Україні потрібен вхід в ЄС??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasylXXX, 9 лис 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не зможемо, Миху. Не зможемо... А от цИган зможе... Бо Йулька, своєв постановов №1407 від 26 грудня 2007 з легкої руки друга всіх бджіл, дав цИгану таке право. А циган нам - дулю з маком... :)))
    І тут Йулька винна...;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке було і до Юльки і таке є при зекоголубих, нічого та постанова не змінила.

• Подобається Подобається x 2
  3. kitana

kitana Banned

Про що розповіли? Про продаж контрольного пакету ІСД?
    А до цього продажу яка частина акцій ІСД належала державі Україна?

Можете дати посилання на оголошення торгів? До Вас таке ж саме питання - яка частка акцій НЗФ була у власності держави, і за яку ціну її намагались продати за Тимошенко?

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Кріворіжсталь продали в грудні 2005 року, Тимошенко звільнено з посади прем'єра у вересні 2005.
    Може досить вже факти підтасовувати?

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

По 500 мліонів дістали державні банки Ощадбанк ЕксІмбанк (в сумі 1 млрд) для збільшення своїх статутних фондів. Решта теж пішло на державу.

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Торги? Вы о чем? :haha:

2005-09-01
    Вчера противостояние украинского правительства и олигархов перешло в фазу военных действий. Поддерживаемая премьером Юлией Тимошенко бизнес-группа «Приват» попыталась силой захватить Никопольский ферросплавный завод (НФЗ), который юридически все еще принадлежит зятю экс-президента Кучмы Виктору Пинчуку. Вчера во второй половине дня Никопольский ферросплавный окружили военные и милиция. Рабочие встали стеной вокруг завода и заявили, что если Тимошенко немедленно не отменит свое решение, то прольется кровь. Вчерашние события в Никополе в прямом эфире показывали все центральные телеканалы Украины, но никто не располагал данными о числе противостоящих и о том, кто принял решение о захвате завода силовыми структурами. Трудовой коллектив предприятия, насчитывающий до десяти тысяч человек, готов к акциям протеста не только в Никополе, но и в Киеве. Вчера в Никополь приехали также десять депутатов Верховной Рады, чтобы поддержать демонстрантов. Ранее рабочих НФЗ поддержали профсоюзы предприятий горно-металлургического комплекса.

6. VasMT

І шо, Єхануров не того кольору, не оранджьового?
    А продати курку, яка несла тримільярдні чистоприбуткові яйця в рік - верх "патріотизму і державництва". Вана одна, курка, переважить і флот, і золотий унітаз з вертольотом...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ги-ги... знову білоголубим понесло....

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

пане Василю, дивуюся вашому стремлінню до справедливості і правди.

Давайте продовжимо з цього місця більш детально. Пропоную пограти в таку гру - віртуальна вага.
    На ліву шальку я ставитиму зеко-білоголубих з їх статками, а ви - на праву шальку оранжевих і порівняємо: хто більше накрав. А от тоді поговоримо про курей, свиней і все інше, га?

8. VasMT

Можна і так...
    Але от дивина, на яку шальку поставити Порошенка, Тігіпку, Бойку, у яких повна жменя партквитків? А куди Коломойського, Пінчука, Таруту, у яких його немає?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А їжаків не врахуємо.

Василю, на що надієтесь? Ахмєтов один переважить всіх оранжевих.

10. VasMT

Дивна Ви людина, Миху... Невже Ви гадаєте, що Ахмєтов ляльковод цього театру маріонеток? Чи Ви гадаєте що Ахмєтов і Живаго вороги? :)))

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви знову зїжджаєте з теми. Я просто хотів би дізнатися, чим ви керуєтесь, коли кажете: оранжеві накрали більше, ніж білоголубі. Де воно є? Назвіть з десяток оранжевих магнатів, які б перекрили одного Ахмєтова.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Йой, пане Мих, я шось не хочу вибирати того, хто менше вкрав :) Менше вкрав - значить дурний і взагалі лузер, нам такі при владі не потрібні :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а раз менше вкрав, значить нам сі шось залише, нє?

14. VasMT

Я таке казав? о_О
    Коли? Я казав, що оранджьові гендлювали Україною набагато активніше, на пустопорожній закид одного чувака , про розпродаж ПР нашої промисловості з метою впливу Росії на нашу державу.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Президент Польщі Броніслав Коморовський заявив, що підтримка європейської інтеграції України є одним із пріоритетних напрямків зовнішньої політики Польщі.

"Ще один з викликів - це активна політика на користь добросусідства. Тобто розумна підтримка України на її шляху на Захід", - заявив Коморовський 24 липня у Польщі на щорічній конференції з польськими послами.

При цьому польський президент зазначив, що ця дорога сповнена труднощів, перешкод і протиріч.

"Але якщо так оцінити ситуацію, то з нашого боку має бути залізна рішучість, залізна воля і бажання довести цю стратегічну мету до повного успіху в майбутньому", - заявив президент.

Серед інших основних викликів у польській зовнішній політиці Коморовський назвав зміцнення позицій Польщі в період кризи в Європейському Союзі, більш прагматичний підхід у відносинах з Росією та посилення співробітництва зі США.

24 липня Коморовський також зустрівся з високим представником Європейського Союзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон, і, як зазначається в повідомленні прес-служби президента Польщі, основною темою їх розмови стали перспективи спільної політики безпеки та оборони і політики сусідства ЄС, зокрема, ЄС і України.

Коморовський та Ештон, зокрема, обговорили перспективи підписання і ратифікації угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Як повідомлялося, 1 липня Коморовський заявив про готовність Польщі дружити з усіма українськими політичними силами заради євроінтеграції України.

16. Papayans

Papayans Well-Known Member

Халва....халва...халва...
    Ну что "KARABIN ?Вам стало слаще во рту?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

звичайно стало, так як халва там дешевша

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ось я вкрав ще менше, чистий нуль, бо завжди цим гребував. Так що, хто я на ваш погляд?

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Уважаемый честный гражданин. Но только до власти вас - не допустят, увы!
    Ни нынешние, ни их предшественники - ни следующие... :)

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну дважди несудимий шапкокрад сказав би, шо ви лох і тєрпіла

я думаю він туди прото не піде. Нажаль, порядні люди у владу в нас не йдуть

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)