Відповідь: Українська музика. А Зінкевич не румун, не молдаванин, на Україні не заробляє, і його не чути і дисків не має. Зате Зібров, найкращий друг Поплавського співає...і диски є.
Відповідь: Українська музика. Вибач, Ромко! Здається буковинофілство рулить... Додано через 2 хвилини Волинянин який має прикрасний голос, я його поважаю, ще Братів Руснаків "Червона Калина", не забуду як мої родича приїхали і плакали та співалу цю тяжку для серця пісню...
Відповідь: Українська музика. справді, пісня так пісня! а я обожнюю Піккардійську Терцію . і в Чубая є чудові речі.
Відповідь: Українська музика. Я слухаю. Подобається і музика, і слова. :y: А ще обожнюю Братів Гадюкіних (коли в Кракові співали їх пісні в одному з кафе з хлопцями зі Львова і укр. діаспорою, сльози на очі навертались.. Рідне відчувається набагато сильніше на відстані..). Ще люблю Мандри, Тартак, Бумбокс, дещо з Другої руки, Мері (під настрій).. Такого я покоління П.С. А чоловікові сподобалась "Смерекова хата" Дворського От зараз шукаю де б її скачати..
Відповідь: Українська музика. Ось тут вона є: http://www.mp3files.com.ua/music/zakachka.php?id_mp3=2339
Відповідь: Українська музика. От халепа А "Смерекова хата" у виконанні Яремчука не підходить? Можу переслати
Відповідь: Українська музика. а мені щось останнім часом подобається слухати Ламу, Фактично Самі(тільки повільні пісні), Тартак, Друга ріка і все..а раніше скуповувала оптом укр. музику....чи то пісень вони менше стали видавати, чи то якість погіршується, чи то мені все менше стала подобатись музика
Відповідь: Українська музика. Інколи слухаю ФМ "Чиста хвиля". Ідея непогана - пропагувати українську естраду, але інколи вони пускають рівень музики нижче плінтуса, роблячи ведмежу послугу українській пісні. Додано через 5 хвилин А я люблю Квітку-Цісик. Люблю і все.
Відповідь: Українська музика. Кину свої п"ять копійок. Не розумію, що у Братів Гадюкіних такого, щоб їх називати кращою групою 90-х. Крім них, на початку 90-х, були ще ВВ, Кому Вниз, Вій. І зараз вони є. Для мене Вій є найкращою українською групою. Їх пісні не втратили актуальності і зараз. Вони ніколи не виступали у сумнівних політичних концертах, як Брати Гадюкіни. Їх тексти слухати не соромно в будь якому віці.
Відповідь: Українська музика. Я неспорю ,що були інші .Але ж більшість слухала пісні Братів Гадюкіни . Брати Гадюкіни виступали не лише в Україні ,а й за межами країни ,як на відміну ж від ВВ Додано через 10 хвилин Тримай http://www.muzon.com/dld_menu.php?s_name=Pavlo_Dvors%60kyj/Budujmo_xram/03._Smerekova_xata.mp3
Відповідь: Українська музика. Ось і Ви то відчуваєте,поки інтуїтивно,але як проаналізуєте, то українська музика зупинилась давно
Відповідь: Українська музика. дивно, а мені здається, що вона навпаки не стоїть на місці і розвивається в кращий бік. Ті ж ОЕ, Тартак, ТНМК, ВВ, Бумбокс, СКАЙ зараз на дуже високому рівні
Відповідь: Українська музика. Перша частина Вашого списку (до ВВ включно) були на високому рівні пару років тому (але точно не зараз), а друга ще того рівня не досягла. Так що нікуди не рухається наша музика...
Відповідь: Українська музика. та ну!!!! ОЕ??? отут хочеться поставити кілька знаків оклику...ОЕ престали існувати,коли від них пішли Хусточка і Шутов, а коли Гудімов пішов - то взагалі висох гурт ОЕ. ОЕ - це попса!!! ОЕ ВЖЕ нема! бо вони усі "у творчій відпустці". якщо чесно, огидно слухати останні два альбоми ОЕ. Щодо .Тартака. так, поки що я їх слухаю. і подобається, проте ті, що слухати їх від початку, кажуть те саме, що і я про ОЕ. практично те саме. Бумобокс....ну може, може..проте голос у соліста противненький (як і у Гудімова, хоч його я слухаю) де? де МОЯ українська музика? якісна і змістовна?
Відповідь: Українська музика. Дуже дякую за цей лінк!! Я навіть колись там реєструвалась, але загубила лінк. Ще раз дякую!! :y:
Відповідь: Українська музика. от якраз Гудімова як соліста слухати взагалі неможливо: ні тексти, ні музику. :n: Що ж до ОЕ загалом, вони залишаються найкращими протягом останніх років. Альбом "Глорія" вийшов трохи невдалим, але й там є гарні пісні. "Міра" ж узагалі - зміст існування Океанів. Так тримати!!! :y: