Що характерно, і жодного слова про біло-блакитну брехню, невже у вас покращення життя вже сьогодні? Василю, там, де війна, не буває все чисто, хто і проти кого би не воював. А ревізія робиться не тільки там, де нечисто, а й там, де когось тре зїсти, скомпрометувати. ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ---------- Доведіть...................
Ви ж не збираєтеся викинути з історії напр. Феофана Прокоповича за те. що він обгрунтовував для Петра теорію абсолютизму, в т.ч необхідність підпорядкування церковної влади світській, що посилило міць імперії і послабило позиції українства. Чи участь українців в творенні СРСР? Чи у Війні 41-45?. Всі події, що так чи інакшк впливали на творення України, позитивні чи негативні - це її історія.
Наводьте брехню, будемо і її спростовувати... ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ---------- А я не про війну. Там все зрозуміло: не ти, то тебе. Я про сучасних "героїв", які повилазили із шпарин за двадцять років незалежності типу отого "коронного" воЯки Симчича.
Аналогічно я вірю у ваші правдолюбиві стремління знайти правду в історії УПА. Хохлізм важко викорінюється. ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ---------- увірував - це так собі... тре, щоб підтакував.
то правда, я то собі раду дам, клацати по клавіатурі можна і лежачи, а от батьки-пенсіонери гарують-гарують, а воно (покращення) все не йде і не йде. Хоча трохи не так. Днями приїжджав батько, попросив сходити з ним до банкомата за "вітіною тисячою". Пішли в Ощадбанк. Дійсно банкомат видав тисячу, новесенькими такими купюрами, номери прям всі підряд. А тиждень тому пенсію принесли, такими ж новесенькими папірцями, номери теж підряд на банкнотах. Видать друкарський станок працює на покращення. От тільки що з тим покращенням буде восени, як вибори минуть... Ну але то таке. Блажен, хто вірує...
Хто б говорив... А халяву тільки комуністи обіцяють. Он, пишуть "вернемо Україну народу", давайте виберем ще раз комуністів, давно їх не було... Вони все вЕрнуть...
Вони вже при владі один раз були. І я, як громадянин СССР, приймав участь у виборах. Тобто вибирав. Ви праві - вибирав. А Ви? А Ваші батьки-пенсіонери?
Ви мені очі відкрили... Мабуть прийдеться депресію знімати чимось альтернативним... Тільки в одному випадку Ви маєте право на такі слова, якщо самі жодного разу на виборах не були.
у 70-х роках німеччині для будівництва потрібна була чорна робоча сила. і вони нагнали 2 мільйона турків на свої терена. у сша із розвитком промисловості потрібно багато чорноробочих і вони через пальці дивляться на міграцію мексиканців, кубинців і пуерторіканців. звісно стереотипна поведінка кіно це мексиканець перебігає кордон а поті миє посуд в каліфорнії. та брєд повний. вони розтікаються по всіх куточках і фігачать як прокляті на заводах і фабриках. а білі у них менагери і майстри. та ж ситуація у англії і скандинавії. сонце світить, негри пашуть якби в україні були свідомі люди при владі, були б позитивні зрушення економіки, то нам за щастя приймати в себе кенійців і афганців, хай працюють на сталеливарнях і шахтах, хай працюють за великі гроші, бо білі укри б отримували ще більше. але нам це нахіба, легше бути банана-кантрі і жити на кредити. ну як ямайка. вхід у євросоюз для україни це величезний ринок європейських товарів. для нас європейські ринки закриті, бо якість нашої продукції не пропустять їхні гости. тому вступивши у євро ми будем купувати, збагачуючи їх, і не зможем продавати, щоб самим збагатитись. апендикс. а ще ми станем самим східним кордоном для білих. ми станемо сіруваті ))
Так Тігіпко й говорив. ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ---------- Правильно, а якщо ми не вступимо в ЄС, станемо ким? Розвиньте думку! Розмова хробаків: -тату, ми можемо жити в яблуці? -можем синку. -а грушці? -і в грушці можемо! -то чому ми живемо в гавні? .......................... * * * Були коли-небудь на кордоні з Румунією? Бачили, як смаркатий циган на свому граті без проблем проїжджає наш кордон? Зможете так до них махнути?