VasMT, треба бути тут, щоб все зрозуміти. Прочитайте уважніше Повідомлення. Лайно само вискакує на стіни та дзеркало, прапор сам злітає, вказівки шляху до музею сами зникають, напис з назвою музею сам злітає, самозапалюється папір, враз виникає велике полум'я? Безумовно це наводить на думку про злочин. Побачимо, що буде далі. Думаю, що місьвиконком дасть справі хід.
Можна іронізувати. Але ГО "Чорнобиль-допомога" не до сміху. Після пожежі 23 вересня були ще дві спроби підпалення. Вчасно загасили. А в останній робочий день на тому тижні замкнули людей в приміщенні, зіпсувавши замки. Прийлося їх виламувати. Міліція заяву про пожежу відмовилася прийняти.
Не хочу наговаривать, но КП "Биосфера Донецка" занимается вывозом мусора, бизнес доходный, в последнее время идет борьба между разными фирмами. ГО "Чорнобиль-допомога" кажется имеет сеть аптек, вообще известно что вокруг подобных ГО куча скандалов. Так что сто пудов коммунисты не причем
Якщо Ви називаєте створення музею "Смолоскип", присвяченого українцям, що віддали життя за Україну, проведення вечорів пам'яті В. Стуса, А.Горської, В.Макухи, О.Гірника, організацію демонстрації циклу фільмів "Невідома Україна" (Козацька тематика, "Сандармох", "Українці на Колимі", "Війна Мирослава Симчича", "М.Сорока" і т.п.), що проводяться ГО "Чорнобиль-допомога", вивозом мусора, то погоджуюся з Вами. Комунальне підприємство, яке підпорядковане виконкому не є бізнесовою структурою для себе. Яка може бути конкуренція? А якщо і так, то для чого зривати державний прапор і знищувати таблички, які вказуують де знаходиться музей "Смолоскип", трощити його вивіску, а не "Біосфери Донецька"? Адже музей створила ГО "Чорнобиль-допомога". Не заплющуйте очі або не не переводьте стрілки.
Тим22, не забалакуйте тему. "Біосфера..." - відділ місьвиконкому. Горіло крило будинку, де розташована "Чорнобиль - допомога", патріотична діяльність якої не всім подобається.
Прекрасно розумієте, що будь чия патріотична діяльність подобається всім, у кого є олія в голові. Коли Соломон став царем, то звернувся до Бога за допомогою у справі об'єднання племен. Просив не золота, а - розуму. Та й в українців на Заході України є таке привітання: "Дай, Боже, розуму!" Це - не образа, а побажання добра людині. От і я Вам того бажаю.
Донецькі підприємці спалили Податковий кодекс і пригрозили новим Майданом http://www.24tv.com.ua/news/1/1/55836
Майже ніколи у Донецьку не зустрічав україномовних українців, більшість розмовляє на російській. Але український рух в нас є , є організація Патріот України, є Свобода .Але антидержавні партії та оргнізації теж існують, і ,нажаль, вони сильніше .
А Ви який українець? У більшості випадків на українське звернення відповідають українською. Спробуйте.
День пам'яті в Донецьку Вчора Донецьк приєднався до Всеукраїнського Дня пам'яті "Голодомор 32-33рр. Геноцид". http://gazeta.ua/index.php?id=362998&img=5
Красивим українським 23 поверховим із посмішкою. Щоб думали, що їм пропонують приємного апетиту... (Раджу вислови Миколайчука )
Я з Києва, до Бандери ніякого відношення не маю, тож для мене це не комплімент... А якщо серйозно, чи можуть донеччани матюкатись на українську? Чи стикався хтось з таким? Чи це просто міф?