Українська стратегічна ідея. Основні пункти.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем welder, 13 чер 2011.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ось вона - і "ідея", і "стратегія", і Україна...

З інтерв"ю пана Ігоря Уманського - міністра фінансів в уряді Тимошенко:

• Подобається Подобається x 4
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

І остання "реформа", яка відбудеться незабаром...

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Вот вам и ИДЕЯ.
    И смелый поступок Великого Политика Украины!

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич має намір на День Незалежності вдягнути футболку з Бандерою. Про це він заявив в коментарі Гал-інфо.
    «Немає жодних проблем і я вітаю таку акцію, яка є ініціативою молоді. Без проблем можу вдягнути таку футболку з Бандерою та Шухевичем і з гордістю відсвяткувати у ній 20-річчя Незалежності», - заявив Олег Панькевич.
    За його словами, День Незалежності має пройти з Бандерою у всіх сенсах.
    «Зважаючи на антиукраїнські рішення влади, яка на 20 річницю ще раз продемонструвала свої антиукраїнські настрої, ми мусимо гідно прийняти такий виклик. Пригадаємо, як ми відзначали 22 червня – це було наймасовіше відзначення вшанування пам’яті за усі роки незалежності. Я переконаний, такі дії проти пам’яті Бандери та Шухевича обов’язково викликатимуть протилежну реакцію в суспільстві», - вважає Олег Панькевич.
    Нагадаємо, що днями в соціальних мережах з’явилися заклики долучитися до акції «День Незалежності з нашими Героями!». У повідомленні, зокрема, йдеться про те, що 24 серпня потрібно вдягнути футболки з зображенням Бандери чи Шухевича та цим самим продемонструвати, що «українці – нація бандерівців».

Оригінал новини на сайті ГАЛІНФО

• Подобається Подобається x 1
  4. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

Возник вопрос: Полковник и иже с ним - патриоты? (РФ, разумеется)
    И днюют и ночуют на украинских сайтах...А им в России нет применения ? Или это и есть их "применение" ? Не воспримите, пожалуйста, как отвлеченный разговор(офф топ). Но личность говорящего, его позиция - все это существенно для понимания и оценки высказывания.
    ...А воспринимаются все их "информационные влияния" как проявления не вполне здоровых людей, ИМХО. Будто смотрит тот же очкарик в чужое окно и комментирует увиденное...Хм-м...

• Подобається Подобається x 9
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Нічого особистого...Лише бізнес...

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

В ігнор не пробували відправити? ;)

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 6
  8. Полковник

Полковник миється в бані

А вот чего не було, того не було.
    Печально, что Вы так помыляетесь.

9. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

Я не буду зараз перечитувати все, що тут написано раніше. Мабуть, зроблю це згодом. Отже, побуду на цей час людиною з "свіжим поглядом".

Українці мають бути невразливими. Свою стійкість їм нема потреби доводити нікому.
    Ми повинні робити свою справу. Втрачати час на відповіді різним "голосам" є необовьязковим. Хіба що хто захоче повправлятись над цими нездарами. Іншими я їх не можу бачити і їх скавуління сприймаю саме як скавуління. Було б розумним полишити справу спілкування з ними(з добрими намірами) фахівцям з душекорекції.))
    Але настирливих треба зупиняти(щоб не захоплювались) як комарів. Образ не повинно бути : на що заслугував - те й отримав.І не більше ! Бо суперечка з дурнем зводить на його рівень.
    Це не те щоб ідея..)) Це , скоріш, правила руху та етика спілкування з контингентом. Але нехтувати, вважаю, цими засторогами не варто. Інакше забудете про ідею.))) Тож : .."...нехай собі, як знають, божеволіють , конають. Нам - своє робить!"

• Подобається Подобається x 5
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нехай живе ІГНОР! :)

11. Moskva

Moskva Well-Known Member

Я здесь тоже - новичок. И, кстати сказать, то, о чем Вы говорите, меня тоже оч-чень удивило!
    Как будто, у нас в РФ, как говорится, - "все в шоколаде". И только и остается, что критиковать и поучать соседей. Да еще и времени свободного на все это - выше крыши.

А на этот счет я даже написал здесь небольшое исследование. В общем и целом - вывод совпадает с Вашим:). Если интересно, - почитайте. Получил на свою голову кучу камней от местных "земляков".:)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Примеры будут?

13. Moskva

Moskva Well-Known Member

Все будет симметрично, господин Полковник. Если будут примеры на мои вопросы к тебе, - будут примеры на твои вопросы ко мне.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Нельзя мне, милчеловек, НЕЛЬЗЯ мне ответить тебе, как я хочу.
    Аж скулы сводит, а НЕЛЬЗЯ.

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Останнє редагування: 7 сер 2011
  16. Moskva

Moskva Well-Known Member

Уже рассказывал подробно. Если Вам это действительно интересно, - найдете.

Передергиваете. Я написал, "как будто, у нас в РФ все в шоколаде".

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

18. Moskva

Moskva Well-Known Member

Вообще-то, не с Вами разговор-то идет.:)))
    А для NewOdessit - лишнее подтверждение его слов.
    Удачи Вам!:)

19. Moskva

Moskva Well-Known Member

Не вижу для тебя ничего невозможного, тем более - скулодробительного:)) в том, чтобы привести примеры, где я не знаю Русского языка.

а де твій аватар? :)