Може Ви? Ви ж вже визнали винними Суворова, радянських визволителів, американців... Тільки тих, хто отримав поразку... Переможців не судять. Одна пані.
Людей, не потерявших совесть. Не потерявших способность к состраданию. Учите детей с колыбели, что никакие идеи не стоят даже слезинки. Я не говорю - жизни. Все, что Вы перечисляете весьма старательно - идеи. То всеобщего счастья, то смытия национального унижения, то захвата жизненного пространства, то территориальной целостности, то национального возрождения... Идеи - за которыми следует кровь и смерть...
Вивчити фразу: СЛАВА УКРАЇНІ! ---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ---------- Напевно персонально перевірив... ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- Я то думав, що білоруський - вже латина
Дальневосточнику! Я тоді ні хрена не розумію. Назвіть ті ідеали, які на Вашу думку підпадають під означення "светлие"? А ще розкажіть про "смытия национального унижения" в контексті моїх дописів. Буду вдячний. Мабуть від спеки мізки закипають, перестав форумчан розуміти
33 градуси - то інтервенція зі сходу... ---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ---------- Подвійні стандарти москалів - тим все сказано...
Взагалі, досить спірне питання - чи варто українську мову перекладати на латиницю? З одного боку - глобалізація (і європейці, які приїжджають в Україну, вже будуть читати всі назви латиницею, а не незрозумілою кирилицею). Для європейців, напевно, кирилиця - це як для мене арабська в'язь або індійське деванагарі (ні фіга не зрозуміло, навіть цифри неможливо прочитати, зате східний колорит ). З іншого боку - я краще сприймаю кирилицю (наприклад, тексти на сербській мові кирилицею я читаю швидше, ніж тексти на сербській латиницею або на хорватській). Класиків російської та української літератури все одно будуть читати кирилицею. Рухатися в цьому напрямку української мови чи ні? Навіть не знаю. Проте думаю, що Росія перейде на латиницю однією з останніх.
Как и всего остального мира. ---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ---------- И кому это надо?
Латинизация, по сути, вещь бестолковая, для нас, простых обывателей - это лишний геморрой, извините за выражение но в каких-то политических целях может быть оправдана. Шуточный пример: если бы украинский язык был переведен на латиницу, то россияне, приезжающие в Украину, понимали бы его на письме не более, чем сейчас понимают польский язык.
Невірно. Хай росіяни переходять на латинку. Тоді наші російськомовні потроху перейдуть на українську. Може
Vy dejstvitelno v eto verite? Будуть писати або латинню, або навіть арабською вяззю, тільки не мовою.
А якщо підійти з такого боку: якого дідька НАМ витрачати шалені гроші, перевчатися, передруковувати і т.д. заради вигоди тимчасово заїжджаючих туристів? Може, досить шукати, під кого прогнутись, шукаймо, як це роблять мудрі англійці, власних інтересів?
А вы поищите, поищите в постах Дальневосточника подтвердения своим словам, что он защитник "найбільш кривавої ідеї в світі " Можете и тех кто карму вам поставил подключить...И знаете что ? Ни хрена на найдете... У вас просто нарушено нормальное восприятие дейсвительности и не можете вы судить людей по тому что реально они говорят и пишут. Вы сами додумаваете и выдумываете их позицию. Но у вас есть формальный способ оправдаться, что вы не трепло. Найдите в его постах, что он защитник "найбільш кривавої ідеї в світі " ...