Українська мова в Москві

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Приветливая, 16 сер 2009.

1. - может, и так. А почему в "нашем лагере" не быть своему дремучему свидомиту? В вашем-то их - пруд пруди. И плюсов на форуме имеют немеряно... :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Наші не знайомі з поняттям типу поцреот? До речі є укр. ресурс типу
    lurkmore.ru ?

3. - не думаю. Схиднякам для этих целей вполне российских хватает, а западенцам - ... тоже. Про фофудью, например :)

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну як же так? Знайшли та не пам*ятаєте? Шкода...
    Фройд би плакав... :)

5. terrible

terrible Well-Known Member

так і нехай буде, я не проти:)

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Українська мова в Москві.

ГИ-ГИ...

7. UDALA

UDALA Well-Known Member

Та в Москве вообще шага нельзя ступить , если не знаешь украинськой мовы!!!о_О

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Стан українців у Росії

З жовтня 2009 року в Росії триває судове переслідування Федеральної національно-культурної автономії українців Росії, що є одним з кількох найбільших об'єднань українців в Росії[68]. Цьому також передувало зупинення діяльності 17 квітня 2008 року Українського освітнього центру при середній школі N124 (2008); під приводом відсутності дозвільних документів на саме існування Українського освітнього центру. В 2006—2007 роках здійснювалися тиск і перевірка працівників Бібліотеки української літератури в Москві. Працівники бібліотеки заявляли про переслідування їх з боку ФСБ. 21 грудня 2010 року було здійснено новий обшук бібліотеки співробітниками ФСБ Росії. Основною причиною вказувався пошук літератури екстреміського та антиросійського характеру. Вилучено ряд книг. 24 грудня 2010 року відбувся новий обшук, в ході якого було вилучено жорсткі диски з комп'ютерів бібліотеки, а також читацькі квитки. Бібліотеку було опечатано і закрито. Також ліквідація загрожує Об'єднанню українців Росії, що є теж одним з найбільших об'єднань українців. Дані факти свідчать про системний характер тиску на українців в Росії.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Русифікація_України

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Повна марення і фальсифікація фактів! Не дивно побачити це в Вікіпедії! ;)

• Подобається Подобається x 2
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не тратьте время , бесполезно и бессмысленно

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шановний -Erebus-
    нажаль - не марення. Я мав певний інтерес до подій навколо Бібліотеки української літератури і отримував інформацію далеко не з Вікіпедії.
    Це не банальний рейдерський наїзд з метою захопити будівлю.
    Тиск був не дитячий. І досі каламутять.

Останнє редагування модератором: 16 чер 2013
  12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та я сам частково брав участь у тій історії! там головною метою було (як склалось враження в мене) навіть не захоплення будівлі - так, а звіт перед "начальниками", що йде боротьба проти екстеремізму! Але ніякої цілеспрямованої боротьби саме проти України в Росії ніде не бачив!!!

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

А як стосовно ментів? Хіба не шманають з ніг до голови?

а де твій аватар? :)