Алла Попова. Казково, зачаровуюче і магічно ... Скільки ти хочеш отримати тиші, стільки отримаєш тиші Вишні фосфором пахнуть, пахнуть фосфором вишні Ходять всевишні в балетних пуантах, носять бажання в стальних дипломатах Вже твою хіть не сховати до хати, хоч і пахнуть фосфором вишні Вишиваний казанова містом бреде, північ гляде Вишиваний казанова світло пролива, нове мов з кухля вино Ти шепочеш якесь заповітне слово, ти ховаєш голку і полотно Вишиваний казанова, вишиваний казанова зазирає у вікно... http://www.youtube.com/watch?v=PW3u6BM1xGI
Віктор Павлік - Все минуло ось таку музику колись робив Віктор Павлік, доки [STRIKE]не одружився[/STRIKE] не спопсився і не русифікувався.
[OFFTOP] гарна підбірка на 16 сторінці яку Ви запостили. я аж розчулилась. але я не про це хотіла сказати ! про кліп Пономарьова. виявляється (бо я останні два тижні шукала квитки додому в різних комбінаціях та махінаціях) зі Львова у Венецію літає літак Візу. туди й у ще одне футбольне німецьке богом забуте місто. зовсім недорого. 55 хв й, вуаля, Ви у гондолі. ага, ще б пак !... у Вас же пашпОрта нема.... от незадача..... [/OFFTOP]