Україні потрібен президент галичанин.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ГРАНД, 30 жов 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ви не давайте собі в кашу плюнути

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перегукується з моєю темою "Ментальність галичан". Я писав там що галичан не буває в тому числі великих політиків. Останнім більш-менш всеукраїнського масштабу був Чорновіл. Що тепер? Тягнибок? Подивитись ще треба на що він здатен. Перед цим і не згадаєш представників Галичини. Можливо це повязано з обмеженими фінансовими можливостями регіону, в Галичині не виникає великих фінансово-промислових інтересів, а на них якраз і будується українська політика. Якщо вийде - то на голій ідеї.

• Подобається Подобається x 1
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Може досить цих недолугих баєк про "подарунки"?:sad:

• Подобається Подобається x 6
  4. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Ну почему же "баек"? Давайте хотя бы поблагодарим Россию за этот подарок.

5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Бійтесь данайців, що приносять дари (с)

6. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Раньше надо было бояться. А то сейчас боимся обратно отдавать.

---------- Додано в 01:52 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

'подарували' гнилого розбитого москвіча, а коли ми його підрихтували й дали йому нове житіє - віддавай?
    Не дождетесь.
    Спочатку поверніть просрану Аляску...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

---------- Додано в 02:18 ---------- Попередній допис був написаний в 02:15 ----------

Я б мабуть дякував Росії до кінця життя, якби вона забрала назад той смердячий подарунок.:bad:

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

і спробуй зрозуміти
    'хто є хто' в цьому житті???
    Наврядчи вийде...

10. Pedro

А раніше українців і ніхто не питав. Але, по-перше Крим був нагло вкрадений в татарів. Думаю, пора відновити історичну справедливість.
    Щодо моєї дальнішої позиції, то в мене вже виробилась професійна лікарська звичка. Я б відсік все що не є життєздатним і чужородним в межах здорових тканин. І організм швидко пішов би на поправку.

11. Fremut

Fremut Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  12. Yarema

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

• Подобається Подобається x 2
  13. Fremut

Fremut Well-Known Member

Вы в Донецке с волками живёте?Бедный.А с девушками знакомиться не пробовали?Жениться там,семью создать.Вот уже и с людьми бы жить стали,глядишь и чего человеческого переняли

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Это как?На деньги Лужкова?

14. Yarema

• Подобається Подобається x 5
  15. Fremut

Fremut Well-Known Member

Уже запутали.

16. Spika

Spika Well-Known Member

Шо, і там трипольці жили? о_О

Так все ж таки с кем Россия воевала за Крым? С татарми, али все ж таки с Турцией (сиречь - Османией)..? Так кому вы, "патриеты", хотите землицу украинскую в качестве востановления справедливости отдать: татарам, или полутуркам? Вы уже со Змеиным шельфом осправедливились по самые помидоры..!

17. Pedro

Спіка, я є лікар. І знаю, що гангрену лікують виключно вирізанням уражених тканин в межах здорових, неуражених тканин.
    А Крим і Донецьк - це українська гангрена.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ошибаетесь в диагнозе. У нас есть раковая опухоль национализма, которая пускает свои метастазы в головы молодежи. Ничего кроме разобщения - на радость жирующему олигархату - национализм не дает. Тем более - замечу - наибольших успехов в построении общества с "человеческим лицом" добились страны, где националистические идеи непопулярны. А там, где им отдают предпочтение - почему-то низкий уровень жизни - и, зачастую, отсутствие прав на саму жизнь...

19. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ещё немного и вы договоритесь до того,что Украина сама по себе была гангреной.С чем я в корне не согласен

20. Yarema

А приклади!?:sad:

а де твій аватар? :)