По поводу листовочки. Хотелось бы уточнить о тыловом обеспечении. Кто повстанцам шил форму и снабжал оружием. Или имелись свои заводы и фабрики?
А нащо? Пару армєйських складів захопити,а там купи обмундирування. І не дрантивого,совєцького,а добротного...європейського... Та й всьо...ділов то...
Я думав москалі з 39 до 41 так багато нашили, що ще й ви до сих пір в тому ходите... ---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- А нашивки і самому можна перешити. Нє?
Що за проблема пошити форму, якщо мати матеріал і викройки? Так само і мазепинки. От ще мені вища математика...Береш трофейну шинель (російську чи німецьку) розпорюєш її, робиш викройку кашкета і зшиваєш. Шити вміла люба проста українська жінка. В мого батька мати обшивала під час війни усю родину, бо купити було неможливо, а полотно робили домотканне. Лише кожухи шили майстри. Опісля війни батько в школу ходив в курточці, перешитій з німецького френчу, і в штанях, пошитих з міцнющого, добротного німецького мішка. Правда через це його дражнили в школі німцем і він відмовлявся в цьому ходити, але носити було нічого і йому довелося звикнути...
Ви "под дурака косітє"? Ви не бачили світлини радянських партизанів в німецьких френчах? Такого добра тоді було хоч завались. Трофеї називається. Відзнаки споров і носи костюмчик. Набагато краще, ніж голим задом світити.
Не пойму кто косит. УПА - это Армия всё-таки была или партизанский загон???? Вы с понятиями-то определитесь.
Цікаво чому саме з Росією створюються експертні бази, а не наприклад з Китаєм, який останні роки майже повністю завоював п'єдестал на міжнародних предметних олімпіадах, (до речі з фізики на цьогорічній олімпіаді команда України виступила краще за Росію та США)
Действительно, почему? Если бы спросили меня, то я бы ответил, что экспертные советы галичанам лучше создавать с китайцами.
- что ж, за неимением ветки "русофобия" можно было и тут написать... Китайцы считают по-другому (не в столбик, а графически).
Чєрнобилєц підозрює, що Гітлер нагородив...Імєнним оружиєм... Партизанська армія. З розвинутим підпіллям, системою постачання, пропаганди, штабом тощо...Для загону була завелика, одначе.
Тю, так це елємєнтарно. Роялті з видавницьтва цих підручників легше дерібанити між "своїми" чим з іноземцями, бо ще непорозуміння вийде як за авторське право откат неповернуть.