Українська стратегічна ідея. Основні пункти.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем welder, 13 чер 2011.

1. kym

kym Well-Known Member

Хе.... а чого ви етнічний росіянин маєте любити Україну... росіяни дякуючи своїм азіатським генам не асимілюються. Китайці моноли вєтнамці теж ніде не асимілюються.
    Так що любіть свою росію, але поважайте землю де живете і тоді все буде добре.
    Наші - це значить українці.... не переживайте рано чи пізно але прийдуть.
    Ну раз ви так авторитетно заявляєте що для Кремля дві мало... добре будемо
    голосувати за тих хто зробить три.
    Все дуже просто -Це буде тоді коли коло влади не буде тих за кого ви голосували -

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

поки шо у владі в нас були і є самі найщиріші українці
    чи я щось пропустив

3. kym

kym Well-Known Member

Напевно пропустив.... за 20 років українці ніколи не мали більшість у ВР і не видавали законів потрібних Україні. я говорю не про тих хто на спині собі пише що він українець

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

а хто мав?
    100% українських громадян
    а "свідомих" українців в ВР десь такий самий відсоток як і в країні
    якшо пів країни називаємо москалями, то відповідно і в ВР москалів буде половина

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

" Чечетови" - "царькови" і інші їм подібні - вони з українцями нічого спільного не мають.
    В Юхновських Лукяненків і інших їм подібних ніколи більшість не була.... за це можете подякувати таким як ФОРУа і їм подібним.
    А хто так називає.... я кажу що є роійськомовні українці є етнічні росіяни - російська меньшина .... а москалі то це ті хто у Львові прожили 50-60 років і не навчились по українськи.... гени не позволили.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

чому не мають?
    російськомовних громадян в Україні також багато
    то і вони не українці?
    Чи якщо хтось російськомовний і (на вибір) колишній член КПСС/КГБ/комсомолу/олігарх/бандит то він не українець?
    Кучма Пінчук чим не українці
    чи Сімоненко з Вітренко
    українці лівого спрямування
    українці які прагнуть союзу з РФ
    але всі вони українці
    чим Симоненко менший українець від якогось Садового?

7. kym

kym Well-Known Member

Так шановний це є передьоргуванням. Я ніде не писав що російськомовні українці - не українці.... це є найсправжнісінські українці і частина з них буде навіть за Тягнибока голосувати. Якщо ви до тепер не зрозуміли що у нашій ВР використовуючи таке передьоргування завжди було більше половини аферистів бандюків інтернаціоналістів (Бомжів) які до українців мають тільки таке відношення як паспорт громадянина то дуже погано і відповідно ляєте воду на їх млин.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Голосування за Тягнибока означає наявність якоїсь українськості?
    просто от є якийсь російськомовний дончанин Іваненко. Особливо якщо він якийсь спотсмен. Патрійоти відразу його записують в зрусифіковані українці
    а того самого Іваненка тільки вже депутата якоїсь ради - в жидомоскалі
    як так?

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ні. Бо в Росії нема ніякої федерації. Є імперія, що незграбно намагається прикритись фіговим листочком "суверенної демократії"...І чому я повинен робити вигляд людини, що закриває очі на те, що король є голимо_О?!

• Подобається Подобається x 7
  10. kym

kym Well-Known Member

Знову передьоргування. Якщо він розумний і патріот своєї батьківщини то не має значення звідки він і якою мовою говорить.... Я думаю ви знаєте що Симоненко з Донеччини... і що хтось записав Симоненка в жидомоскалі....?

11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я уверен - в генетике Вы такой же академик, как и в ядерной физике. Шановный kym, рекомендую Вам ознакомиться с работами о этногенезе славян. Если Вы что-то читали об этом, то должны знать, что генетические маркеры - характерная для славян гаплогруппа показывает. что в целом в генетическом плане украинцы, русские , белорусы, поляки и словаки наиболее близки. Если лично вы во Львове получили другие результаты исследования хромосом, то познакомьте общественность с подобными исследованиями. Какие, интересно, азиатские гены вы обнаружили у русских?Для Вашего общего развития скажу, что все исследования подтвердили практически полное отсутствие у русских гаплогрупп Q и C, типичных для Восточной Азии. Если у вас получились у русских азиатские гены - это ж новое слово в науке! Вам за это открытие могут дать Нобелевскую премию - первому украинцу! А Вы, шановный европеец, себя считаете высшим по отношению к азиатам? Так, извините, японцы побрезгуют рядом с Вами - того.... Вы для них - вообще недочеловек, гейдзин. Вы неправы в одном - ни с кем не могут ассимилироваться дураки. Вас, похоже, успешно ассимилировали. Правда, непонятно, куда, кто и зачем...
    Вы, похоже, пытаетесь мне сказать неприятное. Типа, оскорбить. Попробуйте, шановный европеец вы наш. Вы пишете про целых три боеголовки, которые вам должны будут сделать политики, чтобы вы за них проголосовали. Рекомендую голосовать за политиков, которые сумеют остановить вымирание украинского народа. Пока скорость вымирания не уменьшилась - каждый год украинцев становится на 300 тыс. меньше. Украина вымирает самыми быстрыми темпами в мире. Лет через 20 при сохранении этой тенденции украинцам надо будет думать не об атомных бомбах, а о том, чтобы прокормить своих пенсионеров - на каждого работающего уже сейчас приходится практически по одному пенсионеру. На 10 работающих украинцев приходится 9 пенсионеров- один из самых неблагоприятных показателей в мире. Число пенсионеров будет только увеличиваться, а число работающих - уменьшаться. Вы что-нибудь знаете про это? Есть у вас какая-нибудь идея, как решить именно эти проблемы - вымирание украинского народа и обеспечение пенсионеров пенсиями?
    Я, конечно, говорю очень неприятные для уха "патриота" Украины слова. О них так не хочется ни знать, ни думать. Гораздо интереснее и увлекательнее говорить о неполноценных азиатских генах москалей и о ядерном вооружении. Ну что же, каждый выбирает свой путь сам.
    Я уже показывал известную картину Питера Брейгеля "Слепцы". На мой взгляд, она характеризует путь свидомых украинцев:

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не знаходите це речення якимсь суперечливим? Як відрізняти росіянина, українця , литовця, чуваша тощо, якщо їх рідною мовою буде російська!? Що їх буде поєднувати з народами, ім'ям яких вони назвуться? Що їх буде відрізняти один від одного? о_О

• Подобається Подобається x 4
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніхто з них не знає української?

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Патрійоти - це хто?

• Подобається Подобається x 3
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я ось не зовсім розумію, що таке російськомовні українці. Моя рідна мова, наприклад, українська. Але сьогодні я розмовляв на 98% англійською, зателефонувала жінка - розмовляли українською. На роботі з одною пацієнткою і колегою - по-польськи та щей і по німецьки прийшлось щось прошпрехати. Буде потреба, і російською кілька речень звяжу. То який я мовний??? І як я зрозумів, говорячи про російськомовних, ви не маєте на увазі тих людей, які, наприклад вдома розмовляють російською, але в будь-який час можуть перейти на українську. Ви маєте на увазі тих людей, які не можуть, а точніше не хочуть вчити української.
    То які в біса вони українці????

15. kym

kym Well-Known Member

Бачите як погано що ви не розмовляєте українською.... напевно вже багато років живете на Україні, а так і не до кінця зрозуміли глибину нашої прекрасної мови. Бо коли я говорив гени.... то говорив з сарказмом про ментальність. І наука тут ні до чого... бо не існує поки що науки яка б досліджувала ментальність на рівні молекул чи атомів. А ментальність у росіян таки азіатська.... це результат вікової окупації росією земель від Уралу до Тихого океану... нічого не буває просто так.
    Коли немає розумних аргументів то для деякої категорії людей останнім аргументом стає фраза "сам дурак"..))))))))))))):haha::haha::haha:
    Боронь боже. Ніколи такого і в думці не мав...тим більше що у віртуальному просторі це немає сенсу.
    я опоную вашим дописам і доказую що вони відображають позицію, яка шкодить національним інтересам держави Україна. і коли я кажу Ви то маю на увазі не конкретно вас а всіх хто згідний з вашими дописами... так прийнято у віртуальному просторі.
    Правильна рекомендація.
    Тільки чому Янукович і партія аферистів і бандитів коло влади... Два тижні тому назад і вас і нас влада обікрала на 24 млрд. гривень списавши борги своїм подельнікам за газ. Ще пару таких операцій і українці почнуть в два рази скоріше вимирати, бо почнуть ліквідовувати лікарні під виглядом реформ щоб не трати на них гроші. А хто голосував за ПР....? та ті що підтримують ваші дописи... докажіть що це не так.
    Так от така позиція в народі називається ЛИЦЕМІРСТВО - і це ще дуже мягко сказано.
    Я все знаю про це і навіть знаю що теперішня влада навіть не збирається вирішувати цю проблему, а робить вигляд шо вирішує.... в останні момент, Як народ візметься за вила вони просто чухнуть заідси і залишать і нас і вас з усіма цими проблемами
    Це вам так здається. Люди які свідомо переживають за долю рідної країни принципово не можуть хотіти для неї зла.... це аксіома (я думаю ви як бувший фізик знайомі з таким поняттям як аксіома). А от несвідомітнуті якраз дозволяють господарювати в державі всяким аферистам і липовим прфесіоналам.[

• Подобається Подобається x 3
  16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну, якось все одно відрізняють росіян і білорусів. Хоча вони однією мовою говорять.

Вгадайте, як я розрізняю німців та австрійців? :mocking:

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

"Йо".

Так?

:)

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як називається людина котра свідомо переживає за все?
    Правильно - замполіт. Душа за все болить, руки нічого не роблять і мозок ні за що не відповідає... :)))

• Подобається Подобається x 6
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

а де твій аватар? :)