Це не складно - пити ранкову каву з найкрасивішої філіжанки в будинку. Це не складно - вітатися з сусідами. Це не важко - побажати гарного дня касиру в магазині, де ви регулярно робите покупки. Це не важко - сказати спасибі водієві маршрутки або таксі, що довіз вас. Це не важко - кивнути з вдячністю машині, що пропустила вас, навіть на пішохідному переході. Це не важко - не смітити на вулиці. Це не страшно - притримати двері, щоб вона не вдарила того, хто йде слідом за вами. Це не страшно - сказати: вибачте, якщо ви зачепили когось випадково. Це легко - зробити комплімент співробітниці, коли з усього у неї гарні тільки вії. Це легко - посміхнутися перехожому, якщо він навіть без милої собаки. Це здорово - по-дружньому поговорити з офіціантом в ресторані і залишити йому чайові, а Баристу буде приємно дізнатися, що він зробив найкращу у світі каву. Це здорово - не відповісти хамством на хамство, і опинитися рівнем вище образника. Це класно - подарувати конс'єржці шоколадку, якщо навіть це не 8е березня. Це класно - бути привітним, чемним і добрим, якщо навіть ваш день не пішов. Маленькі приємності роблять наше життя світлим. (с)
Твоє Місто Вчора о 09:51 · Хвилинка доброти вам у стрічку! Водій зупинився та перевів дідуся через дорогу. Будьмо уважні та небайдужі до інших☝ Відео: Таня Вітюк, Івано-Франківськ. View: https://www.facebook.com/tvoyemisto/videos/354063458550032/
Володя Голобінка до Varta1 - Варта1 (офіційна спільнота) Вчора о 08:52 · Сьогодні у "Вікторії Ґарден" мною було знайдено золотий хрестик. Віддам тому, хто скаже в якій годині і в яких магазинах там був, скільки приблизно важить виріб і що написано і викарбовано на зворотній стороні хрестика із коментів Стас Білинкий Спаси і сохрани 1,8гр він був на ниточці чорній 0987707205 дякою за порядність.
Українці купували продукти для самотніх дідусів і бабусь: їхня реакція зворушує View: https://youtu.be/tb-fWUbnq-4
Ну шо, почалося... Вірніше, воно було завжди, але два рази на рік в цьому є особливий зміст Якщо хочете, то не забудьте зняти з карточок трошки коштів, наміняти їх на грошинки і положити у верхню кишеню куртки чи пальто. Бо коли раптом перед вами появиться простягнута рука щоб вам не було ніяково, що "нема дрібних", або "всі гроші на карті", або "паляруш десь там в сумці"... Не забуваймо: хто дає - у того прибуває зі може хтось хоче вже? Прошу: 4149 4991 3099 6802 Там знають, що робити дальше
- У Львові монахи-альбертинці організували різдвяну трапезу для бездомних У «Домі милосердя» братів альбертинців організували різдвяну трапезу для бездомних. Сьогодні, у день Навечір’я Різдва Христового за григоріанським календарем, у «Домі милосердя», що на вул. Мазепи, 48, яким опікуються брати альбертинці, відбулась спільна Різдвяна молитва та трапеза для бездомних. На Святкову трапезу були запрошені 40 мешканців притулку, а також понад сотня безпритульних людей. Захід організували брати альбертинці РКЦ, – повідомляють у Львівській міській раді.
В чистому полі такий небезпечний перехід? Щось я в танку.. Просто для людини, що живе в місті- мільйоннику, це дивно - тоді що казати про наші переходи. Я з дитиною перед НР тільки-но перейшла свою рідну вулицю на переході і через хвилину на те місце на тротуарі, де ми стояли, вже влетів фолькс, якого в бік вдарив лексус. Це була неділя, як він нікого не вбив на тротуарі - це просто диво. Бо летів метрів 10 по тротуару та траві. На цьому перехресті вже пора семиметровий хрест ставити "Спаси та збережи", бо побито стільки машин та мотоциклів...
Не знаю. Мабуть, надоїло йому переливати з пустого в порожнє, бо все вже дано сказано, вирішено і зрозуміло))) А Василь таки на відповідальній службі. Не те що, наприклад, я - принеси-подай-йди_звідси-не мішай)))
Просто продублюю Ну шо, почалося... Вірніше, воно було завжди, але два рази на рік в цьому є особливий зміст Якщо хочете, то не забудьте зняти з карточок трошки коштів, наміняти їх на грошинки і положити у верхню кишеню куртки чи пальто. Бо коли раптом перед вами появиться простягнута рука щоб вам не було ніяково, що "нема дрібних", або "всі гроші на карті", або "паляруш десь там в сумці"... Не забуваймо: хто дає - у того прибуває
У нас дядечка глухуюватий в понеділок грає на баяні перед метро, я йому завжди кидаю гроші, вже як рідний. Грає добре.