Україні потрібен президент галичанин.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ГРАНД, 30 жов 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    1 341 539 чоловік то мало...
    5.45% то вкрай мало...
    Що ж завадило??? :dntknw:

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Брак підтримки таких як Ви...і грошенят!:)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Разные, по мнению моих знакомых, которые занимаются импортом из Польши через Львов, галицкие бандиты - беспредельщики

4. Yurko NOTOCO

Та то ще та-а-а,совіцька галицька служба,під керівниством Морозів-Януковичів...
    Кордонний переїзд в Мостиськах:
    Цельник:-Вуйку,булисте на заробітках в Польщі? Кіко везете тих долярів?
    Хлоп:-Йой,та які заробітки...Їду на похорони до бабці!Везу троха грошей!
    Ц:-Е-е-е...то не вільно,без деклярації!То я конфісковую!
    Х:-Йой,та як так?
    Ц:-А та-а-к!...Вашій бабці гроші юж не потрібні,а мені ще другий поверх треба добудовувати! :cry:

• Подобається Подобається x 3
  5. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

...китайского происхождения.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

Борони Боже таких підтримувати... Що я, не сповна розуму? Я вже краще Тягнибоком підтримаю... Ті хоч не брешуть... Поки що... Чи мо не вчув'єм...

Був'їм дніма у Львові... Коло Юра нікого не сиділо, не жебрало... Здаю тему. За малий процент ще адреси львівських церков і костелів підкину... Бідаки, їті...

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

шо падає??? о_О

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

на шо? що з них буде з часом?
    тю, як за голодомор Путіну пхати то це як треба, а як за Крим віддіячити то вже персоналізація, якось не послідовно ... чи не ?

а яку поважаєте? і чим вам втрафило КДБ ? сидять собі холодні розумом гарячі серцем ну забезпечують безпеку тодішньої Держави, а що вони по-вашому повинні були робити? до речі кати з ЦРУ хіба краще катів з КДБ?

8. VasMT

Мир перевернулся! :)))
    Пускай еще кто-то попробует Артобстрела обозвать москалем, или предателем...
    Щирый из щирых, свидомый из свидомых... Так им, для ума :good:!!!

9. Yurko NOTOCO

І шо-то українцеві до тих катів...з ЦРУ?
    Здалися вони нам!Своїх,місцевих,перелицьованих і сусідських доста!Ми ще до кінця не розібрались,котрий кат в 2-й Світовій війні був кращий для галичан.Вони були "одним миром мазані" по-відношенні до Незалежної України...і тому винищували Нас..і хотіли винищити під корінець...Слава Богу Господь не позволив...і УПА не дало!

10. artobstrel

і шо-то українцям до того КДБ? чи там не було співробітників з Волині? чи зі Львова? або ще з якогось міста ?
    для Галичан можливо, та кажете - для України, але Галичина - Україна про те Україна - не Галичина ...

зрозуміло, проте це лише міф як і зараз, вже кільконадцять років Незалежна, і що? куди поділися усі ці лозунги як ми годуємо СРСР ? чим сьогодні краще за 89-й рік? в десь далекому відчутті що нібито ми у своїй Державі? так до 91-го року ця Держава була від Карпат до Куріл, і уся наша, і якби не прагнення до панства окремих комун.лідерів можливо що була б і до сьогодні, чому ні? що заважало ? Горбачов розпочав процес який міг зробити з СРСР потужну Державу без або майже без імперських замашок, і жили б у себе в (на) Україні, мова, місцеві органи влади все б було як і зараз, але без зруйнованої економіки, без внутрішніх сварок, чому ні?
    М.Гібсон у фільмі "Патріот" сказав слушну річ - "Яка мені різниця, один тиран за кілька тисяч кілометрів, чи сто тиранів поруч?" він вів розмову про покращення життя в новій країні, а у нас шо ? Незалежність отримали і як скористалися?

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

УПА? как воно могло щось не дати? під час дії того УПА була Радянська влада, чи забули? УПА була розбита та винищена, це - дурниця ...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не будуть закомплексовано мислити. Ви вірите, що є акрилова фарба на воді?
    І про що далі будемо говорити?

Молодець Хрущов, Катерину наколов. Шкода, що ще Кубань не хапнув по поволжжя...
    До речі вдячний тому комуняці Хрущову ще за те, що під час окупації Польщі він таки був у Львові і домовлявся з німцями за добровільну здачу. (смертей певно таки було менше... Хоч Львів від репресій він таки не спас :sad: )

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

То ви за своїх питаєте, чи як?

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Це відколи?

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Нє. Не наша... В сибір ніхто не хотів...

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Міг, але партія була проти. Бо прийшлося би дозволити ринкову економіку, а баба-яга партія проти...

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Я бачив потуги НРУ, але я бачив чи не звірячий опір групи 239! Будемо згадувати деталі?

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Сили малі, але опір був великий. І не забувайте - була амністія 56-го. (Зрадлива амністія...)

12. artobstrel

про кипучую деятельность Бандеры в Николаеве, и горячую поддержку его местным населением ...

вы правда не поняли или глумитесь?

а шо?

ну вот, а то все - "кати", "на палю", а выходит даже среди Генсеков были нормальные хлопцы, чи не ?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як бачите підтримували (в обласному центрі), не було би інакше групи УПА захід. Може мельниківці і були не такі радикальні, але на війні - як на війні.

це не глум. Глум стверджувати, що на Галичині живуть не українці...

Ясне діло - я сам писав - дід мого колеги на тернопільщині був комуністом - головою колгоспу, але підтримував повстанців і допомагав їм у всьому (партії то не треба було знати...)

14. artobstrel

неа

так и рейхс-камендатура была, от ого смысл не меняется ...

согласен, я такого и не говорил (разве что в формате "сам дурак")

можна

есть веское подозрение что о деятельности Хрушева партия знала ...

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хм.
    Зміст чого? Підтримки? Фальсифікацій? Він жи ж того - в тюрмі був... (не совєцькій, до речі...)

То й Бог з ними...

Краще дайте відповідь на питання:
    Яким повинен бути президент, його мотиви, і що це за мотиви, щоб в Україні жилося краще?

16. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Скорее это президент поимел Украину вместе с Юляшкой....

---------- Додано в 03:03 ---------- Попередній допис був написаний в 03:01 ----------

Думаю, что он должен быть хотя бы не сволочью! а то один бухгалтер тут нагрёбся и навёл понтов......

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, хоч щось ви доброго сказали.

То з мотивами туговато у вас? Бракує слів і власної геніальності, щоб на просте питання відповісти?
    Які мотиви повинні бути в людини, щоб вона зробила хоч щось для України?

а де твій аватар? :)