Українська Помісна Православна Церква УППЦ

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 18 лип 2018.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

але плоско.:)))

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не-а....

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Комунарцю, покаятись ніколи не пізно, а зігрішити можна не встигнути.:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Коммунарец

Зате зрозуміло.

Останнє редагування: 30 гру 2018
  6. Silver bullet

А в індусів корови священні. :scratch_one-s_head:Нема про це роліка?

7. hrim

hrim Well-Known Member

Пришло время быковать активнее?

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То капєц...
    Якщо то правда, то з Нового року я знову іду у відрядження

Колишній Вінницький митрополит Симеон хоче поновитися на посаді в УПЦ через суд. опубліковані документи

28 грудня 2018 року Шостацький Володимир Іванович звернувся до Української Православної Церкви та Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія із позовною заявою про поновлення на роботі. Колишній митрополит просить суд скасувати указ Предстоятеля Української Православної Церкви від 17 грудня 2018 року, яким його звільнено від управління Вінницькою єпархією УПЦ та заборонено у священнослужінні, та поновити його у митрополичому сані керуючим Вінницькою єпархією. Про це Інформаційно-просвітницький відділ повідомили в Юридичному відділі УПЦ.

9. Коммунарец

Що, зачепив твоє поганське ахріманське нутро? Суши сухарі, скоро на вихід до пекла, козломордий)))

• Смішно Смішно x 1
  10. Коммунарец

Гарнізон всім особовим складом перейшов до Православної церкви України

11. manur

manur Well-Known Member

Є ))))

https://www.vesti.ru/doc.html?id=1194624

12. Коммунарец

Чи страшні покарання Москви за перехід до ПЦУ: Епіфаній зробив важливу заяву
    16:32, сьогодні

• Подобається Подобається x 1
  13. Silver bullet

Комунарцю, що це?? В вас біси всілилися?
    Любити ворогів треба, бо до раю не пустять.

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

@Коммунарец, шо там біля вас чути за тотого попа Сємьона? То правда, що він ходив до суду із позовною заявою про поновлення на роботі в МП?

Бо я вже аватарку підновив і в профілі навів порядок, вже навіть пів-дня веду підготовчі роботи ;)

15. Коммунарец

Може хотів, щоб по переводу, а не за власним бажанням звільнили, аби стаж не переривати. Мало чого не зростеться по-новому жити? Вірити обіцянкам одне, а лоба конкретно можна розбити( . То Епіфанію пощастило так швидко злетіти по драбині вверх... а Семіон хто? Там свої кумов'я є))

Останнє редагування: 31 гру 2018
  16. ІгорМ

Якщо так, то він ще запросто може вимагати, щоб йому ще й зарплату заплатили і частку від продажі свічок, шо нє?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Адвентистам і мусульманам не можна їсти свинину, бо вони не християни, а я християнин. Не зобовязаний, але маю право.

18. Коммунарец

Епіфаній відмовився поминати патріарха РПЦ Кирила

Як каже @Мих
    Колись був випадок, що самому дияволу пригрозив)) Правда, я тоді не в курсі був... Ну як пригрозив? Сказав, що брехню записав і виставлю всім. Ото пізнав потім помсту!!! А то якесь буде...
    До речі, хотів якось виставити відео про сучасну зброю РФ. Але там було трохи про ополченців, які розбили з'єднання ВСУ з відео. Вирішив не ставити, бо самому не приємно, і зло не поширювати. А тому @hrim аж подобається виставляти, як росіяне обстрілюють Україну. Недобра то людина, тому при можливості не подарую йому любові. Диявіл його батько, як казав Ісус.

Останнє редагування: 31 гру 2018
  19. Коммунарец

Я подивився відео те. Вразило....
    Коли нам кажуть, що свиня має найбільшу схожесть до людини за генотипом, ну там свинячий грип адаптується до чоловічого організму і людина до свинства доходить у п'янстві і обжорстві, то виходить, що ми як канібали(( їмо подібних до себе...

20. Коммунарец

Іще низка парафій УПЦ (МП) переходить до ПЦУ – ЗМІ

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)