Дык и я родился в Белгородской области. Жена родом из Воронежской, там до сих пор её братья живут. А вот выросли мы с ней здесь, на Украине. ---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ---------- Могу сообщить рецепт местного блюда - москаль по-львовски. В сметане. Как заезжаю во Львов, предлагают. Но я не решаюсь попробовать. Непатриотично - с одной стороны, и слишком патриотично - с другой. (Ш)
Лично я точно так же - родился там, вырос здесь, правда подальше...Рязань, Москва, Королев, Мытищи - это почти все мое детство и не только - в гости к дв. сестре и тете езжу иногда и сейчас. Хотя есть друзья из башкирии, татарстана, Волгограда, Ростова.
Бо суть та ж...совок. Так... Тоді просто про отаке не писали. Зрештою я ніґдиі пропаганді не вірив. Ні тоді,ні тепер. Нагадав си агігдота Помирає праведний галичанин,та й несе-е-еться душа в Рай. А там і св.Петро зустрічає xлопа.Бере попід руці і водить райським садом i показує-питає,де той xтів би-сі зупинити. Дивиться xлоп направо,бачить сидять якісь,Біблію читають,вишивають,і таке всяке... Дивиться наліво...а там за столом xлоп сидить,музика грає моцно,на столі фляшка,а на коліні в xлопа сидить якась гола кобіта! Хлоп скоренько і мовить до св.Петра: -О-о-о...Тута би ми файно було.Ту би-м xтів бути! А ззаду підлітає янгол і на вуxо тому xлопу і шепче: -Йой вуйку...Та не вірте тому всьому...та то все пропаганда!...Фляшка - без дна,кобіта без дірки,а музика,то...то гімн Совіцького Союзу!
По поводу "материальных благ". Коллєктів, от я терпів, терпів, але, здається, терпець урвався... Знаєте, що справило на мене дуже відразне відношення до ВФЯ ще багатенько років тому? А те, що коли весь світ вже знав його повну біографію він почав хизуватися на бордах в нашій шахтарській робі(!!!) Нагадую, а мо хто тут і не зна, що я білше 20 років відпрацював, як гірничий інженер, глибоко під землею, починаючи від гірничого майстра до начальника вугільної дільниці. Це, я вам скажу, вже далі нікуди... чорніше чорної землі... І знаєте, давно вже примічено, що ті люди, які до живого, тільки що відбитого вугіллячка ніякого відношення не мають, але за пропискою донецькі, всіляко пнуть трудовий шахтарських бренд собі во славу, або хоч би для "прєдставітєльності"... Цікаво, що мої, такі ж справжні коллєги, ніколи такого не робили й не роблять. Це давня традиція гірничого спеца - не виставлятися й не випєндрюватися по-дешевому... А в "приблудних" то може бути й борд в робі, а може бути й аватар з відомим пам'ятником шахтарю в Донецьку, ще й підтверджений рядками Н. Доризо на шахтарську тему... І тут такий є... Жив, курілка... От сьмішной, їй-бо
Шановный пан Romko! Ладно, я согласен, что всё это - пропаганда! Но Вы, как коренной львовянин подтвердите, что рецепт блюда под названием "Москаль, тушёный в сметане" - это не моя выдумка! Что такой рецепт - точно есть в лучших львовских ресторанах!(Ш) ---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ---------- Я сейчас в экстренном порядке пытаюсь выведать этот рецепт у коренного львовянина Ромко. Он должен знать! (ш) Ромко, выручайте!
Ну и шо? Продолжим: "Инда взопрели озимые. Рассупонилось солнышко, расталдыкнуло свои лучи по белу светушку. Понюхал старик Ромуальдович свою портянку и аж заколдобился". И. Ильф Е. Петров ("Золотой телёнок"). ---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- Ісчьо одін сьмішной. Очінь. Ну сама простота! От прям щас навєяло: O sancta simplicitas . Аж хрєн зна када про таких Я. Гус уже думал
Не знаю,то в "Криївці" то готуют. Я там ше не ходив. туди москалі ходят на екскурсію,то їм тото й дают... А ж чого готують...фік знає... Може де в Карпатах лапают....
Сами видите - Ромко не хочет выдавать рецепт! Как партизан, ни в чём не признаётся! Ничего не могу поделать - полный облом! (ш) ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- Я уже несколько раз предупреждал на форуме - если я в скобках пишу (Ш) - то это - шутка. Чтобы потом не было претензий! Так что Ян Гус был прав - святая простота!
А я про это Ваше предупреждение и знать не знал, но щас, спешу Вас уведомить, уже его занотував под №1. Специальный типографский блок для этого завел! Та и не такой уже Вы и сьмишной оказались... Даже, для донецкого, юморной, как-бы Так шо костер под Яном Гусом несколько, пожалуй, притух... Горел костер под Яном Гусом, И вдруг на разе он погас, Ведь FourA шутил все в скобках, Предупредив про то не раз...
А може "другий сорт" до референдуму і не допускався як окупанти? Хто може про нього розповісти детальніше?
Ото ж! Нет, Вы слишком плохо про меня не думайте! Даже Эйнштейн сказал про меня: FourA изощрён. но не злонамерен! (Ш) Или, кажется, не про меня - забыл уже! Кстати, И Вы, как для донецкого, ничего ещё!
Найгiрше , що роблять украiнофоби на форумi- вони псують думку про усiх росiян. Пiсля таких дописiв i з"являеться вiдраза до усього росiйського, кафе "Криивка" -це те ж реакцiя. Але таких пихатих, наглих серед росiян - ну може 10%.Всi iншi нормальнi, добрi, щирi люди. Так що хлопцi- самi не позортеся i НЕ ПОЗОРТЕ РОСIЯН.
Он изощрен, Не злонамерен, Про то Эйнштейн, Еще сказал, А может, И не он, И не сказал, И не проверил Что в форуме, Базар - вокзал...
А.Эйнтштейн действительно сказал: "Господь Бог изощрен, но не злонамерен", по немецки: Raffiniert ist der Herrgot, aber boshaft ist er nicht. Эта фраза была им сказана в мае 1921г. на семинаре "О законах мироздания", организованном в Принстонском Университете, США. Эта широкоизвестная фраза была затем высечена на камне, установленном в Институте математики и теоретической физики Принстонского университета. Я рассчитывал на знание этой фразы оппонентами. По поводу базара --- Чем кумушек считать трудиться.....
Спасибо, позабавили! Нет, пойду-ка я в раздел искусство. Вы мои новые картины не видели? Не зря говорят - искусство вечно!