Україні бракує російськомовних творів?

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Vadim Kharkov, 19 лют 2011.

?

Чому Vadim Kharkov відчуває нестачу російськомовних творів?

1. Люди, использующие в повседневной жизни русский язык в Украине не способны к творчеству

3 голосів
    10,0%
  2. Это результат целенаправленной политики государства

5 голосів
    16,7%
  3. Создавать произведения искусства на русском языке в Украине не модно среди творческой интеллигенции

3 голосів
    10,0%
  4. Творцы пишущие произведения на русском языке публикуют свои произведения в соседней стране

7 голосів
    23,3%
  5. Количество произведений русскоязычного искусства в Украине пропорционально его использованию

4 голосів
    13,3%
  6. А йшли б вони ... лісом. За Хутір Михайлівський

12 голосів
    40,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 6
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Івасик-Телесик..?

• Подобається Подобається x 2
  3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Йо не такий суворий. Хоче пан запитати у Львові чомусь до Харкова російську книжку не завезли "спросіл".
    Такая ж вузька тема як про хитрості при будівництві або вибір посудомийки напевно на спец форумі багато вже написали про велосипеди і посудомийки .
    PS
    Літературно-художній і публіцистичний журнал Спілки письменників України «Донбас» друкує твори як українською, так і російською мовами.
    Діюче при редакції журналу видавництво, є одним з основних видавництв Донбасу. На жаль сам журнал не отримуючи дотацій, зараз виходить в світ не періодично.
    Ук. Вiка

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ви можете назвати першу десятку українських письменників, що не дають видаватися російськопишучим?

Слабо тему підняти на інший рівень?

Хоч одного українського письменника сучасності знаєте? Чи вже отримали перегруз мізків? (Ліну Костенко не пропонувати).

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Аргументів не було, не було і не стало :)))

• Подобається Подобається x 5
  5. - самый честный и полный ответ автору темы.

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Найбільш адекватна до поставленого питання.
    У мене теж першою реакцією був сміх.
    Особливо, коли далі пішли пояснення автора - мовляв, ні в книгарню, ні на сайти літературні ходити не маю часу.
    А питання про російськомовну естраду взагалі висаджує. Це мене висаджує - я на музичні канали натрапляю тільки коли переклацую з ТРК Футбол на Євроспорт, а на радіо тільки в громадському транспорті.
    А як воно має розсмішити тих, хто дивиться і слухає - я собі навіть не уявляю...

• Подобається Подобається x 6
  7. - уверен, здоровый и не нервный. Не до слёз :) То, что я считаю ответом форумчанки автору темы выделено в цитате bold-ом.

• Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

Bambook Persona non grata

1. Питання справді провокаційне.
    2. Деякі ремарки автора теми - на межі здорового глузду.
    3. Якою ще має бути реакція людей, яким кажуть, що 2 + 2 буде п'ять і ще й починають розпитувати на повному серйозі про причини такого феномену?
    4. З невеликого виділення болдом може вирости велика брехня... Може, й не в цьому випадку, але забувати про це не варто...

• Подобається Подобається x 3
  9. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось завтра вийде з бані Полковник і тут же пригадає дві російськомовні книжки - Устав внутренней службы і Уголовный кодекс УССР.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

12. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Ну и напоследок не удержусь от последней реплики:

levandivka, а как бы Вы реагировали если бы кто-то начал постить под Вашим ником и выдавать свои посты за Ваши?

Вы просто свихнулись тут на "агентах кремля" и русофобии.

Хотя, есть конечно и исключения (пусть и ситуативные). В частности спасибо Un.Known за попытку содержательного обсуждения на данной ветке ...:give_rose:
    Во время беседы с Вами я еще раз убедился, что люди не всегда ведут себя так как ты от них ожидаешь...:blush:

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

... шкода, толку мало.

14. levandivka

Та йой.
    До чого тут Кремль?
    В мережі купа нудотників вештається зі спробами обсусолювати свої власні припущення. Це теж тролізм.
    А я одразу аналогію побачив по імені і місту. Тож ілюзій не мав.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Про це й мова.
    Говори до гори... (с)

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Легше, добродію!
    Дописи ваші не правив ніхто. А заголовки і опитування належать форумові. 3 секунди, і стартовий допис буде від Васі Пупкіна.

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

16. levandivka

Прошу не оффтопити!
    ТАКих творів Україні не бракує. І словниковий запас у п. Полковника багато більший! Звичайно, дуже багато дописів доводиться приховувати, але модери і старожили не піддають сумніву багатство його лексикону. :)

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Немає проблем. Але, знаєте, я чомусь не шкодую, що не встиг ознайомитися з цим багатсьтвом. Напевно мені висачило того півтора десятку разів, що пан Полковник нагадав мені про те до якої націії я належу. Впевнений, що таких російськомовних творів Україні не бракує.;)

18. levandivka

Тю...
    Стидаєтеся?
    А чого б це..?
    Мені за свою не стидно!
    наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=I1gnK45HiFo

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пісня файна.
    Чого б це? Я ж не в совку...

http://www.youtube.com/watch?v=vjT7bvIbqZE

• Подобається Подобається x 8
  20. - если не в этом случае, то о чём тогда помнить? :) Всё недомолвки, экивоки, намёки...

Судя по контексту всех сообщений автора ветки интересовало, считают ли форумчане, что русскоязычные произведения граждан Украины являются составной частью культуры Украины?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)