Перегукується з моєю темою "Ментальність галичан". Я писав там що галичан не буває в тому числі великих політиків. Останнім більш-менш всеукраїнського масштабу був Чорновіл. Що тепер? Тягнибок? Подивитись ще треба на що він здатен. Перед цим і не згадаєш представників Галичини. Можливо це повязано з обмеженими фінансовими можливостями регіону, в Галичині не виникає великих фінансово-промислових інтересів, а на них якраз і будується українська політика. Якщо вийде - то на голій ідеї.
Раньше надо было бояться. А то сейчас боимся обратно отдавать. ---------- Додано в 01:52 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------
'подарували' гнилого розбитого москвіча, а коли ми його підрихтували й дали йому нове житіє - віддавай? Не дождетесь. Спочатку поверніть просрану Аляску...
Абдурахман, такого я від вас не чекав! ---------- Додано в 02:18 ---------- Попередній допис був написаний в 02:15 ---------- Я б мабуть дякував Росії до кінця життя, якби вона забрала назад той смердячий подарунок.
А раніше українців і ніхто не питав. Але, по-перше Крим був нагло вкрадений в татарів. Думаю, пора відновити історичну справедливість. Щодо моєї дальнішої позиції, то в мене вже виробилась професійна лікарська звичка. Я б відсік все що не є життєздатним і чужородним в межах здорових тканин. І організм швидко пішов би на поправку.
Ось Ви і дякуйте. ---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- С волкамі жить - по волчьі вить...
Вы в Донецке с волками живёте?Бедный.А с девушками знакомиться не пробовали?Жениться там,семью создать.Вот уже и с людьми бы жить стали,глядишь и чего человеческого переняли ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- Это как?На деньги Лужкова? Про Аляску вообще молчу.Учите матчасть
Люб'язний Фремут. Мені так пощастило, що моя дружина не тільки кохана жінка, але й однодумець і друг.Тому Ваших порад не потребую.
Шо, і там трипольці жили? Так все ж таки с кем Россия воевала за Крым? С татарми, али все ж таки с Турцией (сиречь - Османией)..? Так кому вы, "патриеты", хотите землицу украинскую в качестве востановления справедливости отдать: татарам, или полутуркам? Вы уже со Змеиным шельфом осправедливились по самые помидоры..!
Спіка, я є лікар. І знаю, що гангрену лікують виключно вирізанням уражених тканин в межах здорових, неуражених тканин. А Крим і Донецьк - це українська гангрена.
Ошибаетесь в диагнозе. У нас есть раковая опухоль национализма, которая пускает свои метастазы в головы молодежи. Ничего кроме разобщения - на радость жирующему олигархату - национализм не дает. Тем более - замечу - наибольших успехов в построении общества с "человеческим лицом" добились страны, где националистические идеи непопулярны. А там, где им отдают предпочтение - почему-то низкий уровень жизни - и, зачастую, отсутствие прав на саму жизнь...
Ещё немного и вы договоритесь до того,что Украина сама по себе была гангреной.С чем я в корне не согласен