Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Gron

Gron тафгай

Все.
    Крапка.

• Подобається Подобається x 4
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:mocking:
    www.youtube.com/watch?v=K430nYYbXbg

Останнє редагування: 13 вер 2014
  3. Yurko NOTOCO

Ось 2-є 40-річних взяли недавно кредит в 460 000$ на 30 років на хату з фанери,оббиту пластиком.
    Місячно сплачують рівно по 2000$...і так 30 років до своїх 70 літ!
    В сумі сплатять з %% за 30 літ більше 1 000 000 доларів!
    В 2044 році будуть мілійонерами!Ух! Це якщо!!! :facepalm:

[​IMG]!Ух!

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Департамент, котрий їх примушував брати кредит, забули вказати.

• Подобається Подобається x 2
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Cлюшій, зачэм такой дарагой хата бралі? :scratch_one-s_head: Он у нас в Кенті гарна хата зараз на 200 тис менше. І гарна і зручна і знадвору, і в середині. А то, що з дощок, то 100 років простоїть, а потім завалять і на тому місці нову модернішу побудують. Кому тоті мури зараз потрібні?

http://sea.themlsonline.com/details...ts,642470,23202-54th-Ave-S-Kent-WA-98032.html

Якщо платити по 2 тис, то офомляєш на 15 років - і хата твоя. :) За 15 років діти виростуть, підуть на своє, а тато з мамою тоту хату продадуть, куплять собі мобілхом на своїй землі за кеш і ще з 200-300 тис готівки положуть в банк і можуть вже не робити, а внуки бавити, по круїзах їздити по три рази в рік. Але то так. Треба бути постійним жителем тут, не заробітчанином. 40-річні чоловік і жінка мають найменше 5-7 тис в місяць заробітку докупи. То шо то таке ті 2 тис в місяць? Ніц! А ще так, як наші люди вміють шпарувати. :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Прошу. Той Юрцьо не такий дурненький та юродивий, як вам тут онлайн здається. Калькулятор має, на відміну від більшості тамтешніх. І так - поголовно.
    Причому, до уваги львівських квіток - то ще доволі пристойна хатина хочаби. А то, нерідко - халабуда фанерна без підвалу, аля така собі літня кухня на скору руку в порядного газди. В мене під 1,90, то реально бувало просили надто на стінку не спиратися. Вже не кажучи про постійне відчуття якоїсь хліпкості, немонументальності, тимчасовості з тими віконцями, дверима, рурами... Кум он в мене назад назавжди повернувся, то до америки 40 футовий контейнер погнав, і спеціально лише меблів на 8 тисяч євро накупив, з двох причин: 1) там дорожче 2) якість гірша.
    Так що коли квіточкам там різним, чи навіть вам, шановна пражанка, як заведено про хати в америці хваляться та задвігають, то в 9 випадках з 10 - треба пам"ятати: а) скільки та хата коштує в кінцевому ефекті через пару десятиліть і в банківських паперах в шуфляді банку b) яка насправді по якості та "хата". То вам не кам"яниця, що ще вашим праправнукам буде. Люди гарують на кредити і переплачують відсотками в рази за "обманку" справжньої і звичної європейцеві Нерухомості.

Ну і реднековський мериканський трок звичайно коло хати, тоже з пару десятків кредитних тисяч, як же без нього.) Розумію для канади там, і подібного дикого заходу, в маямі нехай там, на рибу і човна тягати, шикарна річ - але нашо того монстра в нюйорках там чи вашингтонах.

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Ок, в кенті у вас. А в аркадії, на флориді, і за 40 візьмеш, а гіршу і за 25. "Хату"...)) А в НюДжерсі? І шо? Значить ціни такі в них там.

7. prius

prius Well-Known Member

Ну в мене реднеківский трак тундра,купляв нову під 0% виплачував помісячно хоч міг зразу всю суму заплатити,і скількі я переплатив?

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Система, політична та економічна, Сполучених Штатів Америки, стиль життя та височезний степінь "отарності" суспільства, бо так ся належить.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Ми тут шо - діти?! Ти їм про хати, якість і калькулятор, а вони тобі про цицькі і колумбійок. Добре, шо трок підвернувся.)
    Ви - то ви. Ви і ми тут - всі дактарьяни. Зараз ще Оля підтягнеться, вона то розкаже, як в америці мед хохлями.)

9. Yurko NOTOCO

:good:
    Ще вчора(відносно) можна було хатку в Массачусетсі за 110-120тис.$ купити,а на Флориді за 30-40тис.$
    От таку...

Це вчора!А нині....вже нєа! Земля тут дорога! :mocking:

www.youtube.com/watch?v=PDM0GNgxPcM

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

Юрко або тупий троль або людина якій нагло потрібна допомога психотерапевта.
    Тепер про Юрків калькулятор.2000 ×12=24000.24000× 30=720000.720000-460000=260000
    .А музикант нарахував міліон доларів відсотків.Не дивно що з таким рівнем знань не може вилізти з бейсменту

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Так, в нас в Кенті. А Кент 20 миль від Сіетлу. А Сіетл дуже промислове місто. Тут і Боінг, і Майкрософт, і Старбакс і т.д і т.п. І люди заробляють добрі гроші і добре живуть. Але є і капарники. Такі живуть в старих хатах, ще й коло хати капара. Але ж ми за них не говоримо. Ми говоримо за нормальних людей. І такими є майже 80% наших емігрантів. :) А Нью Джерсі і Нью Йорк дорогі. Але там і зарплата відповідна.

12. Yurko NOTOCO

Довбню з американським хитрим калькулятором,не знаючий наглої системи збільшення процентної ставки!
    Та досить дітвакам 40- річним не сплатити один раз (!!!) банку вчасно ті 2000$ і на другий місяць їм по їх законах можуть підвищити процентну ставку аж до 25% річних(460000 : 30=15500 на рiк,25%=4000$ х 30 років і вже + 120 000 до 720 000,юж 840 000$) А місячну оплату завтра ж можуть поміняти з 2000 на 2500$ в місяць! І йди з ними бийся/судися!То хата банку і шо хоче,то він в робить з %% і сплатою!
    Всі,хто в різні часии брав кредити на 30 років сплачували банку суму в 2-2.5 рази більшу!
    A як не хочеш вже на 30 років,то скажуть сплатити за раз ті 460 000 і без процентів буде твооя та хата,і за раз окупиться за пів-мільйона!
    Бери 500 000$ кредиту в новім банку під інші проценти і все за один раз сплачуй!
    Або ще...
    Бачиш що хата повністю не закінчена,нема дерев,кущів,паркану,городу,бесідки...то дають тобі ще кредит в 80-100 000 для різних добудов,з новим % і юж маєш мільйон довгу,або й більше!
    То ж професіонали,а ти лопух для них!
    Ой!Добре...я тупий і хворий!
    Я он середульшому сину в Ужгороді(35 років,2-є дітей) порадив самому,за власні гроші будувати свою хату з цегли! Вже 5 років хлопець будує і крутиться...скоро закінчить,і без кредитів-кабали!

[​IMG] [​IMG]

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Юрку , спи в бейсменті і наніч читати купи собі алгебру за 5 клас а про моргідж будеш писати як перейдеш хоч би на алгебру 8 клас.ЦПШ то замало щоб зрозуміти такі речі як відсотки.

14. prius

prius Well-Known Member

Все такі американці мудріші за юрка, бо я ще не бачив ні одного американця якій би сплачував будинок 30 років, людонькі вони живуть пять і трошки років і перепродують і купують так потім собі ліпший, і так йде до старості потім продають будинок перед пенсією і купують кондо,і житло мають і різницю в грошах,а наші кам'яниць набудують а потім онукі чекають коли ти здохнеш

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

Юрку пять років синок крутится і ще не закінчів,а без татка який грошима забезпечує то і за 20 років не побудує, так ліпше я за кредит куплю і буду жити як людина, а не вислуховувати від рідні хто скількі поміг

• Подобається Подобається x 5
  15. Yurko NOTOCO

:good:
    Флаг вам в руки й кредит на плечі!
    Dobranoc i Do widzenia!
    :uaflag: :mocking: :bandera:

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Розуміється наш музика на тотих кредитах, як баран в Біблії. :))) Коли людина купує хату і бере кредит в банку, то процент кажуть, який буде - чи фіксований, чи плаваючий. Тобто, ти сам вибираєш. Фіксований ніколи не збільшиться ні на десяту процента. В мене фіксований 4% на всі 30 років. А колись, як перший раз хату купувала, то був плаваючий. Тобто, як йшов на маркеті процент догори, то і мені піднімався, а як падав, то і мені падала платня. Я тоді нічого не розумілася, то і мені наші фінансисти таке впихнули. Але перша хата була недорога, то не дуже щось там значило.Потім я ту хату продала і вже купила новішу і вже була грамотна і відразу взяла фіксований процент. Ну і що, що хата на проценти? Десь жити треба? Треба! Якщо за апартмент платити 1000 дол в місяць, то краще платити, як я зараз плачу за свою хату 1,500 тис. З них щомісяця 500 дол йде вже на виплату хати, а 1,000 на проценти, податок і страхівку. І живеш в своїй хаті, а не в общєжітії. А як хата вже непотрібна - продав і маєш готівку. Хати завжди ростуть в ціні. Навіть найстаріші. Але ясно, якщо йно злізти з літака з України і купувати хату за пів лімона, а тоді на ту хату гарувати треба і світа Божого не бачити. Такі люди влітають і то дуже. Хочуть щось комусь доказати. Жити в Америці треба по можливостях, а не по забаганках.

І на яку біду та кам"яниця ще правнукам? :) На хати теж мода. Те, що будувалося 30 років тому, вже не відповідає моді тепер. В нас в Сокільниках кам"яниця з 1970 року. То батьки тільки звідси гроші пруть і щось там щороку переробляють. А кому? Квартирантам. :mocking:

17. Forpost

Forpost Стоїк

та то просто маргінал з- під Дрогобича не зрозуміло тільки чого Самійлович так за нього адвокатує

18. Yurko NOTOCO

панове нові г'американчі з під Аляски!
    Ненька-Україна вас не те,що не забуде,але й ніколи вже й не згадає!:empathy:
    :bye2:

www.youtube.com/watch?v=VYi9r7axZmQ&desktop_uri=/watch?v=VYi9r7axZmQ

Останнє редагування: 14 вер 2014
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Збіговисько маргиналів перемиває кості маргіналу, яке їхало - таке здибало. На закордонщині нахер всім дахи повідривало.

• Подобається Подобається x 1
  20. Yurko NOTOCO

а де твій аватар? :)