Україні потрібен вхід в ЄС??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasylXXX, 9 лис 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так це ж не наша армія, до чого нам її свято? Радянська армія - це ганебне утворення, де процвітало приниження людей, дідівщина, коррупція.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б це назвав не історія України, а українці в історії Росії.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Конкретно стоїть одне - взнати правду. При цьому мене не стільки цікавить УПА, як озброєна сила, що приймала участь у бойових діях, скільки політична організація ОУН. От цю я обсервую прискіпливо. Повз мене не проходить жоден свіжий документ чи факт. І не даю відповіді на питання, а їх шукаю, по мірі свої скромних сил доносячи факти і до загалу, якому, що і не дивно, нема коли за калатанням грошви та лементом "всьопрапало - йуліволю", вивчати історію своєї землі.

• Подобається Подобається x 4
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ой-ой-ой, страшно.

6. VasMT

Не бійтесь. Повз Вас же ж проходить непоміченим... Тобто в голові як було порожньо, так і лишається. Так що переживати та лякатись нема чого...

Наташа Смайл
    Обивая пороги своей головы
    я за мыслями здравыми к ней прихожу.
    Но частенько бывает такое, увы -
    ничего я там путного не нахожу.

ЗІ. Так і не дочекався жодної відповіді на питання щодо воЯки із Космача... Що і не дивно.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, ви щось переплутали, дорогенький, це я від вас ніколи путнього нічого не можу дочекатися. Ви від моїх дописів розчиняєтесь десь на горизонті і це жалюгідно виглядає. Якщо хочете чесно говорити, то чесно до кінця говоріть, а не там тільки там, де вам вигідно. Звичайно я розумію, чекістів навчають такої тактики, але чекістів як мужиків ніхто не поважає, тому шось робіть з собою. Я вам відеоматеріалу багато напостив, а ви шось розслабились, хоча скоріше шлангуєте як завжди.

8. VasMT

Це не відеоматеріал, а художні фільми із жанру фентезі.

Жодного разу не шлангував та не зливався. Можливо Вам важко збагнути деякі речі, то я можу розтовкмачити...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ти диви, як же прискіпливо Ви "обсервуєте" :)
    Напевно, легко "обсервувати" через стільки років? ;)

А тоді, в кінці 30-х прийшли комуністи з "світлим майбутнім" і знайшлися люди, які виступили проти них. Тоді у незгідних з совітами не було ні часу, ні можливості "обсервувати", треба було боротися.

А Ви тим комунякам в свій час служили вірою і правдою за пару ялових чобіт і банку тушонки, та ще й і ними залишилися незадоволеними :)

А тепер можна і правдоборцем бути, нє?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

Легко. Як і брехати наліво-направо.
    Питань нема, я згоден із Вами на всі триста відсотків. Прийшла нова влада, почала влаштовувати свої порядки, комусь не сподобалось, почали протистояти, влада почала цьому перешкоджати задля досягнення своїх цілей.
    Підставляйте будь-яку назву у словосполучення "нова влада" і матимемо закінчену, логічну фразу.
    От тільки виникають деякі питання... Але для їх розгляду раджу перейти в інші гілки, про ОУН, про УПА, про НКВС...
    Служив, як і Ваші батьки, родичи... А от стосовно задоволення, то Вам це звідки відомо? З пальця?
    Але це не основне, бо крім "комуняк", мені ще довелось послужити і народу України. А Ви кому служили, кому служите, що корисного для Неньки робите?
    Так, можна і треба. Бо не можна на брехні і вигадках побудувати шось гідне. Маємо приклади в історії, не треба їх повторювати...

12. ІгорМ

А ще можна говорити правду вибірково, так як самому вигідно ;)
    Ти диви, на скільки ще гілок у Вас лайна заготовлено...:scratch_one-s_head:
    Видно, тушонка ситна і сповільненої дії ;)

Я Вас прошу, Ви і так по цих гілках вже наговорили купу арештантів :)
    Так склалося, що мої батьки і родичі не служили, а працювали.
    Були і такі, котрі воювали, були і такі, котрі "відбували"
    Ні не з пальця, з Ваших же дописів ;)
    А я нікаму не служив і не служу. Працюю... Сплачую податки, ходжу на вибори...
    І нічого героїчного поки що не зробив. За правду аж так сильно як Ви не борюся, бо переконався, що за правду борються тільки брехлії і пустозвони ;)
    Правда завжди правда.
    І Ви вірите, що тільки Ваша правда сама правдива правда в світі???:facepalm:
    Виглядає так, що у Вас якісь комплекси, пане VasMT

Шо, хіба нє?

13. VasMT

Працювали-служили - суті не міняє.
    І я не борюся, а стараюся її взнати. Бо
    От тільки чомусь мало хто її знає, і ще менше її говорить, і зовсім одиниці її хочуть чути.
    Я і не претендую. Але при нагоді, знаючи правду, брехуна за руку зловлю, що і робив вже багато разів.

• Подобається Подобається x 3
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. ІгорМ

Ага, то Ви заради правди і щоб зловити брехуна за руку в своїх дописах використовуєте такі слова, як "нацзбочені", "нацюки", "злидні" і т.п.?
    Це Вам дозволяє Ваша шляхетність і виховання? :scratch_one-s_head:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сумніваюсь, що з такими емоціями можна знайти правду.

Ви шукаєте не правду, а робите ревізію діяльності УПА(вишукуючи негативізм), щоб насолити тим, хто підтримує Юлю, яка скасувала у вас якісь там виплати.

17. VasMT

Хочете вірте, хочете ні, але основна причина в брехні. В тотальні і всеохоплюючій брехні оранджьової зграї. Вони брехали рвучись до влади, брехнею захопили владу, п"ять років брехали людям, і зараз вкотре, використовуючи брехню, намагаються захопити владу.
    Не буває такого... Брехнею світ обійдеш та назад не вернешся...
    Ну а щодо УПА, то ревізія робиться там, де щось не чисто...

• Подобається Подобається x 3
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ваш ідолок тим самим шляхом пішов

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

20. VasMT

Відповідь тут