Україні потрібен вхід в ЄС??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasylXXX, 9 лис 2011.

1. Spika

Spika Well-Known Member

Неплохая статейка о истинности "европейских заманух"

• Подобається Подобається x 6
  2. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а ви прочитали напис знизу
    "прєдсєдатєль сациалістіческага........."

4. Полковник

Полковник миється в бані

Ветка просто задолбала.
    Вступите и успокойтесь.
    Чего сопли размазывать?

• Подобається Подобається x 4
  5. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Да все равно кто, это гражданин Литвы. Если пропускать чушь о классовой борьбе, то можно услышать, что ждет Украину после вступления у Евро. Другие жители Литвы, говорят, что ситуация в стране в этом интервью описана еще очень мягко.о_О

• Подобається Подобається x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а чому тоді вони не втікають?
    видно, таки там ліпше, ніж було в ссср

7. kym

kym Well-Known Member

переконайте в цьому Путіна щоб не мішав.....

• Подобається Подобається x 2
  8. Obama

Obama Well-Known Member

ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ І РОБОТА!!!

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А хіба Росія вже вступила в ЄС, і тепер саме голос Путіна заважає вступити туди Україні? о_О

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє. Це синдром Нацзбоченого. Що би не сталось, грім бабу вбив, бульба в Радехові не вродила, риба не кліліває - у всьому винні москалі, Путін і Кремль. Щоби воскресити бабку, підняти врожаї і наїстись юшки, треба вистріляти москалів, повісити Путіна і розвалити Кремль...

• Подобається Подобається x 5
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. kym

kym Well-Known Member

Ваша примітивщина не має меж- це з однієї сторони ,а з другої можливо спеціально для створення позитивного іміджу нашому дряхлому сусіду.
    Ви ніби не знаєте що вступ до ЕС це спочатку вступ до НАТО - і що Росія за вступ України до НАТО?????. Ви ніби то не знаєте що існує Головне розвідувальне управління Росії, яке їздить по Європі під виглядом дипломатів і платить гроші щоб в європейській пресі писали що до України на Євро2012 нема чого їхати бо тут нацизм і расизм. Ви нібито не знаєте що Росія заявила про свої геополітичні інтереси на території України (тобто скуповування задаром фабрик заводів пароходів - щоб через економіку контролювати українську владу) Ви нібито не знаєте що цінова політика на газ - є політичною політикою... і ще багато чого можна перераховати. І якщо ви після цього всього дальше настоюєте на позитивному іміджу сусіда ну то тоді або вами має займатись СБУ і вясняти вашу причетність до розвідки чужої держави, або впорядкувати в своїй голові всі думки і не писати тут бздурів.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Надо же.
    Я 20 лет в ГРУ ГШ прослужил, а не знал о таких сурьезных мероприятиях.
    Спасибо, kym, за интересную и познавательную информацию о конторе.

14. kym

kym Well-Known Member

Напевне не в тому підрозділі служили...... і на чому ж спеціалізувались???? часом не на снайперських рушницях....

15. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, что Вы.
    Моя специализация - котлы для варки людей заживо - по 3-4 человека за один раз.

• Подобається Подобається x 6
  16. VasMT

Щож, давайте подивимось на Вашу глибину глибин
    ВВС - філія ГРУ? :)))
    А Вам відомо, що ГРУ - це підрозділ всього навсього Генштабу Збройних сил Росії? Навіть не ФСБ...
    На базарі два дурні: - один продає, другий купує. Неможливо купити те, що не продається.
    Для прикладу: Індустріальний союз Донбасу - одна з найбільших корпорацій України, інтеґрована холдингова компанія, яка володіє або керує пакетами акцій понад 40 промислових підприємств в Україні (Донецької, Луганської та Дніпропетровська області), Угорщині та Польщі. Заснована в грудні 1995 року. (Вікіпедія). Продана (50% + дві акції) росіянам "демократичними" оранжоїдами.
    Ось тільки поверхневий огляд розпродажу України бандитською владою пАмаранчових. І зустрічне питання - а що продано теперішньою?
    Подякуйте косатій зечці.
    Мені до Росії немає жодного інтересу. Про Росію я не пишу, не читаю та не цікавлюсь. А от на крики "москалі винні!", постає питання - А ВИ КУДИ ДИВИТЕСЬ?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Новый русский пьёт кофе в аэропорту в буфете. Неподалёку потрёпанный мужик ест сухарик.

- Ты кто такой?
    - Я тут сортиры мою.
    - Ты что, черт возьми, разве это мужское дело? Иди ко мне работать, буду платить 400 баксов в месяц.
    - Да ты что, чтоб я за какие-то баксы авиацию бросил?!!

18. kym

kym Well-Known Member

ну і хто ж займається розвідкою в Росії
    Зате у Росії напевно є до вас інтерес
    про базу російського чономорського флоту з військовим контингентом у 120 тис вояк вам нагадати чи ви самі памятаєте тількине пишете про це... про підготовку до здачі ГТС вам нагадати чи не треба...... Чого розмінюватись на дрібниці.... тепер можна глобальні речі вирішувати. І не потрібно підстанвку робити і неправильні акценти ..... бо при Ющенку людей з кримінальним минулим у керівництві країни не було, на відміну від теперішньої....де "братки" до влади прийшли, а ви їх і підтримуєте

19. VasMT

Нагадайте. Дуже цікаво буде почути про те, як ПР продали базу флоту, і за що...
    Нагадайте. Дуже цікаво буде почути. Хто, кому, за скільки продана ГТС.
    То так, так... От тільки Балога не вписується в цю струнку схему.

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Послухав... бідні люди в Литві!

Уявіть, пенсія 2000 грн. дурдом!!! Нє, краще вже регіони з 900 грн.

Цікаво слухати лідера соцпартії, я вірю, що він безробітний.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)