Відповідь: Українська музика. А ніхто не знає, де можна закачати альбом гурту Пропала грамота - Цейво (2007)? Слухав їхній ремікс на Мазепину "Чайку", сподобалось..
Відповідь: Українська музика. ви, напевно, не чули, що Вакарчук тепер у нас депутат, тож не сподівайтеся на ОЕ, він сам усіх у відпустку відправив. а останній альбом - це попса. якщо чесно, жодної пісні не пригадаю з того альбому, хоч він у мене вдома. повірте, я так кажу про нього не лише тому, що так сама думаю, зі мною погоджуються ті, хто був з ОЕ із самого початку. а от старі пісні обожнюю, й досі слухаю і й досі подобається. а Гудімов - так, голос у нього не дуже, проте музика непогана.
Відповідь: Українська музика. Звичайно, знаю про депутатство, хоча й не схвалюю. Маю всі альбоми ОЕ і чудово знаю їхній стиль, так що можу порівняти => "Міра" - один з найкращих, не знаю, як можна залишитись байдужим до цього альбому
Відповідь: Українська музика. Згоден ,що цей альбом кращий за попередні . Мені подобається "Глорія" і "Міра"
Відповідь: Українська музика. Я слухаю переважно Мандри, Крихітку Цахес, Плач Єремії, окремо речі самого Чубая. Меньше подобається ВВ і ОЕ. Ніколи не розуміла Мертового Півня, якого слухав чоловік попсу не слухаю взагалі.
Відповідь: Українська музика. чи знайома з творчістю Сестер ТЕЛЬНЮК? Вони повинні Тобі сподобатися: судячи з написаного. Музика у них чудова та основне тексти - не позбавлені глузду, високопоетичні та сучасні.
Відповідь: Українська музика. Ні, треба буде послухали. Але до жіночого вокалу (не лише українського) ставлюся більш критично ніж до чоловічого
Відповідь: Українська музика. дякую але негайно не вийде. Треба трохи попрацювати А коли у вухах вже стирчать навушники від диктофона інші навушники туди вже не встромиш
Відповідь: Українська музика. це гарна пісенька!також нова пісня Тартака разом з Підлужним про героїв УПА суперова!!!
Відповідь: Українська музика. важко переоцінити внесок в українську музику Володимира Івасюка. Піккардійська Терція - супер. Кому Вниз - дякую за окремі речі. Королівські Зайці - молодий перспективний гурт. Даха-Браха - вживу класно слухати (і Дримба да Дзига теж) Катя Чилі - велика експериментаторка.
Відповідь: Українська музика. На жаль, не можна ... Є доступні тільки 3 композиції. А решта - тільки текст. Мені подобається львівська група Андрія Бакуна. Назва неточна: раз чула, що вона називається "Енерджі" , раз "Акіто", а переважно їх час від часу передають по львівських радіостанціях не називаючи.
Відповідь: Українська музика. Юркеш Вова зі Львова Крихітка Цахес Бумбокс ( але україномовний) Esthetic Education (на жаль- не україномовний, але з поважних причин)
Відповідь: Українська музика. Я вже знаю точну назву - "Ener G". Є серед форумчан прихильники цього гурту?
Відповідь: Українська музика. Повідомлення від адміністратора "LAMA::FORUM": ------------------------------- В п'ятницю 30 листопада чат на телеканалі М1, початок о 13.00. Не пропустіть