Україні потрібен вхід в ЄС??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasylXXX, 9 лис 2011.

1. kym

kym Well-Known Member

Знаєте є така категорія людей....... йому плюнь в морду а він каже дощ іде......
    Видно ви постійно з парасолькою ходите ...)))))))))

2. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вы знаете, я не могу сказать что хуже - получать в Европе с ее европейскими ценами 200 евро или у нас 900 грн.
    100% понимаю, что и то и то - хреново!
    Или вы решили, что 200 евро в Евросоюзе это большие деньги?:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не можете сказати, а я вам скажу.
    З пенсією 2000 грн. всюди фігово, але все відносно.

Скажімо в Європі, тій ж Польщі продукти в середньому на тритину дешевше, ніж в Україні. А ситуація з одежею ще більша різниця. А тепер взяти пенсію: 900 грн. і 2000 грн. Звичайно мало, але є мало, а є фігово.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Согласен, покушать и одеться в Польше стоит дешевле чем у нас, как это не парадоксально звучит. Но плата за жилье и медицина там гораздо дороже. Поэтому все относительно.
    В том ролике как раз жалуются, что лекарств дешевых нет, т.к. из стран СНГ лекарства не пускают. И вся пенсия уходит на комуналку. Прям как у наших пенсионеров.

5. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Згадала старий анекдот: 20 років успішно прослужив у ЦРУ полковник Ісаєв, вивчивши англійською всього дві фрази : "Help me" та "Give me a secret document, please"

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Є така категорія гадливих особин, котрі на правду плюють в обличча. Як правило отримують за це по писку, але це їх ні чому не вчить. Тому їх били, б"ють і битимуть, допоки мозок, а його залишки повинні бути, як жеж освоїти клавіатуру, не заставить слинові залози пересохнути, або поки мозок вимкнеться повністю...
    Ще раз, для тих, хто в схроні - ФАКТИ Є?

• Подобається Подобається x 4
  7. Spika

Spika Well-Known Member

http://svr.gov.ru/

Не пойму... То ли с вами весело... То ли смешно.

Хотя некоторыми видами разведки занимается и ГРУ ГШ ВС.

8. kym

kym Well-Known Member

Що термін перебування ЧМ в Криму не продовжено всупереч Конституції України - це по вашому не факт і це зробив Ющенко.... чи теперішня влада... так хто тут правду чи не правду говорить... і хто тут старається тупо підтасувати факти і з якою метою це робиться. не вийде шановний лапшу вішати і ніколи не вийде бо правда завжди верх бере.

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А чим Вам заважає флот союзника, з якого ще і гроші капають у бюджет України?

10. VasMT

Спитаю голосніше, якщо пан недочуває: - наведіть факти розпродажу промисловості України теперішньою владою. Я розповів Вам про дерибан України оранджоїдами і блювотовцями. І це не підтасовка. Тепер Ваша черга.
    ЧФ не є розпродаж. Він був у Криму до Харківських угод, був під час них та мав бути після. Термін перебування його в Криму продовжено аби хоч трохи згладити результати антиукраїнських газових Йулькіних угод.

• Подобається Подобається x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Трішки почекайте... ще трохи... газова труба вже на підході.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і чув шо облгази теж

Газпром може придбати українські облгази

У Газпромі вчора категорично спростували свою участь у приватизації українських облгазів. "Українська сторона використовує цей аргумент для того, щоб показати, що конкурс відбудеться відкрито. Насправді ми не отримали ні запрошення на конкурс, ані гарантій, що він буде відкритим, і тому брати участі в ньому не збираємося", - заявило виданню джерело в компанії.

на так,тихенько,а потім раз і виявиться шо тільки газпром запропонував більшу вигоду

13. kym

kym Well-Known Member

Відповідаю ще голосніше- що значить продажа пару - десяток заводиків у порівнянні з розміщенням 100 тисячного озброєнного війська на території України в політичному плані - а нічого ..... плюс повний допуск російських банків на території України, а через банки контроль промисловості.. І як тільки існуюча влада побачить свій кінець буде продано максимально що можна буде продати. Ще раз повторюю з приходом існуючої влади на дрібниці не розмінюються

14. VasMT

Дід з бабкою сидять на ганку. дід чита газету, бабка в"яже...
    Д - Чуєш, стара, що люди пишуть? Через п"ятнадцять мільярдів років наше Сонце згасне...
    Б, перелякано - Через скільки?
    Д - Через п"ятнадцять мільярдів...
    Б, полегшено - Уф-ф-ф, Богу дякувати... А мені почулось мільйонів...

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Повторюю вкотре -
    Флот стояв до Харківських угод, стояв під час них, і стояв би і надалі, не зважаючи на угоди.

Хтось репетував із піною з писка, що бандити розпродують промисловість України. Так розпродують чи це малозначущій фактик, якій зовсім не впливає на Україну та "імперські посягання" Росії?
    Видно той пан, Куме, який такі бздури пише має макітру, набиту нациковськім лайном
    Доведіть! Я Вам наводив приклади дерибану банківської системи України оранжгутангами і блювотівцями. Наведіть і Ви, будьте ласкаві.
    Вся Ваша риторика, направлена проти теперішньої влади, базується виключно на мантрі "йулясказяля"... Ще ні разу Ви не навели жодного факту, або цифри, яка би характеризувала теперішню владу гірше, аніж минулу. І не знайдете. Бо ця, яка б вона не була зі слів Сєні-Йулі-Олєжека, розумніша за минулу. Бо пам"ятають сентенцію - Не дражни гусей!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як, пане Василю? Для Вас особисто нинішня влада є значно ліпша. Чому? Та бо навіть тому, що ви пишите Йуля, а не пишите Йануковіч.

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Не лицемірте!

За минулої влади ніхто газом народ не травив і гумовими палками мирну демонстрацію не розганяв.

16. VasMT

Вона для мене ні ліпша, ні гірша, як мабуть і Вам. Я, як я сподіваюсь і Ви, всього в житті добиваюсь самотужки, без чиєїсь допомоги (аби тільки не заважали). Так от на відміну від минулих, ці мені ще нічого поганого не зробили. Бо ні флот, ні українська Азарова, ні російська Колєсніченка, мені погоди не роблять, як впевнений і Вам. А Йулька пишеться сама собою, бо в мене вінда халявна, і має баг - автозаміну при написанні імені білокосої. Що стосується Йануковича, то автозаміна стоїть на Яник... :)))
    Мене не травили і не розганяли. Як, я сподіваюсь, і Вас.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А минулі шо зробили?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

що до плати за житло - не знаю, а що до медицини... гм... у нас медицина реально не дешева, хоча теоретично - безкоштовна, але якщо взяти сільського жителя, який за квартиру майже не платить, то таки 2000 грн більше, ніж 900.

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

А ближніх? Чи моя хата скраю - нічого не знаю?

От скажіть, українець в Україні мирно виступає за українську мову. Як можна його за це травити газом?

Навіть в тоталітарній Росії людину, яка б висупала за русскій язик, нікому б не прийшло в голову за це травити газом. У світі такого напевно ніде нема.

При Юльці такого не було. Ви згідні?

19. VasMT

Ні, Миху, не підтасовуйте... Бачили ми тото "мирно". Таких "мирних" виступальників за колючим дротом потрібно тримати.
    При Йульці? Можливо, можливо... Але пАмаранчовє БлЮвоТиння шкоди наробило більше. Це вони відмінили пільги, пенсії, соціальні виплати соціально-незахищеному населенню України, це вони, довівши своїм популістським та горлопанським керуванням країну до зубожіння, почали розпродувати країну в роздріб, задля поповнення бюджету, це вони звели всю багатотисячолітьню історію України до голодомору та до банди ОУН, це вони розплодили кумівсьтво та хабарництво до гротескних розмірів...
    Миху, Ви розумна людина, на відміну від того, кому адресувалось моє питання про факти. Невже Ви захочите надати якісь факти, крім гучних слів проклять? Не думаю... ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЗА ЩО?

За мову?

Василю, я за 20 років не бачив, щоб в Україні травили когось газом, чи били гумовими палками за те, що хтось відстоював російську мову.

І коли хто це бачить і намагається оправдати, то він або хохол, або сцикун перед владою.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

А Ви розумна людина і любите факти. Для вас 23 фквраля свято? Хочете я вам наведу факти "героїзму" Красної Армії 23 лютого, після чого почали відмічати це "свято"? Чому вас тут не цікавлять факти?

а де твій аватар? :)