Ці *** постійно з людей насміхались і принижували. Перш за все поляків, звісно. Коли вийшло на міжнародний рівень і просто вже хами межу перетнули, то догрались. Хоча шо там Воєвудському закриття передачі - він косить капусту на ТБ, де має своє шоу такого ж рівня, ну і реклами там всякі, шоу типу Маю талант тощо. Закриття передачі - це показуха, якою поляки хочуть загладити скандал. Хоча насправді нема чим перейматись. Мої співробітники в мене просили пробачення за тих ***, бо їм було соромно за рівень культури своїх співвітчизників. Що ж, черговий приклад того, що в кожній нації є нормальні люди і всякі ***.
Мабуть не дарма польська (а не німецька) зухвалість, за деякими джерелами, стала каталізатором Другов Світовов війни.
Знаєте, це справжні рагулі. Найгірші представники свого народу. Зневажаю їх. Якби мені той куба воєвудський попався в руки.. Я обурена.
Згіден, звичайні свіні. Дзеко, якої там війни, таки як вони из тих , після яких в пристойної драці б й купа гною не залишилася... Тут ще просто результат брудів внутрінної політики Прикол у тому, що нинішна власть користувалась отими двома придурками до "боротьтби з качизмом", і хлопці правільно зробили всиновок що їм усе дозволеться А же ума вже з народження в них небагато, то й результати є...
В тому випадку не в національності справа, радше в розумі. то, що я писав вище, стосується конкретно отих двох пацанів. Доречі - в реалі трусів (ІМХО), їм там тільки каса світить, а спосіб на гроші собі во таки свінячий випрацювали. Поляки їх там особливо не шанують. Ні, поляк Доречі - є поляки, у яких і руська і мадьарска і німецька і йнша кров, Скажем, наш проєкт багатонаціональний
Та мажори якісь, судячи з фото. Ви просто дивно літери плутаєте в словах, ні в кого не бачив такої манери. Полякам я помітив російська мова легше сі дає, ніж українська.
Мова ні, але правопис так - просто російської колись в школах навчали. ( в часі коли усі чиновники мусили хоча б декілька слів на "общепонятном") Вже для покоління моїх діти, українська здається набагато легше, та контактів багато. ( з росіянами майже взагалі немає)
таки буду. Ось так все змінюється за трохи більше як півроку.. Тепер треба пакувати валізи і освоюватися в новій країні. Шкода, що така у нас держава, що не може забезпечити своїм громадянам нормального життя. Я не кажу про якусь розкіш, але й мінімального добробуту отримати тут важко. Принаймні з моєю професією.. Ну що ж, буду виступати на сцені Вармінсько-Мазурської філармонії замість Львівської....
А в мене двоє колег-стоматологів є поляками. Таке враження, що ми одна нація. Так само мої пацієнти-поляки. Рахують мене за свого. А один, який народився в Львові (коли був маленький він і сімя страшенно постраждали від москалів) завжди на прийомі співає "тилько ве Львовє". Звичайно всі ми люди і є між нами людиська. Але щоб чимось поляки відрізнялись в Англії в негативному варіанті - то теж треба трохи дану націю ненавидіти...
поведінка, манери ---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ---------- до цього вони мені дуже подобались, але при ближчому спостереженні.. Можливо щоразу не на тих попадаю Але тема не про це, тому мабуть не варто.
Та ладно, просто всі люди різні. Мене дуже часто поведінка і манери наших людей шокують... Але ж нічого, все-одно я не встидаюся того, що українка Не можна робити якісь висновки про всю націю лиш на основі якихось кілька прикладів.
зараз слухаю рок-гурт Enej, який створили польські українці - Їх україномовний кліп Радіо Хеллоу переглянуло на ютубі більше 7 мільйонів разів, що є найбільш популярним україномовним відео... http://www.youtube.com/watch?v=4KoBxFSUseg
Цікавий блог про Польщу Люди, нещодавно зайшов на чудовий блог одного українського студента, що навчається в Польщі. Тут він описує про своє життя в цій країні, а також дає практичні поради. Адреса блогу: http://jarekinpl.wordpress.com/
pruvit ja tyt novenka , mozluvo meni xtos pidkaze czu byvajut jakis zibrannia ukrainciv v Gdansku abo v tomy rajoni , i czu vzagali wos cikave vidbyvajetsa ? Прочитайте, будь ласка, Правила форуму, конкретно Правило 1.4