Відповідь: Українська музика. В Поплавського гарний репертуар??? Якщо так, то я вже не знаю що слухати... Якби в нас всі співали такі пісні,я б відмовився від української музики. Хоча на цвет и вкус, товарища нет!
Відповідь: Українська музика. Мені подобалось як "Світязь" пародіював Поплавського: - "Там" такого вокалу нема, Бо таке може бути лиш "тут"!
Відповідь: Українська музика. Якщо так,то я вже з ранньої юності вже був старий:ніколи не любив негритянських "напєвів"
Відповідь: Українська музика. ні я любив то, й зара люблю негритоси найкраще у світі відчувають ритм - а це ритм'н'блюз.
Відповідь: Українська музика. Олю, бачила в новинах про групу Сонцекльош. Тут трохи є їхнього http://infostore.org/info/2901368 Ця пісенька сподобалася
Відповідь: Українська музика. +5!!! У них тексти просто супер, і музику приємно слухати. А зараз всі особливо "підсіли" на Бумбокса - у них є щось незвичайне, свій власний особливий стиль :naci: Додано через 6 хвилин а то й не реп, а хіп-хоп і дуже навіть музика - весела, заводна. Не банальна попса, а щось справді варте уваги
Відповідь: Українська музика. Я теж колись його любив...Але зара шось на панк рок та альтернатив "потягнуло"..Незнаю чого але так є:D ..Може це й добре , а може й погано))На це питання важко дати точну відповідь таку як "yes" чи "no".
Відповідь: Українська музика. або ще з таких же зубрів 90-х - Плач Єремії та Кому вниз. 1) Ще не чула, щоб комусь не подобалась пісня "Лиш вона". 2) Пісні Середи на вірші Шевченка - я в німому захопленні від них :shutup:
Відповідь: Українська музика. Зараз закінчується концерт Софії Ротару.Накінець вона заспівала "Одна калина".Молодчинка!
Відповідь: Українська музика. То хіба що одне в неї від українства лишилося... Навіть за совєтів вона не встидалася українською співати.
Відповідь: Українська музика. Та,най буде!Але приємно було,як вони всі(Пугачова,Орбакайте,ще купа російських звйозд)співали разом з Ротару "Україна,бо в нас іншої нема!".Респект!