Україні потрібен президент галичанин.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ГРАНД, 30 жов 2010.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Пообіцяв другу мову, припинити розмови про голодомор і забрати звання героя Бандери

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так він одночасно і для Донецька був своїм!
    Викреслюємо! Суми... і... два рази... викреслюємо... Донецьк...

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Скажу навіть більше. Наступні 20 років президенти повинні бути саме галичани. При чому це буде корисно для всієї України, і перш за все південно-східних областей, а для Галичини в другу чергу. Бо за наступні 20 років повинен утвердитись остаточно національний мейнстрим на розвиток саме за західним цивілізаційним напрямом.

5. TesTanya

На мою думку Ви занадто ідеалізуєте представників з одних територій протиставляючи їх представникам інших областей. Знаю такий вислів: "є люди, а є людиська", бути людиною не означає належати до якогось соціального стану, чи національності, чи віросповідання, чи... Я перш за все дивлюсь на людину і складаю про неї думку за її діями, а не тільки правильно побудованими фразами, які було би приємно почути.
    Якщо обирати галичанина тільки на противагу теперішньому - це буде тільки розхитування держави. Має бути обрана людина, яка буде сприйматися як основа-стержень, навколо якого можуть бути об'єднані всі, чи принаймні переважна більшість (більше 75відсотків). На жаль серед теперішніх представників політикуму, особисто я такої особистості не бачу.

Останнє редагування: 31 жов 2010
    • Подобається Подобається x 7
  6. ГРАНД

А де я їх ідеалізував? Я лише зазначив напрямок і закликав до справедливого паритету. Я не казав, що президент галичанин буде ідеальним. Я казав, що він принаймні внесе в українську політичну кухню суто український фактор як головний і беззаперечний. Те що він не застрахований від дурниць, це і так ясно. Але надання політичному життю українського мейнстриму з беззаперечним рухом в західному напрямку (про який майже не сперечаються вже і неосовки). А дурниці можна буде виправляти та корегувати як кажуть по ходу подій. Отже не ускладнюйте те, чого ускладнювати не потрібно і не шукайте огріх за певними лікалами з певними ідеологічними напрацюваннями від тих , хто наперед нам запрограмував, що галичанин президентом України бути неможе НІКОЛИ!!!

• Подобається Подобається x 2
  7. TesTanya

Місце народження чи національність, чи знання української мови, ще не означають, що людина буде вести в бажаному напрямку (та окремі представники галичан напр. Голуб О.В. і досі вірять в баєчки про Сталіна http://ua.proua.com/news/2010/05/05/191622.html, а про Г.Герман яка вміє гарною українською мовою оправдати будь-яку дію свого шефа, а Тарас Чорновіл - як сприймається соратниками свого батька)

• Подобається Подобається x 3
  8. nikolas

nikolas Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  9. У Києві теж більшість російськомовні, але за Януковича не голосували. А що стосується Бандери, то я впевнена, що 99% українців байдуже, є у нього звання героя чи немає.

10. TesTanya

Для мене теж не дуже важливо, звідки людина родом, і якою мовою розмовляє в побуті, бо на державній службі має бути українська

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Бачите, а для деяких областей то досить принципово, і так як там щільність населення більша, і більший відсоток тих, хто себе українцем не вважає, то і маємо такий результат.

• Подобається Подобається x 2
  11. ГРАНД

Родом він із с. Багачівка, Звенигородського району, Черкаської обл.. До речі він земляк В.М.Чорновіла, який теж родом із Звненигородського р-ну, але іншого села, в якому і досі стоїть їх батьківська хата, нині музей Чорновола.
    Батьки А.Гриценка нині живуть в містечку Ватутіне. ,Містеечко обласного підпорядкування (колись шахтарське) розташоване на території Звенигородського р-ну. А також із Звенигородщини родом і наш Т.Г.Шевченко. Чи не дивне співпадіння?

12. nikolas

А що в тому дивного?Черкащина - серце України,сама її серединка.Я трохи не розумію чому за еталон береться Полтавщина.

13. ГРАНД

Тому що до 1954 року Черкащина була поділена між Полтавською та Київською областями. Чимала частина відносилась саме до полтавщини. Наприклад Іван Піддубний родом із с.Красенівка, Чорнобаївського р-ну Черкаської обл, а до сих пір його презентують як уродженця Полтавщини. Бо тоді Чорнобаївщина відносилась до полтавської губернії.

14. nikolas

Бачите,а я цього не знав.Дякую за пояснення.:good:

15. Ничем. Более того, совершенно не хотела и не хочу, чтобы мне указывали, как жить необразованные донецкие братаны - дети малограмотных шахтеров и кухарок.
    Вы видели, какова плотность населения в Донецкой обл.? А кроме шахт, другой работы практически нет. И вот после выборов в Одессе (я думаю, и в других более-менее благополучных городах) массово стали трудоустраивать донецких, для чего, естественно, увольняли наших. Причем не только на руководящем уровне - типа начальник управления, инспекции, а даже, к примеру, освобождали места рядовых инспекторов районных налоговых инспекций (у меня на предприятии в это время как раз проверка проходила, поэтому знаю из первоисточиков). Теперь у нас везде, где ни плюнь - донецкие.
    Одесситы сами виноваты - бачили очі, шо купували...... А теперь даже те, кто за Яныка голосовал , плюются хуже вашего. А сегодня вот опять выбираем - и опять, наверное, наступим на те же грабли - выберем мэра-регионала (но уже не сами, за нас все сделают - было время и возможность подготовиться...)

16. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Та нiколи в свiтi!!
    галичани, звiсно, культурнiшi за донецьких, але так теж буде погано.бо галичан почне нав*язувати усiй Украiнi нашi галицькi цiнностi i це просто розколить краiну.
    Президент мае бути , хоч з Хацапетiвки- важливо щоб вин був украинцем, був профессiйним, був сильним и порядним.
    Але там бiля влади вже дуже давно своя тусовка и нiкого такого як би ми хотiли вони туди не пустять. А як пустять (Ющенко), то нiц зробити не дадуть.
    Тому треба спочатку прибрати льяльководiв...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Путіна з Мєдвєдєвим о_О?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тобто проєвропейські цінності вас лякають???о_О

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

В президентах в нас поки що були тільки бізнесмени. Коли до влади прийде зірвиголова, якому цінності важливіші ніж власний фінансовий стан, тоді і розпочнеться відродження. (Ніде і ніколи не було вічного падіння чи вічного росту. Зараз поки що ще падаємо...)

19. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Та мене и про-европейскi i про-росiйскi цiнностi лякають и всякi iншi крiм про-украiнських!
    Якшо до влади прийде ОДИН зiрвиголова, то ничого не вийде в нього , так само як не вийшло в ющенка. Повинна прийти цiла велика команда и при тому мати БЕЗЗАПЕРЕЧНУ пидтримку цiлоi Украiни (вiд Львова до Криму).

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А яка температура/вологість передбачена для цієї лабораторної роботи?

а де твій аватар? :)