутил себя в Европе, когда бывал во Львове, например, или в Закарпатье. Все так же уныло и скучно: народ пьет, работы достойной нет, молодежь шляется без дела, кругом эдакий хаос. Зато промышленности нет. Это - да, но я бы не отнес это к плюсам.

Да уж куда нам до Вас, профессоров и кандидатов, околонаучных деятелей. Где же живет ваша семья? Где еще бывали на Донбассе? Это промышленный регион, а не курорт, понятное дело, что там есть терриконы, карьеры, шахты, рудники, свалки. Как вы думаете, откуда уголь у нас в стране? А металл? А машины и оборудование, где производят?

Та невже? А якщо є і я нею регулярно користуюся?
    ---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Да мне как-то все равно, что вы и вам подобные люди, обо мне думают. Вы в очередной раз доказываете всю свою гнилую сущность, неуклюже спрятанную под маску мыслителя

16. tropico

Я не схід ненавижу, а генетичний мусор, в деяких місцях його концентрація в районі 90%.

Історія і сучасні вчинки.

Де б не був, всюди одинаково — бидлізм, болото, сталінізм і водка.

мабуть кляті свідоміти заставили!

17. BlameTruth

А со многими людьми вы там общались? На основании чего, вы определяете, кто является отбросом общества, а кто полноценный его член? Сдается мне, что вы просто посмотрели ролики на ТыТубе и судите теперь.

Если копнуть историю, то ваш регион всегда был "под кем-то". Отсюда и ваше желание обрести независимость, у вас психология раба и комплексы, из нее вытекающие.

Города, села? Быдлизм - это есть, но и у вас тоже (гопников хватает). Болото? Хм, ну, здесь тоже во дворах вспыхивают локальные свалки, на остановках окурки и этикетки валяются, пакеты кружатся в воздухе. Гадят везде, короче: где-то больше, где-то - меньше, но все же. Сталинизм? В смысле? Стоят памятники Ленину и улицы не переименовывают на новый лад? На западе нет "хрущевок" и "сталинок"? А ведь это же советское наследие, чего же не сносите все к чертям? Нет денег? Работайте лучше. Нет работы? Ну, так и промышленности нет, радуйтесь. Вот и растет нация отщепенцев, работающих прислугой: официанты, бармены, секретари, помощник менеджеров.

Да уж почище многих местных говорю на мове, так что, увы и ах, вы опять не попали

18. tropico

Був-не-був але боровся, а ваш зразу лизнув як прийшла красно*опа армія, і лиже досі. Кому властива психологія раба — так це донбасу — на шахтах обладннання середини ХХ століття, а хтось вознікає? Ні, всі там давно привикли що вони раби і продовжують гинути. А хто вякне — погрози розправи на офіційному рівні і все швидко затухає.

з легкістю можна взяти вас за приклад
    Наслєдіє наслєдієм, але тут не кланяються йому як на сході. Всьо шо не совєцке — від дьявола.
    А так благополучіє тільки залежить від того як работаєш? — типічна донбаська вузька логіка, всі проблеми скидуються на тебе.
    А чо айтішників забули, по інструкції слєдуєтє.

після ваших заяв що ніхто не хоче з вами говорити на російській, і дивлячись на ваші "принципи" сумніваюсь що ви переходите на українську мову і можете нею нормально говорити.

19. FourA

100%-му генетическому мусору и отбросу как-то странно ненавидеть генетический мусор....
    Хотя - заметил - умные люди не бывают агрессивными по отношению к другим...
    Дураки зачастую ненавидят всех - и умных, и дураков...
    Это проявление йододефицита....Этим объясняется и низкий интеллект, и повышенная агрессивность...

20. tropico

свої «агресивні» висери в сусідній темі сам найдеш чи тикнути?

а де твій аватар? :)