Е-е-х..Вам би полковніком в угро-фінскій армії бути! Ціни б не було...і мат,на маті.Ну прям,як в мене раніше...чи-то від завтра!
три родных языка? так вы батенька космополит? а если серьезно что значит від завтра ?я такого не слышал раньше
Нікого.....як вам не дивно.... вони всі громадяни України. І коли 80% українців приймали конституцію то вони вирішили що всі мають однакові права. Але і обовязки всі теж мають однакові..... дбати за державу де вони живуть..... а якщо не будуть дбати то тут уже кримінальний кодекс у дії скажем стаття 111 -та ---------- Додано в 04:07 ---------- Попередній допис був написаний в 04:04 ---------- Серйозний аргумент представника північних племен....... "увы". ---------- Додано в 04:08 ---------- Попередній допис був написаний в 04:07 ---------- Серйозний аргумент представника північних племен....... "увы".
Будєтє проходити мімо - проходітє, Артем... ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ---------- Це основні ваші бажання? (подвійні стандарти аж зашкалюють...) ---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ---------- Полковник - це вже збочення! Свобода проти гей парадів, а ви бачу в Москві - за... ---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ---------- В мене теж виникло подібне питання, до цього: Я навіть відповів в такому стилі: ---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ---------- "То бішь" не сьогодні... ---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ---------- Нє... Моя версія: До декого просто не доходить, "увы"
А коли були дружба. І "брати" були старший і молодший. І старший завжди командувати молодшим хотів. І які брати можуть бути коли гени різні.
Сробил фильму для другого форума, попробую тогда сюды вставить. И тема подходящая. Для нервных. Это чистая неправда. http://www.youtube.com/watch?v=9phyfrEv_yk
пан сі вважає ЛФ за свій фільварок? прошу вірну відповідь - мабуть "той що зареєстрований на форумі та активно спілкується"? ну-ну
І помилка на помилці. Так-так. Нє. То дід мав свій фільварок, москалі розкорочили... А я нє. Мам єнше завданє...