Українська Помісна Православна Церква УППЦ

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 18 лип 2018.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну, почнемо з того, що я далеко не мудрець ;)

Ну і якщо ви таки знаєте про 480-500 днів, то ви повинні розуміти, що пророцтва Даниїла вже не осягають теперішніх часів і на них посилатися не коректно ;)

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Це точно. Бо мудреці більше мовчать та слухають, а не мудреці шукають в розмовах сенс чогось, або просто марнують час у пошуках видачі себе за мудреця. Звісно, що це не стосується вчитель або гуру там...
    То 480 днів - за моїм відліком, а не Даніїла, хоча загалом - плюс з Одкровення для підстрахування.
    І хоча тутечки тема не про те, щоб рвати мову, про це дуже люблять поговорити проповідники, що Даніїл - пророк майбутніх, тобто, наших останніх часів.

3. ІгорМ

@Коммунарец, а до кого ви відносите себе?

4. Коммунарец

От тільщо що був тим, хто передбачив ваше питання.)
    Тому даю відповідь: відношу себе до учня, який після школи розказує дошкільникам те, що почув на уроці.

5. Коммунарец

Росія в Україні втрачає не тільки "канонічне" православ'я: старовіри Буковини теж порвали з Москвою
    Як все запущено... навіть не знаю, як це назвати, але знаю, що тут добром не закінчиться.

6. ІгорМ

Як запущено, як запущено... Файно запущено :yahoo:
    А запущено у відповідь на бажання Москви стати третім Римом ;)

7. Коммунарец

Варфоломій пожартував про солодкий "хабар" за автокефалію для України
    ПОНЕДІЛОК, 24 ГРУДНЯ 2018, 22:59
    Вселенський патріарх Варфоломій прокоментував звинувачення Москви в отриманні хабара за надання українській православній церкві автокефалії.

Грецьке видання Orthodoxia.Info пише, що про це Варфоломій заявив під час зустрічі із дітьми, зазначає Hromadske.

"Хоча Російська церква звинувачує мене e тому, що я взяв гроші за надання цієї автокефалії, насправді я отримав не гроші, а багато цукерок і солодощів з заводу Порошенка", - цитує видання слова Варфоломія.

8. Коммунарец

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Коммунарец

Знайшов класну мапу (після собору), на якій добавляються парафії, що перейшли з під протекторату МП до ПЦУ.
    Переходи до ПЦУ - Google My Maps

[​IMG]Цікаво подивитися, чи перейдуть ті, де я побував?

Останнє редагування: 25 гру 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. ІгорМ

Прихід (населення) зрозуміти можна. Їм сказали, що завтра вони будуть вже в іншій церкві - їм то по барабану, будуть дальше ходити в цю ж церкву, що і раніше.

@Коммунарец, ви от розкажіть - а що з тотими ренегами митрополитами, єпіскопами і попами, котрі 22 роки зомбували людей, тепер робити?
    Зомбування - смертний гріх.

12. Коммунарец

У нас і так поряд жили, тільки не кусалися, а так, іноді на могилках очі вицарапували... тепер не знаю ще як воно буде, хоча у нас все поки що залищилося на місці.
    Зайшов я до надгробку Рахмана. Цікаво... Один хасид Міхаель мене наставляв. Хтось запитав у нього:"Говорят, что ви тут отвечаете за все єто?" - " Бог миловал пока..."
    Так і я отвечаю:" Бог милував поки що судити..."
    Хоча по Данте.... Віроотступники та зрадники більше за всіх караються(
    Я ще не встиг вибрати за свої роки за кого, і то добре, бо відразу попав на божий промисел і от маю те, що маю :superman2:

13. ІгорМ

Я поспілкувався з одною колишньою вірною МП. З"ясувалося, що вона ніколи не слухала, про що говорить поп, і вона не знала, за що вона молиться. Хоча вважає, що була активною віруючою.
    Або бреше або бидло...
    Я так і не поняв - ви шо, не маєте своєї думки щодо духовенства з МП, котрі переходять в ПЦУ?

14. Коммунарец

Вона не дуже гарна. Соромлюся.

15. ІгорМ

А я не соромлюся казати.
    Мене вже видалили і забанили на трьох сторінках в ФБ ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А схід спить дрімучим сном.

17. ІгорМ

@Коммунарец, маю до вас просьбу, бо ви там ближче до святих і до тотих вінницьких пастирів. Бо мене знову там забанили... :blush:
    В мене одне питання /можливо їх і два-три, але вони в комплексі, при оплаті рахують як одне/
    Може ви там розберетися скоріше

От дивіться.

При голосуванні на Об"єднавчому синоді поп Сємьон висунув свою кандидатуру на предстоятеля ПЦУ. І він там в другому турі набрав досить багато голосів.
    Я питаюся у людей і у священників - як то так може бути, щоб вчорашній зомбовщик висунув свою кандидатуру на таку посаду? Чим він, поп Сємьон, може це пояснити і чим можуть це пояснити прихожани.
    І чи файно правиться Сємьону на новому місці?
    У відповідь мене видаляють і банять. А я ж там не матюкаюся, не хамлю і не розпалююю...
    Просто питаюся - де був і що робив поп Сємьон в конкретні моменти - і виставляю картинку і маленьке кіно
    [​IMG][​IMG]

View: https://youtu.be/eOKa6i-SEzM

Останнє редагування: 26 гру 2018
  18. Коммунарец

"Томос" РПЦ надав Сталін: чому рішення про перейменування УПЦ МП – правильне
    07:03, сьогодні
    А якщо церква керується з Константинополя, то як тоді повинна називатися церква?
    Турецька православна церква в Україні.
    Логіка - є логіка. Не хочу в турецьку!!!!!!!
    Тут, як кажуть преподи:"Подумайте ще...."

19. Коммунарец

Цікаве відео. Все дивитися не особливо. Треба виймати 5% правди з того, що нам кажуть.
    Ну, починаючи з 4:50 по 6:56. Але ще треба врахувати результати т.з. восьмого всеправославноо собору 2016 року, який мав пройти перед приходом антихриста і він відбувся. Що це значить? Що в жовтні 2016 влада передана дияволу, як я вже писав в хроніках. Тому ті попи не тільки зрадники МП, а ще й більше, ніж ви гадаєте собі(( Але далі утримаюся

20. ІгорМ

@Коммунарец, я вас питаю як притомну людину, котра живе або буває в тих краях, котрі мене цікавлять. Я про реальні речі питаю, а ви мені якісь припущення розказуєте з вкрапленнями антихриста і диявола.
    Я ж на форумі вже казав - я не напиваюся до чортиків, і не вірю в казки. На слово вірю тільки двом людям, решта - тільки факти.

От дивіться, що мені розповіли в павутині.

Тамара Лиховидова каже, що поп Сємьон є другом президента .
    Це мені багато чого пояснює в поведінці президента.

Відразу ж думка - чомусь багато священників проголосувало за Сємьона.

@Коммунарец, ви що думаєте на цей рахунок?

а де твій аватар? :)