Пересмикуємо? Договор о взаимодействии и безопасности между США и Японией http://ru.wikipedia.org/wiki/Договор_о_взаимодействии_и_безопасности_между_США_и_Японией
Уважаемая Пани. Вы достали. То, что Вы написали - это очень правильно. Вступайте. Чего Вы от суспильства на ЛФ хотите? Вступайте - и ВСЁ!!!!!
Вспомнился ЕСовский анекдот о том, чего там нету. О богатстве языка и чувств. Жена мужу: - Милый, я у тебя заинька? ласковая и пушистая? - ... - Милый, я у тебя белочка? Шустрая и быстрая? - Ты у меня ЗаиБелочка! Работаю я, не мешай! И еще один... Там, где - "... Ша!!!! Уже никто никуда не идет!"
А що москалі роблять на Львівському форумі!? Чи може Львів став для москалів інформаційним центром, де обговорюються найважливіші для Росії проблеми? На форумах Москви і побалакати нема з ким?
Нагадую, ми живемо в час недорозвинутого капіталізма - дякуйте, що я Вас вчу на халяву української мови...
Я відповіді чекаю, а не напрошування на вдячність. Не хочете казати, то й не треба. Чесно кажучі, не розумію, яке відношення назва компанії "Тоцуко" має до обговорюваної проблеми отримання Україною високих технологій?
От із цим згоден. А не розумієте Ви тому, що не маєте базових знань історії. Навіть наявність мережі Вам не допомагає. Так от, Американо-японська війна закінчилась окупацією Японії штатами. Опускаючи весь історичний мотлох - Соня випускалась під Маде ін ЮеСеЙ. Спробуйте придумати свідомітьське пояснення цьому факту...
О! Проффесор Гамерику відкрили! І окупанти принесли окупованим свої технології? Добрі окупанти...Україні московські окупанти приносили голодомори... А технології самі на Заході купували, або крали. Я не збираюсь розгадувати Ваші ребуси, плутанику. Я стверджував, що Японія отримала доступ до західних технологій і досягла надзвичайного успіху саме через союзні відносини зі Штатами...А Ви почали тут наводити "тєнь на плєтєнь", замість того, щоб підтвердити чи спростувати це твердження.
Чушь всё это. Все прекрасно знают, что после войны Япония была самой воровитой нацией. До тех пор пока не достигла уровня развития передовых стран. Долго вспоминался случай, когда японцы передрали устройство одного агрегата и создали его вместе с браком при литье. Полагая, что это, какая то конструктивная особенность. А Вы говорите - "дружба с Америкой". Этот их конфуз, долго потом обсуждался.
СРСР також був самою крадійською країною, але технологічного рівня Японії чомусь не досягнув...І американці, за великого бажання, могли б примусити Японію платити за вкрадене, але чомусь не дуже на цьому наполягали...Союзник же ж...
И тем не менее, мы первыми смогли запустить спутник, а потом и человека в космос, а Америка, только после того как узнала (выкрала) состав нашего топлива.