Українська Помісна Православна Церква УППЦ

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 18 лип 2018.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Все, що відбувається - тільки з відома неба. Кого конкретно? То інше питання... але як я можу бути проти того, що потрібно небу? Я не проти. А почуття ж не є речдоком для томографу, егеж?
    Я не знаю жодної людини без гріха... Хіба що Пашинський, бо не в тюрмі)) Але, якби настоятель лаври був хороший для вірян, то що - МП нехай би залишився?
    Кожний вірить в Бога по-своєму, а хтось не вірить по-своєму.

Останнє редагування: 30 лис 2018
  2. Коммунарец

СБУ на Рівненщині
    наглядає за одним з церковних «босів»
    босів»
    01.12.2018 12:12

У нас церква відділена від держави, а держава від церкви - ні))

3. Коммунарец

"Пальці віялом" РПЦ в Україні розставляти більше не буде - Порошенко
    СУБОТА, 1 ГРУДНЯ 2018, 14:38
    Патриарх Варфоломей вже має одну колишню незалежну від нього церкву - РПЦ. Навіщо так кидатися словами про незалежну від усіх церкву, тим паче нічого ще не ясно?
    Я ж не против, але краще бути стриманішим. Це більше цінується, навіть на небі.

4. manur

manur Well-Known Member

Еге ж. Але, ті попи (наголос собі ставте як Вам більше пасує) залишаються громадянами України. А як писав М.О. Некрасов "Поэтом можешь ты не быть, Но гражданином быть обязан."

Його й у військомат повісткою на медкомісію визвати можна. Ну, зрозуміло, що стан його печінки не дозволить йому бути військовозобов"язаним, але................. визвати можна))))))))

5. Коммунарец

Можна і визвати, якщо він військовозобов'язаний. Бо за релігіозних вподобань він може не служити, як баптисти, штунди чи інші, аналогічні пацифісти непатриотичного направлення. Але раніше монахи (Пересвет) не проти були побитися із супостатом. Тобто прецедент є і можна арканіть ))
    А на рахунок громадянства... Подвійним громадянством (нелегальним) можливо страждають не тільки уераїнські чиновники, але й МП-священники.
    Із села бітьків є настоятельни
    ця монастиря. Ще появився родич -священник в Почаєвській лаврі. Ото копнУв! Отаке виявляється....)))

Останнє редагування: 1 гру 2018
  6. manur

manur Well-Known Member

По перше, подвійне громадянство не є НЕЛЕГАЛЬНИМ, а є, йно, небажаним (згідно чинного законодавства). Те, що особи з подвійним громадянством не можуть бути держчиновниками чи депутатами - ото вже питання серйозніше і дуже, навіть, в нас актуальне!!!

Але, подвійне громадянство не звільняє громадянина від виконання своїх обов"язків, як громадянина України!

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, скільки в нас живе і жде часу небажаних персон взагалі, як ми ще тримаємося, дивуюсь. І батюшки, і депутати, і чиновники, і усіляки монополісти, які зв'язані з Росією пуповиною, і СБУшники, і військові чини, і менти з великими погонами...Вони перестануть бути небезпечними тільки коли гигнеться путінська Росія - чи коли прийде дійсно патріотична команда до влади. Бо бізнес - він всеЇдний, великі бізнесюки - вони всі одной крові.
    Завжди їх помирить спільний бізнес.
    Зараз щось багато чуток про Медведчука і домови його з Порошенко. Не хочеться вірити, але нема диму без вогню. Його ТВканали роблять і іноді таке там почуєш, що і на Інтері ніколи не побачиш.
    Сьогодні рекламували (передача "політик на визов" ) одного харківського депутата (Лесика), якого викидали за руки-за ноги геть з районної ради, а сьогодні він на Львівщині місток будував. Я, каже, за мирне врегулювання на сході, бо там такі ж самі люди, тільки з іншою точкою зору.Ви таке чули? і з іншим громадянством, і на танках. Піди з ними миритися.
    На 9 травня надіває на меморіал колорадську стрічку. Отакі герої 112 каналу.

8. Коммунарец

По любому то є зрада одній із держав. "Дворушничество", прямо кажучи. Ні нам, ні вам. То тільки за себе і ні за кого більше.

9. Коммунарец

Ви хотіли спитати, як це ще Бог терпить? Вже не терпить. Влада передана дияволу і він готує на трон свого ставленника. Це по-перше.
    Коли все зло повилазить і стане явним, тоді почнеться жатва і відділення кукілів від зерна. Гнів Божій буде жорстокий. Це по-друге.
    На третє - коли люди второпають, що вони не спроможні створити керування, яке забезпечить законність і справедливість, тоді буде даний їм Володар, який буде всіх задовільняти. При цьому людські чудові якості у культурі і техниці будуть заохочуватися, а від влади тримати подалі, бо то небезпечне зло у непотрібних руках, що призводить до жадоби, зради і кровопролиття тощо.

10. Коммунарец

Маємо пару цікавих проблем...

Томос для України. Зроблено вагомий крок до подолання тисячолітнього розколу християнства

Таке враження, що хочуть взагалі розсварити Стамбул і Москву. При чому тут томос і об'єднання християнства?
    Бог - Богом, а церкви нарізно?
    Гм... Тобто... А не замахнуться би нам на самий Рим??? Понімаєтє лі... Чого вже там?

Останнє редагування: 2 гру 2018
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Проповідь Блаженнішого Святослава під час Архиєрейської Божественної Літургії у Брюховичах

View: https://youtu.be/d3-m9X-qgYY

12. Коммунарец

Два десятки батюшек з
    Рівненщини запросили до СБУ на «розмову»

02.12.2018
    [​IMG]фото: Lenta.ru

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фейк.

Але давно пора.

14. Коммунарец

Я взагалі вважаю, що в Бога вірили тільки пророки і ті, хто мав спілкування з Владикою. Комусь щось довести, якщо ніхто не мав досвіду взагалі неможливо. Ніхто нікому не повірить і тим паче не довіриться, якщо хтось чітко не доведе існування Бога, його задум і його виконання.
    Я от одній сказав:" Краще би допомогли дітям, а не складали гроші на рахунок в банк."
    Та відповіла:"Як так жити, щоб за душею копійки не було?"
    - Хіба душа для того, щоб за нею гроші ховати?
    - То моя справа! Я би дала їм гроші, якби вони на коліни встали - а так ні, я образилася на них. Нічого не дам!
    - То будете їсти скоро свої папірці і ніхто вам хліба не дасть.

15. Коммунарец

Чого фейк? Я вже рік тому чув це від Пашинського та Турчинова по ТБ. Тож не дарма зробили 25 грудня вихідним днем. Крок за кроком і дійдемо.
    Хоча головне - щоб насправді вірити. А там яка різниця, коли святкувати? День різдва хорошої людини можна кожного дня шанувати.

16. ІгорМ

А до чого тут ви? о_О:scratch_one-s_head:

17. Коммунарец

А що, пояснювати тре?

18. ІгорМ

Не треба нічого пояснювати.

19. Silver bullet

Який благолепний дармоїд. Якби не борідка, то трьома підборіддями б трусив.
    Як можна запливти жиром, коли стілька пістних днів в році, скажіть мені.

Будем, брате,

З багряниць онучі драти,
    Люльки з кадил закуряти,
    Явленними піч топити,
    А кропилом будем, брате,
    Нову хату вимітати! (Т. Шевченко)

• Подобається Подобається x 1
  20. Silver bullet

а де твій аватар? :)