Українська Помісна Православна Церква УППЦ

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 18 лип 2018.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

У @Коммунарец -а ломка, він ще такого не бачив, от я його і заспокоюю :)

Але йому цього року вперше в житті святий Миколай приніс гостинця! Значить він, тобто @Коммунарец, на вірному шляху.

Тепер йому тре вчити колядки

View: https://youtu.be/ur_F2ASz4zw

• Подобається Подобається x 1
  2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ну я ще розумію, що президент країни хоче, як будьякий імператор залишити по собі слід в історії, ще й в релігіх. Але Тягнибок...

3. ІгорМ

Тягнибок тоді сказав те, що парламент зробив тепер ;)

4. Коммунарец

Кухарчук вказує церкві як називатися?)))))

5. ІгорМ

Ви неуважні - не вказує, а пропонує.
    Подивимося, чи до його пропозиції прислухаються ;)

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хіба не проголосували за нову назву церкви московського патріархату?
    Комунарець, а що поганого в назві "Російська православна церква в Україні?"
    Ну хай буде "московська православна церква" - так добре?
    Аби на воротях храму була табличка.

7. Коммунарец

А що, був прецедент?:scratch_one-s_head:

8. Silver bullet

Я, здається, не пропоную Коломойського в президенти, та він і сам не планує))
    Олігархи не будуть знекровлювати країну, коли не буде олігархічної влади - коли не буде Порошенко чи будь-якого іншого олігарха на самому верху.

А от що ні про одну людину, про яких там згадували в інтерв'ю, він не сказав поганого слова, а Порошенко назвав аморальним - це маркер.
    Не він перший, одначе. Багато тих, хто Порошенко знав особисто, чогось порядним не називають.

• Подобається Подобається x 1
  9. Коммунарец

Якось був зайнятий і не вгледів за депутатами. За щось проголосували наче і зобовязали змінити назву. Тепер білоруси захочуть визначитися з тим питанням і решта.
    Мені що з тих назв, воду пити? Мені і в лісі вистачить місця помолитися.
    А таблички на церкаах треба, бо кожного разу здогадуйся, який біс в тому храмі)))

10. Silver bullet

Для Миха та інших. Може, на Коломойському, як бізнесмені, і проби нема де ставити, але ось його звернення до Гепи в лютому 2014року. Що треба таки пам'ятати. І що ніколи не можна забувати, дивлячись на огидну кернесівську пику:

Владелец десятков предприятий на юго-востоке Украины, собственник телеканала "1+1", в интервью для издания дал свою оценку съезду Партии регионов в Харькове, который пройдет в субботу на фоне призывов к отделению от Украины восточных и южных областей.

"На моей родной Днепропетровщине сепаратизм не пройдет. Сепаратизм не пройдет ни в одном юго-восточном регионе нашей страны. Я хочу, чтобы все политики трезво посмотрели на ситуацию, и формировали свою позицию прежде всего с учетом Конституции Украины и уголовно-процессуального кодекса. Тот, кто попробует пойти против единства Украины, обязательно проиграет", - заявил Коломойский.

"И я специально хочу обратиться к одному человеку - мэру Харькова г-ну Кернесу. Геннадий Адольфович, открытие именно вами "Украинского фронта" я считаю недоразумением", - сказал он.

"Командовать фронтом и вести его в бой вы получите моральное право, когда прежде всего сами займетесь своей боевой подготовкой, а не велоспортом, и когда начнете рисковать самим собой или своими близкими", - добавил олигарх.

"Украина никогда не вела захватнических войн, но и своей земли ни пяди отдаст. Г-н Кернес, если вы начинаете играть судьбами миллионов людей, вы можете очень серьезно осложнить свою и так непростую собственную судьбу. Подумайте об этом", - отметил Коломойский.

11. ІгорМ

Нє, не проголосували. І не проголосують. Хіба шо в Парубія /в його пана/ взагалі перемкне в черепку, тоді він буде пхати-тягнути якесь рішення :)))
    Бо нову назву має собі дати сама церква, ВР це не має обходити.

12. ІгорМ

От бачите - казав же Беня до Гепи, щоб той не на ровері возився, а в тир ходив.Гепа не послухав - тепер на візку возиться.
    Беня дурне не скаже :)))

зі

а Петі Беня Приватбанк не забуде.
    Марине вже у Ріната зарядку вела, то прийде час - буде ще і в Бені в ПБ на касі сидіти ;)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Silver bullet

Ігорю, московсько-патріархатський обмилок сам себе не переназве. Вони назвали константинопільську церкву розкольниками і тепер канонічні самі собі і нікому не підпорядковуються - що хочемо - те робимо, а чіпати нас не можна.
    Це Путін навчив Гундяєва, в його так прокатує останнім часом.

15. Silver bullet

А Ахмєтову та Фірташу, що контролюють 90% енергетики і є монополістами, які вбивають нашу економіку та збіднюють населення - чого їм він досі не прижав хвіст? Бо гроші на вибори від газу та електрики річкою течуть?
    Я ж кажу, Порошенко, якщо йому особисто треба - дуже моторний. А якщо там не його інтерес - чи то антикорупційний суд, чи декларації для громадських активістів, , за які йому товчуть західні партнери чи газові схеми - ну тільки перед розстрілом...

16. ІгорМ

Тоді яке-небудь міністерство юстиції чи там міністерство культури перехрестить його силою - за ноги і в ополонку :)))

17. Silver bullet

не знаю. Знаю одне: від путінської Росії в усьому треба бути далі і далі - це втілене в цілій державі непередбачуване зло.
    А це не проп'єш.
    А яка мерзотна роль Росії в армяно-азербайджанському конфлікті? Там взагалі страх божий: і провокування, і брехня, і постачання зброї то одній, то іншій стороні конфлікту. А все через блокування конкурентних шляхів вуглеводних.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все дуже просто. Всі ті, котрих Бєня може купити за гроші, є моральні, а кого не може - аморальні. Бені не треба бути президентом. Йому потрібно одне: щоб не заважали красти. Беня не в Україні. Всі основні активи заарештовані Високим Судом Лондона. Погані часи у нього зараз. Ну а як прийдуть "моральні", а це будь-хто, окрім Пороха. Беня повернеться в Україну, гроші переведуться теж в Україну на рахунки Бені.

А наш багатостраждальний народ і далі клястиме клятих олігархів. Беню в тому числі, але самому Бені то буде глибоку в дупі.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не тому, а тому, що у вас немає інформації. І слухаєте канали Бені, інтер і т.д.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:good::good::good:

Патріарх Філарет: Порошенко використав усі сили, щоб переконати Вселенського Партіарха надати Україні томос

Патріарх Філарет. Фото: facebook.olha.mateychyk

Патріарх Філарет заявив, що у той час, коли в Україні змінилися умови і президентом став Петро Порошенко, то він використав всі сили та всю свою мудрість для того, щоб переконати Вселенського Партіарха надати томос про Автокефалію української церкви.

Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Коли змінились умови і став Президентом Петро Порошенко, то він використав всі сили, всю свою мудрість для того, щоб переконати Вселенського Партіарха надати томос про Автокефалію української церкви», – сказав Святійший Патріарх Філарет

Нагадаємо, 21 грудня, до Львова з офіційним одноденним візитом прибув патріарх Філарет (Денисенко). Читайте більше тут: Патріарх Філарет: Порошенко використав усі сили, щоб переконати Вселенського Партіарха надати Україні томос

а де твій аватар? :)