Просити там напевно вони никого не будуть, торгуватися то вже вони вміють. І тут є саме српава, Якщо влада "ненормальна" переговоорів крпаще навіть не починати... Там не раз прийде дверями хлопнути і спілбесідників на... тзн... попорсити ще рах передумати свої ставлення до данного питання.
Намагаємось хамити? Росія не буде в ЄС ніколи, бо кремлівським царькам це невигідно. А коли це Росія робила щось на користь іншої держави? Та вони удавляться, а зроблять все, щоб економіку сусідів придушити. ЗІ А мапа сподобалась? Там дуже великі зміни пророкуються і єдине, що незмінне - Росія сама по собі в своєму соку вариться та Туреччина вічний кандидат в ЄС.
Радше навчити правильно читати питання! Але оскільки на нього Ви ТАК і не відповіли, то робив я це дарма... Вони ж не вічні ті царькі. Ні. Не сподобалась: і не посміявся і якогось серйозного прогнозу в тому не побачив.
- верим, можете. Оставьте это дело. - это вообще редкость и не требуется ни от кого. В экономических союзах как правило партнёры сами берут друг от друга то, что им требуется. - ага, и Украины нет. Вообще на карте. Только "союз европейцев" без единой зажиточной страны в составе, но от можа до можа и со столицей в Варшаве. Мне лично не то, чтобы нравится - скорее забавно
Пане Європейський Кіт, давайте включимо логіку, чому ми вже сьогодні не є в ЄС і чи світить нам потрапити туди завтра? От ви кажете (не тільки ви), в Європі є порядок, верховенство права. Скажіть, а нашим теперішнім чиновникам керівництву, це потрібно? Їм потрібно, щоб ви будь-де в Європі подали в суд на чиновника і виграли процес? Думаєте, наші чиновники, керівники країни є сліпі і не бачать, що президент Німеччини мусів піти у відставку за те, що 10 років тому взяв в кредит на хату під 4%, а всі ж то брали по 5% !!! Думаєте, наші чиновники, керівники країни є сліпі і не бачать, що та хата, яку взяв собі у кредит німецький президент - не хата, а стайня для нашого простого майора міліції? Думаєте, наші чиновники, керівники країни є сліпі і не бачать, що міністр Швеції розрахувалась за шоколадку ціною 8 грн. службовою карткою і за це вимушена була залишити посаду міністра? Поясніть, нащо їм (чиновникам і керівникам країни) така Європа? Чим їм зле? Європа їм потрібна лише у двох випадках. Перший - це коли йдуть вибори і потрібно таким, як ми навішати лапші, що ми йдем в Європу, а другий - це коли тре позичити гроші для власного деребану, а відсотки і сам кредит скинути на нас з вами. От і все. Не буде у нас Європи.
Просто деякі дописувачи бачять Європу і ЄС, як панацею. А треба робити навпаки, сначала зробити з України Європу у плані керування державою, а потім думати чи варто приєднатися до ЄС чи ні.
Думаю, що потрібно хоча би бажання. (в Румунії теж не все було відповідно) Але ж його нема!!! Просто керіникам країни Європа непотрібна, а лише від них залежить: вступати, чи не вступати.
ага. а украина уже член... стран третьего мира... передаю привет кравчуку, кучме, а особенно грынджолам и ющенко.
Прагнучи до Європи, треба таки подумати, як не приєднатися до курсу на самознищення "Нигилизм, коренящийся в скептицизме, порождает дурную веру морального релятивизма и самоненавистничества, находящую зыбкое утешение в пустом "гуманитарианизме" (humanitarianism): мало того что в нем нет ничего "прекрасного" - в нем-то как раз и содержится яд, убивающий Европу демографически и парализующий ее перед лицом агрессивной идеологии, направленной на уничтожение западного гуманизма во имя смертельно опасного понимания воли Бога." http://www.perspektivy.info/oykumena/europe/dve_kulturnyje_vojny_v_jevrope_2007-01-31.htm
Всё, всё, проехали. До Европы - значит до Европы. Уже 20 лет думаете. Определились - вперёд! Главное, чтобы не передумали и не решили в какие-нибудь союзы с Россий вступать. Боже Вас Борони!
и будут правы. кто будет поддерживать конкурента? только идиот. Но вернемся к теме: нужен ли Украине ЕС? Нужен. только вопрос на этом не должен заканчиваться. следующий вопрос возникает: нужна ли ЕС Украина? ответ вроде бы есть - европейцы хотят видеть Украину в сфере своих интересов... только что это за интересы? за 20 лет европейцы не передали Украине ни одну современную технологию. За 20 лет европейцы скупили и обанкротили украинские предприятия. за 20 лет идет непрекращающийся поток условий:политическая реформа, свертывание государственной помощи селянам и инвалидам, реформа образования, пенсионная реформа, военная реформа ... этот поток нескончаем. а открытие ЗСТ откладывается и откладывается. уже по причинам чисто индивидуальным - это я про процесс над Ю.В. Тимошенко. Но я не верю в эту причину. скорее всего правительство Украины и руководство ЕС не могут согласовать равновыгодность ... равнополезность от введения ЗСТ. Тяжело украинскому производителю внедриться и потеснить завсегдатаев рынка ЕС. А европейцы на внутреннем рынке Украины просто не имеют конкурентов... ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ---------- перед Украиной стоит вопрос ратификации договора о ЗСТ с ТС. какие товары с Украины не будут облагаться пошлинами в ТС, какие товары с ТС будут поставляться беспошлинно в Украину - мне не известно. Знаю точно: сыра в украинском списке нет.
воно й так гібле було б це нормальним перспективним проектом, ніхто б не протестував он Порошенка зробили мінекономіки, так що скоріше за все ніякі ТСи нам не світять на щастя