А ви сходіть в кінотеатр, включіть телевізор, зайдіть в любу школу або ВУЗ в Польщі, Німеччині, Чехії, чи іншій країні заходу - там понаходите велику масу фактажу русофобства, аж жах куди там Україні до них, СОВСЕМ НЕСЛИШНО РУСКАГА ЯЗИКА ....
Хм, опять коверкаете Русский язык. Вы, действительно, не знаете, как правильно по-русски написать? Или самовыражаетесь таким образом?
Ну знову та сама балалайка, до чого тут Русский язик, смисл речення не розумітєте (діалект не той, ви ж самі сказали москальського виробництва) я про КУМА Ви про КОРОВАЙ....
Якщо це був ератив - імітація живої мови, то в Москві ми взагалі говоримо ТАК: "савсєм нє слишна рускава язика!" Майте на увазі, пані!
таак, я все понял, спокойненько отходим от окна, лучше присядьте сделайте пару глубоких вдохов и звоните на ваш аналог "03" .... да и не затягивайте .... а то Зерги съедят )
Хм...коли подібну фігню,подану в "удобоварімом" варіанті,з своєї дзвіниці ліплять вояжуючі по Україні російські політики і їхні дуполизи "на мєстах",то це Вами сприймається на ура.
А хіба не так: "саАвсєм нє слЫшна рускава языка!" ? ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ---------- невірно. тре казати - таваріщ москаль... Інакше до москаля точно не дійде... ---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- Ти диви. Прогрес в розвитку... зрозумів і без баяна...
Не верьте! Вы когда-нибудь встречали женщин у которых "нет" означает 100%-ое "нет"?! У них всегда есть место для "да".
Ні, ми А дуже тягнемо тіко у складі де воно під наголосом! Ну хоч може є різні діалекти, це так - спостереження з власного досвіду!
Lidrad, Ви поки новенька на форумі, тому необхідно Вам пояснити, що таке Полковник. Полковник: Далі - П. П. - істота військова, мілітаризована, покликана боротися. Особливо з новачками. :tanksmile: Усіх, хто не співає дифірамби медвепутам, П. вважає ворогами за визначенням. :moskali: Методів атаки на ворогів у П. два: 1) Дізнатися вік співрозмовника, 2) Дізнатися, де служив. : Якщо супротивник виявиться слабким і зізнається про свій справжній вік, то в разі меншого, ніж у П. віку (а П. - приблизно 150 років), П. починає агресивні точкові удари, спрямовані на приниження ворога та його малолітнього віку. Якщо супротивник не служив в армії (наприклад, людина з вищою освітою закінчила військову кафедру в званні молодшого лейтенанта), П. хижо продовжує атаку, ведучи її до перемоги. Якщо навіть служив, це нічого не змінює, тому що мало хто дослужився до звання генерал-майора, а всіх, хто званнями нижче, П. вважає нижчими істотами у порівнянні з собою.:rus: Оскільки П. - істота консервативна і методів атаки не змінює, то П. незмінно програє форумчанам жіночої статі (яких називає "дурами"), тому що вони в більшості своїй не служили, а вік дівчат дізнаватися непристойно. :girl_blum: Якщо П. кому-то програє, він обзиває його дурнем і ставить його в ігнор з метою зберегти залишки своєї мілітаризованої психіки. :flag_of_truce: Але це йому не вдається, тому що він регулярно переглядає те, що пишуть ігноровані їм супротивники. (Наприклад, цей допис ). Щоб збити противника з пантелику, кілька разів підкреслює, що він не може це прочитати. Насправді П. при цьому злиться ще більше, але через те, що не може на ці повідомлення відповісти (щоб ніхто не подумав, що він їх все-таки читає).
Ой, не можу втриматися, хоча і стара тема. Неправда. Причім українофобія, яку я бачила, часто була від людей, які ніколи в Україні не були. І ще ніхто і не думав про ніякі помаранчеві революції, не читав СМІ, де роспалюють ненависть до сусіда.
Уважаемый Прапорщик, пардон, Полковник! Хочу Вам напомнить один из пунктов правил общения на данном форуме: Если Вас забанят, некому будет народ веселить. В случае, если Вы чувствуете себя неуютно в приличном обществе, рекомендую харьковский форум. Там даже ненормативная лексика разрешена!
В сортире напоминать будешь, что бы воду сливали, придурок. Блин. Почему в августе на форум слетаются идиоты со всех волостей?
тю, та чё ? чел рулит нищяково ботануть по клабному - красавчеГ ... ) ---------- Додано в 07:11 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ---------- ухты, растет и ширится армия личных психологов, биографоф и прочих офоф, тов. Полковник - это успех, возможно пытаясь осознать Вашу личность и Ваш исторический путь пару свидомитов станут мене свидомнутые ! ---------- Додано в 07:15 ---------- Попередній допис був написаний в 07:11 ---------- Ромку, *** ...**** ПРИМЕРЫ ! хватит, нести ересь вслед за остальными "птицами"... я ненормально воспринимаю когда меня в смерды пишут и в жертву приносят (а тут даже брезгливо не приносят ) ) так что политику сюда не тре пхать ... ---------- Додано в 07:18 ---------- Попередній допис був написаний в 07:15 ---------- шо саавсем? даже в осередку лямпочко томатових зуп коки на фирах до клюбу пруться ? ой вэй, куда катится мир ...
Як симптоматично! Три українофоби, пролупили очі (навіть дехто, мабуть, не похмелився) зразу на ЛФ лити бруд на все українське. Тож яку "фобію" треба мати! Замість того, щоб піти до кльозету, зробити зарядку, пробігтись, вмитись, поснідати... То ж зразу до компютера і хоч би тоби хни... Мі вам дадім кузькіну мать, бєньдьоравци праклятиє...