Історію треба знати такою, якою вона була насправді: поганою чи красивою! Я категорично проти того, щоб Україна разом з Росією писали підручники по історії! У нас не може бути спільного погляду! Ми бачимо історію з точки зору Української Держави! У нас різні Герої! Ми самі взагалі дуже різні народи! Ми не забороняли російську мову! А росіяни забороняли нашу рідну мову, принижують її сьогодні, не бажають вчити, убивали нас голодом, знищили нашу інтелігінцію, вбили Володимира Івасюка! Хіба ми можемо це їм простити? Я думаю, що ні! Треба Табачника прогнати з уряду! Це ворог УКРАЇНЦІВ!
Затулін щойно зробив заяву - або будете гордими, або голодними... Така ж філософія полковника... ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- Гордими бути нам вже не можна?
Он говорит немного с другим акцентом, для непонятливых - Затулину не интересно, чтобы Украина была мозолем, так сказать, ему все-равно как мы здесь живем, грубо говоря (у него у себя в РФ проблем хватает) - но он против всяких отступлений от России, вроде, всупления в НАТО, конфронтаций с РФ: политических, экономических и т.д. Так, что же он не так сказал?!
Маячня - это МиГ 35 в окнах твоего дома, а пока не стоит так говорить, РФ наш вечный сосед, партнер и друг тчк
Він чітко заявив (провокативно) - або, або! Так, в Нато він хоче швидше вступити. Україна Росію обійшла при вступі Сот... То ви не горді, як я розумію...
Давно помітив типову поведінку "гомо_советікуса". Надувати щоки з приводу та без. Останнє набагато частіше. Також нав'язлива фамільярність через брак елементарного виховання. Стосовно першої частини тези не посперечаєшся. Географія річ уперта. По-другій так з такими друзяками і ворогів не треба.
Тююю....згадували Росію і НАТО....Воно між собою співпрацюють а нам нізя?? І якто може бути по барабану, якшо потім це побарабану він робить заборонами....ехай для наших гостей міні ультиматумами!
Да кто он такой!? Політичний паяц і хам. ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- А кто дружить не хочєт...Будєт опєрація "Прінуждєніє к дружбє".
Анекдот в тему: После учреждения медали "За принуждение к миру" министерство обороны РФ учредило орден "За принуждение к миру в извращенной форме, осуществленное группой лиц в состоянии алкогольного опьянения".
Это политика, на кону поставлены миллионы жизней простых людей в конце концов - вы что думаете это шуточки, РФ должна четко знать - кто для нее Украина... Нет, просто РФ будет разговаривать с Украиной как с оппонентами, а не союзником и другом...и моли Бога, чтоб этого никогда не было...
Почему бы не сказать проще: Нужно быть рабами московитов и целовать их в некоторые места, иначе не избежать агрессии орды московских мародеров. :rus::tanksmile:
не маєте гордості - ідіть їсти свою ковбасу... Але дещо ви написали правдиво - поставлены миллионы жизней простых людей в конце концов...
- никогда не забываю, всех украинцев, которые заслуживают уважения - уважаю (не за то, что они украинцы, разумеется. И наоборот, никакого предубеждения к ним не испытываю). А Вы завязывайте с флудом, шановный