українофобія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Anahata, 12 кві 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як??? :dntknw: Закриють неіснуючі школи? Чи відкриють і тут же закриють ???

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

• Подобається Подобається x 1
  2. - за чем дело стало? Только не забудьте, чтобы НАТО было не просто миротворцами, а в противовес Китаю, например, вероломно введшему свои войска и начавшему захват российской исконной землицы. Иначе читатели не поверят, что миротворцам не накостыляли, забыв про разногласия, и не отправили на Украину (западную) лечиться ;)

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пояснює русифікацію всього і вся. Тому весь світ і говорить не совєцкій а rusish.
    Мені цей символ символізує ТАМ символізує перемогу над ворогом. Я поважаю тих людей, що віддали своє життя. І не по списку, що в плані спадання з 4-х сторін! А за покладені життя. До речі ву Відні є ще пам'ятник козакам за спасіння Відня від іншої навали. Але про це Ви напевно, впевнений, не знаєте...

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

:good:
    Ждёмс.......

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Хочете дати відповідь після того, як Росія відкриє секретні матеріали?
    Тобто ніколи?

• Подобається Подобається x 2
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

У Вас марксиситско-ленинский набор хромосом, любезнейший...

5. Spika

Spika Well-Known Member

Учитывая, что вы задаете этот, на мой взгляд не самый интересный вопрос, уже третий раз отвечу пока в стиле задающих такие вопросы - украинский язык, культуру и традиции я защищаю так же как и вы. В строгом соответствии с украинским законодательством и европейскими демократическими нормами.

Не. Это сильно замороченно. В стиле украинских националистов. В стиле русских националистов (здесь я в стиле украинских националистов в слово националист вкладываю смысл - патриот) таковые украинские школы просто открывать не будут.
    Без открывания с последующим закрыванием.:naci:

Моя крыша на это имеет право. Ваша ж имела, когда вы неслись быстрее паровоза в ЕС и НАТО, хотя вам сразу сказали что никуда не возьмут.
    А Россия хоть говорит, что возмет. Так что моя мечта менее утопическая, чем ваша.:i-m_so_happy:

А там увидим. Время покажет...

6. Anahata

Anahata Member

Spika, ви майстер лукавства і демагогії, скажіть чесно, хоч один раз чесно скажіть - вам не соромно ненавидіти Україну? Не кажіть що це не так, ви себе вже досить повно проявили. Це ж ганьба одна.

7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Так були вже там, і тепер наслідки пожинаємо. Країна в розвитку вже нижче Гондурасу(на днях в новинах говорили). І навіщо щоб кудись брали? - ніби ми самодостатні. Співпрацювати просто правильно, а брати нас не треба.
    Я от не розумію тих хто до Росії хоче. Адже так просто туди поїхати і не тягнути всіх за собою, просто сісти в поїзд чи авто і поїхати. Не потрібно тут робити Росію, ми в УКРАЇНІ.
    Чому в ЄС? - тому що там правильні умови для бізнесу і кожна країна там є нормально розвинута економічно і демократично. Така співдружба була б корисною. Тільки от політики туди не хочуть, вони привикли займатися своїми справами, не державними.
    Нато - щоб бути обороноздатними і в першу чергу віднаших "друзів" Росії. Яка має плани відносно Криму, та й ще невідомо які.
    В мене русофобія? - ні, просто оцінюю факти: конфлікт в Керченській протоці, видача паспортів Росії громадянам України в Криму, небажання забирати ЧФ з Севастополя, економічні війни, відкликання посла з України, перекриття газової труби, ..., список можна й далі продовжувати.

8. - а можно и не продолжать (и не начинать), с тем же результатом. Господин (пан) I.Павлович уже доказал выше, что прогнозируя возможный военный конфликт (от которого якобы требуется защита) между нашими странами Вы проявляете ...фобию, а размещая сообщения об этом распространяете её. Он это доказал про книжки, которые не читал, но думаю, про сообщения на форуме это можно сказать не в меньшей степени, мы их хотя бы видим...
    Такие дела.
    От скажiть, Максиме, скажіть чесно, хоч один раз чесно скажіть - вам не соромно ненавидіти Росiю? Не кажіть що це не так, ви себе вже досить повно проявили. Це ж ганьба одна. :)

9. Максим Великий

Кажу чесно(раніш теж не обманював і маю сталі погляди): "ненавидіти Росію" - це виперебільшили. Я цю державу просто остерігаюся. Все-таки могутня країна і що саме небезпечно - це то, що її керівництво веде агресивну політику відносно України.
    Ваш висновок відносно мене - неправильний.
    Відносно самих громадян Росії (не українофобів): Я є зареєстрований на численних російських інтернет-ресурсах, постійно там шукаю інформацію, ділюсь длсвідом і питаю за допомогу в певних питаннях повязаних з сайтобудуванням і SEO. З деякими громадянами склалися хороші відносини. Частина родини теж живе в Росії.
    Існує ніби межа між громадянами Росії і її верхівкою, креммлінами, от саме їх і ненавиджу, причини вище описував. І ще ненавиджу кремлінів за те що вони ведуть інформаційну війну проти України, настроюють її громадян проти нас, прищеплюють українофобію. Можна привести масу прикладів висловлювань російських політиків українофобів на нашу адресу. І саме спротив тому всьому породжує такі пости мною на Львівському форумі.

• Подобається Подобається x 4
  10. Anahata

Anahata Member

Тема гілки - українофобія, не забули?
    Пропоную вказувати конкретно назви книг, серіалів, фільмів, в яких є прояви українофобії. Так само й ті, в яких є позитив про українців.
    Серіал про няню Віку зараховуємо як позитив, там доброзичливий гумор.
    Фільм Бикова теж, але він український режисер, фільм надто старий, ми ж говоримо про теперішню ситуацію в пропаганді.
    Бондарчук напівукраїнець, тому намагається створювати позитивний образ українця, мабуть, щоб помякшити тотальну українофобію в Росії.
    Ще приклади?

11. - да нет, видите ли, ненависть к власти без конкретных фамилий (в Вашем случае - к "российской власти") = ненависть к стране (в данном случае России), которую эта власть представляет = ненависть к народу, для которого эта страна - дом.

Если я когда-нибудь скажу "я ненавижу украинскую власть" вообще, саму по себе, не какого-то президента/команду (с объяснениями, что же они мне конкретно "такого" сделали), а так как Вы - в целом, "проводя межу" - смело запишете меня в украинофобы.
    Но скорее всего Вы про ненависть вообще от меня ничего не услышите, я этого чувства стараюсь избегать, оно глаза застит.

- может, сначала примеры, а уж потом вывод о "тотальной украинофобии в России" :)))

12. Anahata

Anahata Member

Я не вам. Ви не розмовляєте серйозно, не ведете діалог, просто намагаєтеся зіпсувати серйозну розмову інших людей, яких справді щось турбує.

• Подобається Подобається x 4
  13. Максим Великий

http://www.youtube.com/watch?v=3jg6Ic1hFa0&feature=related

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Ви знов робите неправильні висновки. Якщо я ненавиджу теперішню українську владу, то це не означає, що я є українофобом, що я ненавиджу українців. Аналогічно і про Росію. Перелік(російських українофобів) писати немає бажання.
    Задумайтеся, чому сам термін українофобство відразу асоціюється з деякими громадянами Росії і деякими російськомовними громадянами України. Невже Ви заперечуєте українофобство, як явище досить поширене. Чому не створюються по форумах в мережі гілки про ненависть до Українців зі сторони інших держав? Я можу нагуглити особисто Вам купу Відео і дописів про негативні випади від Росії(читати значної кількості українофобів) в наш бік.

14. Anahata

Anahata Member

Гадаю, що це якраз було б по темі і важливо.
    А от доводити щось цьому форумчанину, на мою думку, не варто. Зник один, зявився інший ніби "зненацька", щоб переключити нашу увагу з теми українофобії на щось їнше - на те, що українці, як завжди самі винні, на міжнародні відносини, - на що завгодно. Навіщо йому відповідати?

15. Максим Великий

Раз він тут пише, значить йому цікаво. А цікаво почитати його, щоб знати думку звідти, думку самих росіян.
    Кидати сюди приклади відео та іншої інформації не хочу по тій причині, що це є негатив і багато кому неприємно таке бачити і чути, а може і знати. Таких речей в неті маса.

• Подобається Подобається x 3
  16. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Демагогія, демагогія...А на запитання Ви так і не відповіли. І так кожен раз...
    Вам навели багато прикладів. Це прояви українофобії чи ні? Без "...розтєкашится мислию по древу".

Останнє редагування: 13 кві 2010
  17. Максим Великий

Тема стара як світ. Саме собою таке словосполучення сприймається як українофобство. Правильно писати(якщо Ви маєте повагу) - в Украину

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это верно. Сам русский язык - украинофобский.

19. Максим Великий

Самі такого висновку дійшли?
    Навіть коментувати немає бажання такий допис.
    Напишіть краще щось по суті, ніби ж не малолітній, який дорвався до комп'ютера.

20. Spika

Spika Well-Known Member

Вот от того, что уже были, кое что в стране еще что-то осталось. То, что доломать не смогли и олигархи доваровать не успели. Вот на тех "наслидках" страна еще и существует.
    А в том, что Украина, владея 25% запасов ПЛАНЕТАРНОГО чернозема (ресурс постоянный и восполнимый. газ и нефть сюда по значимости и прибыльности не попадают), является нищей, так в этом не Россия виновата, а в первую очередь НАШ СОБСТВЕННЫЙ МЕСТНЫЙ УКРАИНСКИЙ ТУПИЗМ. А потом уже проклятые империалисты со всякими там "докладами Лугано", "мировыми правительствами" и т.д. (Очень рекомендую вам почитать об указанных субъектах. И это не фэнтези! И кстати, там Украину тоже "убивают".)

Да. И по-этому кто пытается со мной лукавить и демагогизировать это сразу чуствуют. Вы срааааазу почуствовали!
    Но с "нормальными" я "по-нормальному".

Вот лично вам один раз честно, как на духу, скажу - я ненавижу украинский национализм за попытку подменить собой "всё украинское". Ничего общего украинский национализм с патриотизмом не имеет, ибо основан не на любви к Родине, а на ненависти к России и глупой вере в собственную исключительность. И мне не стыдно его ненавидеть.
    Убедило вас мое откровение?
    И самое главное, моя ненависть к украинскому национализму, очень четко вписывается, подпитывает и стимулирует мою ЛЮБОВЬ к Украине.

Русский язык 4-й на планете по распространенности. И вас до сих пор удивляет, что в мире есть надписи на русском языке !? И что их много!? о_О
    Да, их и должно быть много!

Хотя вы знаете, наверное при обсуждении некоторым идеологических моментов общества, такое ложное мнение может и сложится. Но мне больше кажется и хочется, чтобы у меня оказался христианский "набор хромосом".
    Мнение, подобное вашему, будет складываться о любом оппоненте, кто строит свои суждения от человека, живущего в обществе, в коллективе, а не одиночкой. Действительно, марксистско-ленинские и почти все религиозные догматы "сгоняют" людей в коллектив. В большинство. И от большинства строят политику и управление обществом. Либерально-демократические учения направлены на разобщение членов общества. Им так легче управлять и манипулировать - индивидуально каждым.

Так, что ваша наблюдательность в моих хромосомах потянет за собой необходимость ответить себе самому на вопрос, а как вам хочется жить - в обществе или индивидуально. И какое вы предпочтете над собой управление - коллективное или индивидуальное. И тогда вы поймете с каким обществом вам по пути и где вам буде комфортно. (Только не тяните свой индивидуализм на всю страну. Индивидуалисты у славян в меньшинстве. МентЫлитет знаете ли такой с рождения. Коллективистский.)

И тот и иной способ существования имеет право на жизнь. Вас и теперь пугают мои хромосомы?

а де твій аватар? :)