Україні потрібен вхід в ЄС??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasylXXX, 9 лис 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Миху, не за мову.
    Ну скільки можна жувати то все.
    Гляньте ще раз
    http://www.youtube.com/watch?v=oLgBNpnxRfc
    За мову? Ні, за спробу прорвати міліцейські ряди. Це перше. Друге - жоден міліціонер не мав на собі засобів захисту органів дихання. То чим "травили"? Чергова брехня. Ну і найєфектніше було - це коли "мітингувальники за "мову"", чкурнули, як щурі... Пардон, нацюки... :)))
    І рожі. Ви там помітили знайомі обличча? ;) Львівська облрада ВО"Свобода", Тернопільська, із тієї ж зграї... Отож, Миху, не треба ля-ля...

Миху, от коли хтось чогось недобачив, недочув, або недозрозумів, але із вумним виглядом видає вигадане за дійсне, то він хто?

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Миху, а Вам навести факти "героїзму" УПА - зради, пияцтво, дизертирство, мародерство...? Подіє? Отож.
    Я відмічаю не день створення Красной арміі, а День захисника Вітчизни, який поєднав в собі і день Совєтской армії, в лавах якої я почав служити тридцять років тому, і день Російської армії, в якій мені довелось служити, і саме наш, український день захисника Вітчизни, ким я являюсь і дотепер. І до Нарвських подій мені діла немає. Крім цього ще пиходиться святкувати і 6-го грудня... ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто? Стояли собі міліцейські кордони, нікого не рухали і тут хтось вирішив їх прорвати, зрозумів.

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

А ви запитайте Кличка. Йому теж дісталося.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє,ліпше наведіт факти про ЧА
    а то ви шось тілько про УПА,УПА,ніби більше ніхто фашистів не воював

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви зауважили, при Юльці таких провокацій не було, щоб хтось з будуна проривав міліцейські кордони і щоб хтось про щось подібне вів плітки, бо не було навіть підстав.

Ні, я б просто хотів одного: якщо ви вже настільки принципові до героїв УПА, то будьте принципові до всього і до самого себе і говоріть фактами і правдою про 23 февраля, розкажіть, як красноармійців копали під зад довго і нудно і як ви велично це свято "чтітє". Почитайте трохи історію свята, яке ви святкуєте, бо насправді ви святкуєте не героїзм, а ганьбу красної армії.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Підстави були. Не було шахраїв та брехунів, щоби обдурювати народ краще за оранжоїдів.
    Приклад: першими відмінили пільги чорнобильцям, афганцям, ветеранам війни, дітям війни та іншим заслуженим громадянам Йулькастий уряд, з легкої руки друга всіх бджіл, прищавого президента. Але масові заворушення, пов"язані із цією відміною, почались тоді, коли копнуті під сраку народом України брехлива парочка Йулька і Пасічник, опинились в попозиції, та вдруге обдурили клаповухих тугодумів, натравивши іх на владу, яка вирішила врегулювати це питання.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Я хоч раз почав спростовувати наведені Вами факти "героїзму" Червоної армії? Ні. Я хоч раз встав на захист НКВС? Ні. Я хоч раз виправдовував большевізм? Ні. То якого холєри Ви від мене хочете? Може накажете мені ще в гілці про гомиків щось спростовувати, когось виправдовувати7 Мені вистачає розгрібати брехню про непереможну УПА.

• Подобається Подобається x 4
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если, кончно, вы имели в виду милицию...

• Подобається Подобається x 1
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та розгрібайте скільки хочете - це ваша справа, але від цього моменту я зрозумів, що ви не є великий правдолюб і що ви не є принциповою людиною і факти для вас - не саме головне, для вас головне - принижувати те, що є українське, нажаль.
    Ви не любите помаранчову революцію лише з однієї причини - забрали вам виплату, тобто чисто меркантильний інтерес, а за Янека голосували з почуттів помсти, а не з державницької позиції. А далі - трава не рости.

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

Спростовувати Ваші вигадки я не буду. Ми живемо у вільній країні і кожен вольний робити те, що не заборонено.
    Тому то Ви і зіскочили з питання про вигадану розпродаж України теперішньою владою на 23 лютого. Це, звичайно Ваше право. Але вимагати від мене робити те, що Вам до вподоби - вибачте. Це вже виключно моя прерогатива в використанні своїх прав.
    Ну а щодо "приниження всього українського", то УПА не являється "всім українським".

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Гадаю наш стрийський патріот спав у той час коли продали за безцінь Криворіжсталь і певно ще і далі дрімав коли цю ж Криворіжсталь продали по ринковій ціні "аранжоїди".

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как же - помним. Злочинна влада кучми. В состав которой входили - если не помните - еще и нынешний президент, и его предшественник - и примьер-минстрша (ныне з\к).... И еще один премьер-министр (ныне американсикй з\к).... Достойные люди, цвет нации... :haha:
    А ТАК же помним о бесславной попытке продать за бесценок Никопольский ферросплавный - которым премьер-министрша пыталась расплатиться с группой Приват за финансовую поддержку майдана.... После чего и разгрызлась вся памаранчевая команда....

12. VasMT

Ні, пане Кармелюк, не спав. Тому насмілюсь спитати: Криворіжсталь продали в 2005 році за 24 млр гривень, 4 млрд 395 млн пішло в пенсійний фонд, ще 4 млрд на погашення боргів, а де решта 15 млрд гривень?
    Можливо Ви знаєте?

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Певно не знає пан Крмелюк куди косата гроші діла...
    Можливо хочаби знає, що продали теперішні росіянам?
    Бо крім здогадок, вигадок, неприхованої брехні, 23-го фєвраля і Криворіжсталі, яку продали "позаминулі", жодного розумного слова по суті. Ну є хто сміливий? Чи всі слова про те, що "ригіанали" розпродують Україну не бульше, аніж чергова вигадка брехливих оранжоїдів? Бо так Йулясказяля... :)))
    Ех ви...

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та де там......вони її скуповують
    во синок вашого ідола я актино працює

14. Karmeluk

Сам питаю сам відповідаю :)))

Далі спимо ? Вишки Бойка по захмарним цінам. Здача Фірташу конфіскованого газу тим самим БОйко яке у нього шестьоркою працює. Укртелеком. Межигіря, золоті унітази і т.п. Вам по застилало від тої не ненависті до якогось пАмаранчу.

15. VasMT

Ні... Просто чекав, чекав... А результату - зась...
    Питаю повільніше - ЩО ТЕПЕРІШНЯ ВЛАДА ПРОДАЛА РОСІЇ?

16. Karmeluk

Це ви VasMT нагадайте :)))
    Кому там доказів бракувало ?
    Як Фонд держмайна занижує ціну приватизованих об'єктів
    http://www.epravda.com.ua/publications/2012/02/6/315146/view_print/

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще нічого не зробили, а вже документалки нафігарили.

Який сенс "Беркуту" на мізки крапати? Людина на роботі просто. Йому щоб не розганяти демонстрації треба просто поміняти роботу. Він же не вибирає чи п'яних хуліганів розганяти, чи голодувальників. А якщо кожен пацан йому баки заб'є щоб він не виконував свою роботу - то на чорта він взагалі там потрібен? Говорити треба з генералами, а не рядовими.

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

точняк, всьо тіко роздають. Не гоже з хазяями барижити

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, не вигадуйте, я й не писав, що УПА - все українське. Вони є просто українське. УПА - є частина української історії, а 23 февраля - частина російської історії.
    Не вимагаю. Я просто намагаюсь побачити ваше відношення до України, що конкретно стоїть за вашим дослідження УПА... чи ви шукаєте відповіді на питання, чи відповіді у вас вже є і шукаєте лиш підтвердження вашим висновкам.

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

спробуйте встати за метр від Беркуту і щось зробити, хто вам заважає? Воно то на ЛФ, у віртуалі - багато сміливих героїв.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Ух, як мудро. А генерал не на роботі? Генерал просто погуляти вийшов.

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

І української історії теж.
    Бо і в Червоній армії і потім у Совєтській служило багато українців...

а де твій аватар? :)