Україні потрібен вхід в ЄС??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasylXXX, 9 лис 2011.

1. - что ж так "не дано"? Не потянет?

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що будете робити, якщо Росія вступить у ЄС чи ЄС розвалиться? :)))

Лєґко!
    Я ж бував в Україні і бачив роботу місцевої міліції, ДАЇ, митників, лікарен та інших держзакладів.
    Особливо сподобалась фраза Українського міліціонера "дай уж хоть сколько-нибудь денег", коли він причепився, що в Потягі в мене у купе стояла на столі відкрита пляшка пива! :)
    Так само і при зустрічах з ДАЇ, митниками - ведуть себе, як прохачи! А це якраз ознака Азіатської країни, де адмінистративни органи є інструментом не допомоги громадянам (як у Європі, правда і там є виключення), а інструментом оббирання громадян. І де закон не вартий навіть паперу на якому надрукован.
    Та, у Росії є схожі "азіатські" проблеми, але все ж не ТАКі сильні, як в Україні...

• Подобається Подобається x 3
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нажаль, в точку :sad:

4. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

"Neviditelny pes", Чехия
    http://inosmi.ru/europe/20120308/187726429.html

5. аксакал

Щойно подивився Радзинського "Іоан Мучитель":
    http://video.yandex.ua/users/pirronic/view/65/
    http://video.yandex.ru/users/pirronic/view/66/
    Пригадав усе це, що з часів "перебудови" стало відомо. І куди дивився Хмельницький, підписуючи Переяславську угоду о_О
    Тільки до ЄС!

6. kym

kym Well-Known Member

Щож ви не говорите... В кожній державі ... чи в німеччині чи в японії іноземця роззувають по свому... українське ДАЇ навіть близько не можна рівняти з російським ГІБДД. Воно ще не европейське але вже не таке як було 10 років тому. Тепер поліцай може доказати що він правий тільки через суд. В росії до тепер ще в техпаспорт пишуть номер двигуна... а у нас це вже давно запчастина.... Унас щоб їхати не треба нічого крім прав і техпаспорта... в Росіїї самі знаєте що треба. З митниками лікарями і іншими якщо дієш законно то нічого не треба. вичайно ще є багато всякого мінусу але в росіїї це вічне у нас по тихеньку викорінююється

7. V.P.

V.P. vegan power

імхо, не потрібно то україні

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Он смотрел на тогдашний ЕС (Польшу)... Напомнить, что поляки творили в Украине - и почему народ под проводом Богдана восстал и бился с ними не на жизнь а на смерть? Поосторожнее надо с историческими параллелями.. Не все ТАК однозначно!

• Подобається Подобається x 2
  9. аксакал

Билися, домоглися, і з розгону - у гіршу халепу. Потім неодноразово повставали, та по друге не пощастило.

10. -Erebus-

А в нас викорінюється досить швидко! :)
    Якщо користуватись конструкторами з Європейського утиля, то ТАК - це і правда помітне спрощення.
    Але якщо купляти нове авто - то неважливо.
    Мене, якщо чесно ніколи не турбувало.
    Не повірите, але треба...
    Права і техпаспорт! :)))

Спілкувався я з ними - гірше і набагато за Росію тут ситуація.

11. tropico

tropico Well-Known Member

не потрібно поки в половини народу "кацапня і совок головного мозгу"

12. -Erebus-

А шо в іншій половині?

13. Поки що Росії до ЄС як до місяця рачки, а ЄС стоїть і успішно вирішує проблеми. Тому і стоїть на часі приєднання України до спільного європейського дому, який є кращим прикладом співіснування незалежних держав. Може це і не ідеальний союз, але кращого немає. І поки цей союз є, нам треба до нього прагнути. Не буде ЄС - будемо вирішувати проблеми в інший спосіб. Тут до речі є цікаве бачення майбутнього Європи.
    Я особисто не проти. ;)

14. -Erebus-

Я не питав про Вашу думку, як далеко стоїть Росія від ЄС, я спитав, що будете робити, якщо у ЄС буде Росія.

І оскільки користи від Росії Європі більше, то це не виглядає ТАКою вже і фантастикою!

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

нічого поганого для нам не буде точно
    буде один великий ринок для експорту, без всяких обмежень з інших сторін

16. Полковник

Полковник миється в бані

Не, не.
    Не надо.
    Давайте, всё-таки, в ЕС.

17. zherech

zherech Well-Known Member

Вы прагнить,прагнить. Сами то верите,что в ближайшие хотя бы лет 10 туда возьямут Украину?

18. kym

kym Well-Known Member

При нормальній владі за пару років европейці самі будуть просити щоб до них у спілку... ніхто не буде легковажити ринком у 45 мліонів і абсолютними транзитними можливостями.... поки жульльйо при владі воно там нікому не потрібно

19. V.P.

V.P. vegan power

самокритично

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

не те щоб в половини, а у 8 686 751 чоловік думаю так

а де твій аватар? :)