Так це ж не наша армія, до чого нам її свято? Радянська армія - це ганебне утворення, де процвітало приниження людей, дідівщина, коррупція.
Конкретно стоїть одне - взнати правду. При цьому мене не стільки цікавить УПА, як озброєна сила, що приймала участь у бойових діях, скільки політична організація ОУН. От цю я обсервую прискіпливо. Повз мене не проходить жоден свіжий документ чи факт. І не даю відповіді на питання, а їх шукаю, по мірі свої скромних сил доносячи факти і до загалу, якому, що і не дивно, нема коли за калатанням грошви та лементом "всьопрапало - йуліволю", вивчати історію своєї землі.
Не бійтесь. Повз Вас же ж проходить непоміченим... Тобто в голові як було порожньо, так і лишається. Так що переживати та лякатись нема чого... Наташа Смайл Обивая пороги своей головы я за мыслями здравыми к ней прихожу. Но частенько бывает такое, увы - ничего я там путного не нахожу. ЗІ. Так і не дочекався жодної відповіді на питання щодо воЯки із Космача... Що і не дивно.
Ні, ви щось переплутали, дорогенький, це я від вас ніколи путнього нічого не можу дочекатися. Ви від моїх дописів розчиняєтесь десь на горизонті і це жалюгідно виглядає. Якщо хочете чесно говорити, то чесно до кінця говоріть, а не там тільки там, де вам вигідно. Звичайно я розумію, чекістів навчають такої тактики, але чекістів як мужиків ніхто не поважає, тому шось робіть з собою. Я вам відеоматеріалу багато напостив, а ви шось розслабились, хоча скоріше шлангуєте як завжди.
Це не відеоматеріал, а художні фільми із жанру фентезі. Жодного разу не шлангував та не зливався. Можливо Вам важко збагнути деякі речі, то я можу розтовкмачити...
Давайте, підведіть підсумок вашій діяльності, зведіть усе до купи: -яка на вашу була чисельність УПА і з ким вони воювали -яких на вашу думку втрат вони нанесли противнику і яких втрат зазнали -яку на вашу думку мету ставила перед собою ОУН -яка на вашу думку була підтримка цих сил серед населення Західної України Я думаю тут буде кому оцінити вашу титанічну працю.
Ти диви, як же прискіпливо Ви "обсервуєте" Напевно, легко "обсервувати" через стільки років? А тоді, в кінці 30-х прийшли комуністи з "світлим майбутнім" і знайшлися люди, які виступили проти них. Тоді у незгідних з совітами не було ні часу, ні можливості "обсервувати", треба було боротися. А Ви тим комунякам в свій час служили вірою і правдою за пару ялових чобіт і банку тушонки, та ще й і ними залишилися незадоволеними А тепер можна і правдоборцем бути, нє?
Легко. Як і брехати наліво-направо. Питань нема, я згоден із Вами на всі триста відсотків. Прийшла нова влада, почала влаштовувати свої порядки, комусь не сподобалось, почали протистояти, влада почала цьому перешкоджати задля досягнення своїх цілей. Підставляйте будь-яку назву у словосполучення "нова влада" і матимемо закінчену, логічну фразу. От тільки виникають деякі питання... Але для їх розгляду раджу перейти в інші гілки, про ОУН, про УПА, про НКВС... Служив, як і Ваші батьки, родичи... А от стосовно задоволення, то Вам це звідки відомо? З пальця? Але це не основне, бо крім "комуняк", мені ще довелось послужити і народу України. А Ви кому служили, кому служите, що корисного для Неньки робите? Так, можна і треба. Бо не можна на брехні і вигадках побудувати шось гідне. Маємо приклади в історії, не треба їх повторювати...
А ще можна говорити правду вибірково, так як самому вигідно Ти диви, на скільки ще гілок у Вас лайна заготовлено... Видно, тушонка ситна і сповільненої дії Я Вас прошу, Ви і так по цих гілках вже наговорили купу арештантів Так склалося, що мої батьки і родичі не служили, а працювали. Були і такі, котрі воювали, були і такі, котрі "відбували" Ні не з пальця, з Ваших же дописів А я нікаму не служив і не служу. Працюю... Сплачую податки, ходжу на вибори... І нічого героїчного поки що не зробив. За правду аж так сильно як Ви не борюся, бо переконався, що за правду борються тільки брехлії і пустозвони Правда завжди правда. І Ви вірите, що тільки Ваша правда сама правдива правда в світі??? Виглядає так, що у Вас якісь комплекси, пане VasMT Шо, хіба нє?
Працювали-служили - суті не міняє. І я не борюся, а стараюся її взнати. Бо От тільки чомусь мало хто її знає, і ще менше її говорить, і зовсім одиниці її хочуть чути. Я і не претендую. Але при нагоді, знаючи правду, брехуна за руку зловлю, що і робив вже багато разів.
Ага, то Ви заради правди і щоб зловити брехуна за руку в своїх дописах використовуєте такі слова, як "нацзбочені", "нацюки", "злидні" і т.п.? Це Вам дозволяє Ваша шляхетність і виховання? VasMT, до речі - сьогодні пісна п"ятниця, а Ви на мові шпарите, ніби і не зарікалися мовчати в цей день Ненадовго ж Ваших принципів вистачило, чисто як у нашої ніби опозиції, котра ніби голодувала від самого ранку і аж до обіду
Сумніваюсь, що з такими емоціями можна знайти правду. Ви шукаєте не правду, а робите ревізію діяльності УПА(вишукуючи негативізм), щоб насолити тим, хто підтримує Юлю, яка скасувала у вас якісь там виплати.
Хочете вірте, хочете ні, але основна причина в брехні. В тотальні і всеохоплюючій брехні оранджьової зграї. Вони брехали рвучись до влади, брехнею захопили владу, п"ять років брехали людям, і зараз вкотре, використовуючи брехню, намагаються захопити владу. Не буває такого... Брехнею світ обійдеш та назад не вернешся... Ну а щодо УПА, то ревізія робиться там, де щось не чисто...
Згадавсі бородатий анекдот: Автобус з парламентаріями на повному ходу урізається в дерево. Є жертви. Селянин, який випадково бачив все це, вирив велику яму і всіх поховав. Через деякий час на місце події прибули представники влади. Питають вуйка: - А де всі люди? Той відповідає: - Всіх поховав... - Так вони що, невже всі на смерть? - Ні, були й такі, які говорили, що живі. Але ж Ви же знаєте, як ці політики вміють брехати...