Українська стратегічна ідея. Основні пункти.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем welder, 13 чер 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Маячня в стилі horror... Криза може бути...Втеча нинішньої влади також...А от все інше - хрєнотєнь...Люди будуть ходити на роботу і виконувати свої обов'язки...

• Подобається Подобається x 6
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний на 100%. Особливо "вразило" що в Україні нема кому керувати.
    Ця фраза "крєпкій хазяйствєнік" вже вухо ріже. Коли США були найбільш успішними? При президенті Рейгані, який був кіноактор. Але знайшов потрібних спеціалістів і дав можливість американцям працювати без різних няньок. Нема в Україні розумних людей? Добрих спеціалістів в своїх галузях? Буллшіт! Дайте їм можливість працювати і трохи захистіть їх від різного гатунку гангстерів, насамперед чиновників. І процес піде як любив казати перший (і останній) президент СССР.

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таки нема.
    Бо на ту систему,потрібно іншу систему.
    А її немає.
    Бо керують шістки

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так, мені теж здається, що керувати країною повинні не просто бізнесмени (про комуняк і кримінал взагалі мова не йде), а люди з більш широким і глобальним мисленням. Філософи, які розуміють напрямки і шляхи розвитку. А виконавців можна професійних найняти.
    Лех Вале́нса — польский политический деятель, активист и защитник прав человека, прежний руководитель независимого профсоюза «Солидарность», электрик по профессии.
    Ва́цлав Га́вел чешский писатель, драматург, диссидент, правозащитник и государственный деятель, первый президент Чехии (1993—2003).
    А́льгирдас Ми́колас Браза́ускас — литовский политический деятель, президент Литовской Республики (1993—1998), . Доктор экономических наук (1974).
    Прикладів купа. Думаю, що в нас теж знайдуться гідні люди.
    Головне - вигнати кримінал зі влади. Грузини ж змогли позбутися засилля злодіїв у законі у 2003. І ми зможемо.

Останнє редагування: 19 чер 2011
    • Подобається Подобається x 8
  5. kym

kym Well-Known Member

Копаєм канаву від забора і до обєда...... ви б хоч трохи позбулися цих звичок.... або пости читали уважніше.... я ніде не говорив про людину яка переживає про все... бо все - це земна куля, сонячна система... можна ще про галактики поговорити. А для патріота держави все - це і є власна хата...власна сімя... власна мова, власна історія.... і все решта що нас обєднує і особливо відчутно коли ми українці зустрічаємось десь там в Парижі чи N.Y.... але вам це тяжко зрозуміти.... одним словом від забора і до обєда

• Подобається Подобається x 9
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Если не затруднит, почитайте:

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Прочитав. Там ще зліва є написана його біографія. Так от читайте:
    А тепер цитата з його статті:
    Де Ви бачите нормальний розвиток Росії? В яке ще місце повинен поцілувати яник медведика чи путіка, щоб дружити? Це якраз і є та сама фантастика. Стаття, скажемо по-англійськи, GO NO

Останнє редагування: 19 чер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

До поки країною не закерують державники - толку не буде.
    Як правило - багато роблять ті, хто мало говорить.

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  10. kym

kym Well-Known Member

Якщо до фрази бамбука добавити "Нації" або держави то вийде те що говорив лорд а повторив і Черчіль і Бамбук,

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-нє, Куме... :)))
    Якраз тут і зерно.
    Бо фраза
    має зовсім інший зміст аніж
    Хоча я націоналістам вже давно не дивуюсь... :)))

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Прочитав...Справа за малим: переконати керівництво "братньої" Росії слідувати цим курсом...;) І тоді можливо Росія дійсно стане братньою...Але для цього потрібна зміна влади в Кремлі, бо теперішня не здатна змінити свій менталітет (ось чому демократія, як колективна форма влади, набагато гнучкіша за авторитаризм):)...

• Подобається Подобається x 4
  13. kym

kym Well-Known Member

Я взагалі то не дивувався що

14. welder

welder Well-Known Member

Не хочу, щоб Україна париєдналася до країн, яких "відвідали" "захисники демократії та прав людини".

15. ovod

ovod Well-Known Member

думаєте цього достатньо?..........

п.с. а Лук'яненко правий... вказівка зверху, що Росія стала дружньою країною ще не означає, що українці стануть такими для росіян і навпаки...
    для мене це нічого не міняє...
    люди є різні і там і тут...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю достатньо. Бо навіть державник а не хапуга комуніст може зробити значно білтьше від псевдопатріота Ющенка...
    Державник почне щемити Росію так, що їй прийдеться масло, млєко з Аргентини возити. А пальмову олію із Касабланки. Тоді і наш нарід натуральне молоко почне пити і бульбу не будуть з Африки завозити, як альтернативу.

Державник - це господар, якому по барабану, хто і що там за забором і в канаві каже... ;)

17. ovod

ovod Well-Known Member

це слова.....

а конкретніше? способи і шляхи досягнення мети? методи вирішення проблем? список можливих проблем, які передбачаються, щоб добратися до влади, отримати її і впровадити потрібні рішення?
    п.с. мабуть із списку проблем і будуть формуватися способи і методи....

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Україна не є країною із замкнутою економікою...

• Подобається Подобається x 2
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Однозначно. Щоб взяти владу - треба по перше бути сильним (і наглим).
    Для досягнення влади не слід відкидати брехню (особливо в нас) адже народ не дуже хоче вірити в правду (слідкуючи тільки за форумом - не не найдурніші люди зібралися).

Конкретніше? По питанню приходу до влади - не хочу обговорювати відкрито.
    По питанню - а що робити, коли прийшов до влади:
    ???

Я би зробив перезавантаження. Я би відмінив усі закони, що обмежують підприємницьку діяльність - тимчасово (назавжди) - вони і так не діють.

Створив би силову структуру (можна на базі армії) - основне завдання якої би було - протистояти бандитизму як на вулиці, так і в сер'йозних структурах. А далі починав би запроваджувати спрощені системи правління.
    - Прості податки,
    - Державні підприємства (побудова) - по земельним ресурсам (сировина і матеріали).
    - Вибір суддів для судових справ,
    - багато іншого.

Можливі проблеми:
    - Опір зі сторони олігархів. (долав би судовими позовами до міжнародних судів)
    - опір зі сторони населення, як не сприйняття нового - пропагандою.
    - опір зі сторони інших держав - пропозицією покинути країну і залишити усе своє тут.

Зробив би вибори в парламент 4 рази в рік і відмінив би їм повністю зарплатню...

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

У нас є повний комплекс для самовиживання та розвитку.
    У нас дефіцит красивих і корисних товарів - як побутова техніка.
    У нас незлагодженість у співпраці між інститутами... - це найбільша проблема. :sad:

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Як би не було - замкнута чи не замкнута економіка - при державнику справи підуть однозначно краще. :)

19. Bambook

Bambook Persona non grata

У чому різниця, якщо зважати на контекст дискусії?
    Чи ви так, просто щоб розумно ляпнути?
    І взагалі красиво: сказати, що я перекрутив цитату, навівши зовсім іншу, сказану іншою людиною. Те, що Палмерстон сказав саме так, не означає, що Черчілль не адаптував фразу під своє бачення ;)
    Якщо я напишу, що Орест Тучковський співав "Ми пливемо в жовтому човні, в жовтому човні... і ногами шкробаєм по дні...", ви також будете доводити, що такого ніхто не співав, бо то пісня Бітлів і вони нічо не співали про шкробання ногами по дні і про батька-столяра? ;)

20. ovod

ovod Well-Known Member

а тепер питання - хто вам це позволить зробити? президент цього зробити не в силі....
    для цього потрібно більшість в парламенті...може і більше....

таке тягнутися може не пару років...
    олігархи теж можуть подати позовів купу.....
    можливо...
    для цього тре мати можливість обрубати всі економічні стосунки з іншими країнами...
    всякі там візові режими...транші...газ.. не знаю як там ми на зовнішній торгівлі(чи сильно вплине чи ні?)

Далі.....
    - спосіб отримання влади визначає наскільки вона сильна....і незалежна...
    - кількість людей залежних від бізнесу....попробуйте ту саму пропаганду зробити без грошей.....
    а потім ті гроші тре відробити....
    - тиск підозрілих осіб... спокій родини головніше ніж прийняте рішення....
    - компромати і завязка на теперішніх мерах, губернаторах, якщо ні то тоді на грошах, а значить на бізнесі....

це все по чуть-чуть розтягне на куски всі можливості нової влади...

а де твій аватар? :)