Коли грузини звертались до російського генерала з вимогою припинити обстріли, то він, розводячі руками, казав, що не має впливу на осетинських "ополченців"...А Ви щось там про статус ООН...Коли він для Москви грав якусь роль? Юлия Латынина: о российско-грузинской войне http://kavkaz.ge/2010/10/10/yuliya-latynina-o-rossijsko-gruzinskoj-vojne/ 200 км танков http://kavkaz.ge/2010/10/10/200-km-tankov/ ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- Юлия Латынина о русско - грузинской войне (часть 2) http://www.nukri.org/index.php?name=News&file=article&sid=865 Андрей ИЛЛАРИОНОВ РОССИЙСКО-ГРУЗИНСКАЯ ВОЙНА Документы и материалы http://continent-rus.ru/140/13.htm Андрей ИЛЛАРИОНОВ. РОССИЙСКО-ГРУЗИНСКАЯ ВОЙНА. Часть 2 http://kavkaz.ge/2010/10/22/andrej-illarionov-rossijsko-gruzinskaya-vojna-chast-2/ ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- ЮЛИЯ ЛАТЫНИНА. [29 НОЯБРЯ 2008] 200 км танков. О российско-грузинской войне. Часть 5 [26 НОЯБРЯ 2008] 200 км танков. О российско-грузинской войне. Часть 4 [21 НОЯБРЯ 2008] 200 км танков. О российско-грузинской войне. Часть 3 [20 НОЯБРЯ 2008] 200 км. танков. О российско-грузинской войне. Часть 2 [19 НОЯБРЯ 2008] 200 км танков. О российско-грузинской войне http://www.ej.ru/?a=author&id=12&all=true
А чому ви надієтесь на те, що я не буду розраховувати на спілкування? Вам треба було не реагувавти, і в такому випадку ваша надія була б оправданою і логічною. А оскільки ви відреагували, то на вашу маячню я відповім. Ви помиляєтесь. У моєму дописі не було жодної образи. Взяти слова у лапки - це хіба образа? Відколи? Я вас ні в чому не звинувачувала, а лиш показала, що реальність - не одноколірна, і люди своїми очима багато чого бачили. І це я (І НЕ ТІЛЬКИ Я) продемонструвала ДОКУМЕНТАЛЬНО.
- так, миротворцы - не полиция, у них нет полномочий и реального мехпнизма для самостоятельных обысков частных гаражей и сараев, из которых как стемнеет нетрудно вытащить миномёт и шмальнуть в сторону грузинского села, в котором происходит то же самое, несмотря на присутствие (как ни забавно звучит) грузинского батальона миротворцев. Зато у миротворцев есть полномочия не допустить оборудования постоянных артиллерийских позиций, а у проверяющих есть полномочия проверить это. - когда свидомиты пытались что-то объективно оценить в действиях Москвы? Ответ: никогда, т.к. они тут же перестали бы быть свидомыми (осознающими, уже знающими, что Москва во всём виновата априори).
Зате у них були повноваження озброювати осетинську сторону...Ви хоч щось з моїх посилань прочитали? Коли 140 мільонна, величезна країна веде свою лінію по відриву від маленької 4-х мільонної країни треті її і без того невеликої території, підбурюючі і озброюючі національні меншини, а потім нападає на маленьку країну ...То я звинувачую саме її, бо вона мала важелі, але користувалая ними не в інтересах врегулювання ситуації, а виключно з провокативною метою і ще більшого розпалення конфлікту:
- это имеет отношение к тому, был ли факт обстрела грузинами Цхинвала (который Вы опровергали) перед штурмом или не было? Наверное, обидно, Вы уводите-уводите в сторону разговор, ссылок боянистых кучу даёте, а я всё не забываю, что обсуждалось... Вы хоть немного нить разговора держите или для Вас любой негатив автоматически подтверждает доругой негатив в тот же адрес? - good for you В промежутке между "коли" и "потiм" маленькая страна, которую вооружал самый мощный в мире военный блок, и даже передовая в технологическом отношении республика бывшего СССР - флагман советского ВПК - Украина, кое-что сделала нехорошее, что зафиксировано в заключении комиссии ОБСЕ. Если Вы готовы оправдывать - делайте это (напоминаю, это делается например так: "Да, НО их спровоцировали"), однако ж Вы говорите, что этого вообще не было, в Ваших построениях между "коли" и "потiм" нет ничего. Вы не объективны, стало быть, зря обижаетесь когда про свидомитов читаете
В мізках у нього кремль, тому коли бамкає - він таке і видає ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Ви про КГБ?
отака позиція цілком в"яжеться із тим, що анафему з Мазепи досі не зняли... мені не хочеться обговорювати людей із духовним саном, але в голові спливають слова однієї людини (не дослівно): навіть серед релігійних діячів є такі, що досягли значних висот у кар"єрі, та все ж у духовному розвитку вони перебувають на базовому рівні... "Благословляйте тих, хто вас проклинає, і моліться за тих, хто кривду вам чинить" (Луи 6.28) - так треба діяти не тільки тому митрополиту, а й нам...
Взагалі, якшо Московська церква проголосила йому анафему, то ця анафема діє лише на території, яка контролюється означеною церквою. Наскільки мені відомо, після поразки і анафеми Мазепа жив в Молдові, нормально ходив до церкви, причащався і сповідався перед смертю. Тож нехай носяться із своєю анафемою мов комуняки з червоною ганчіркою!
у народі кажуть: "якби Бог пастуха слухав, то всі б корови виздихали" та все ж неприємно, коли служителі і послідовники вчення Ісуса ідуть проти базових принципів вчення Ісуса. Із такими поглядами на життя легко можна дійти до такого: "Какой национальности? Украинец (грузин/молдаванин/белорус)? Ушел без благословения. Скажи спасибо, что не прокляну"
Мер Одеси особливий невіглас - запрошує іноземців розкутими жінками: Спеціально компанію для президента підбирали? Це - продовження його перла вже на тему географії: Ніцца вже в Італії! Вони всі в одній школі навчалися?
Цхинвали, кстати, недалеко (где-то километрах в 20-ти) от магистрали Тбилиси-Батуми. Там даже дорожная развязка есть, съезд с трассы - поворот на Цхинвали. А по бокам самой трассы в том районе время от времени попадаются поселки: аккуратные, абсолютно одинаковые, в ряд стоящие домики, построенные для беженцев.
- Мадемуазель Бриссар — если к Вам не прижимаются в метро, то это вовсе не означает, что метро в Париже не существует (с)
А шо такое ??? Шо так Вас растревожило в этой шикарной реплике из очень хорошего фильма? То шо в Донецке метры нема? Так то ничо... Тролейбусы, надеюсь, хоч есть?
Поручик, у вас ще все попереду. По-перше - дослужитися до рівня Чорнобильця, який порівнював мою красу і стиль із Новодворською. Ну і найвищий у ваших колах пілотаж - це наздогнати Миколу ЛВ. Але то вже загрожує довічною банею. Мені вас буде не вистачати. Головне - від служби не відволікайтеся, якщо ви вже вирішили йти цим шляхом. Але, мені здається вам то не личить. Попередній ваш образ був кращим. Успіхів у виборі шляхів.