Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Скоро!
    Відразу,як тільки...втратиться існуюча праця,бо шанси нову знайти тепер вже мінімальні(це до теми!),а також деяка стабільність в Україні,на Галичині,ві Львові,Дрогобичі...
    Як тільки так відразу і без проблем і якогось жалю!
    Дякую за розуміння!

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О так, я розумію.

Ще покористуємось благами ненависної гАмерики, поки можливо, а як тільки, так відразу. )

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Америка для праці і лише...тут нема що дивитись і вчитись хитрування!
    Україна,Європа для душі і для життя!
    А ненависна Америка,то...то ви забагато,як пані Оля з тою своєю великою любов'ю до неї!:mocking:

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну та так, хто ж старих повій любить. Відносно молода повія Америка звичайно краща.

5. Samojlovu4

От як файно ви всі того Юрка чмерите, вкраїнчі. Так, дивакуватий собі вуйко - ну і шо?! Тут хтось кращий?! А він попри то і правдиві речі нерідко строчить.
    От про хати і кредити ваші мериканські не лише правдиві, а й майже точними цифрами підтверджені. Сидять всі, як отара, на кредитах жидівських волстрітовських, і тисячі в місяць виплачують десятиліттями, і то якби дійсно за нерухомість, кам"яницю якусь, щоб ше правнуки жили - а то за зліплені з дерева, плит та трохи каменю американські халабуди без підвалів, шо в порядного газди літня кухня кращою буває. І то там теє все, ті віконця, ті стіни, ті двері та меблі таке хліпке, справляє враження тимчасового та недовговічного.
    Хіба помилився Юрко - там певно не 95, а процентів так з 99 на довгострокових кредитах сидить непомірних, а калькулятор в руки взяти та порахувати розуму нема, десятками карток по волмартах так і закуповуються, всьо на крЕдіт, реальність і потік справжніх грошей геть чисто втратили.
    Але й заробити можна, то правда - вуйцьо їден, коло С21 стрінув - так той на глупих 9/11 книжочках і на туристах 250-300 долярів чистими в день підоймає.
    Дуже двогранна тая ваша америка, і в захваті від неї, і в шоці тоже буваєш.

• Подобається Подобається x 3
  6. coolzak

coolzak Well-Known Member

Якщо 300 в день це для декого круто то таким в Америці робити нічого, Америка не для лінивих і тупих-таким треба в Європу на соціальні програми сидіти

• Подобається Подобається x 6
  7. Un.Known

Моя найкраща колєжанка приїхала в Америку в 98-му, 22х-річною дівчиною, з 50 доларами в кишені і вищою медичною освітою. Пройшла шлях від сиділки через лаборантку ітд. до керівника підприємства, живе без кредитів, допомагає, кому може, проста як двері, і лєксуси її не змінили.

Аби не казали, що казки розказую http://www.linkedin.com/pub/ulyana-stebelska/6/190/961

Америка - лакмусовий папірець, там характер людини проявляється, як ніде.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Олю, кому Ви то розказуєте? Заробітчанинові, який нічо не досягнув, крім як на паршивенькому вені шось там возити? ;) Та я таких багато знаю тут музик, що сюди поприїжджали і сидять - ні туди, ні сюди. Документів не добилися, назад в Україну не їдуть, бо назад в Америку потому нема вороття, та і нема там в Україні вже нічо для них доброго - діти, жінка чекають йно долярів, а вони вже за стілько літ всім чужі і непотрібні. От лише одна радість - заочно сі чимось тішити. :sad: Та і тішитися нема чим. Діти теж по світі порозкидані, бо роботи си не знайшли в Україні. От є один вихід - клясти тоту дурну Гамерику, завидувати тим, хто тут є легально і мають якесь майбутнє, за всіх у всьому розписати і розписатися, бо так легше в такому стані вижити і не з"їхати з розуму. :sad: Шкода хлопа. Направду... :sad:

9. Yurko NOTOCO

...і "всралася" пані в 2014-м.:mocking:
    ...Найуспішніший бізнесмен Порошенко пройшов шлях від друкування фантиків для канфєт до (ого-го!!!) ...чеколядового короля і далі аж до (го-го-го!!!)...президента держави і розваливши її "всрався" в 2014-м.о_О
    ... Шаровий лєнюх Юрко Нотоцо,весільний музикант зі СамбОра,що на Галичині,пройшов в гАмериці тяжкий шлях через шоферування аж до успішного бизнесмена в тій гАмериці і власника величезної кумпанії NOTOCO із великим мішком п'єньонзів і...також "всрався на-зелено" разом з попередніми двома бизнесменами в 2014-м...:preved:

Але той 2014-й рік...але то!!!
    І як ратуватися?
    Та саморекляма,фарс,крутійство і піарення з поголовною брехнею,во шо нас спасе,любії друзі!@(бізнесменша Юлька з лікарні Шаріте)
    І шо дєлать?
    -----
    Та закручувати якогось "халамана" про гАмерику ,во-о і брехати,крутити-вертіти,як хто може...і буде так,як нинька в гАмериці,Явропі,Ізраелю і ріднесенькій Україні!!!
    Вибачайте,але я юж інакше тут не можу!
    Не-мо-жу інакше тут з вами! Не-мо-жу!!! :mocking::haha: :yahoo::pardon::drinks:

Останнє редагування: 13 вер 2014
  10. Un.Known

Та? Нічого не казала, може не має часу, бо нову хату будують (без кредитів. Та й нашо, якщо чоловік-українець також фірму має - саме будівельну).

Вам би так всратись, але ж нема чим? :)

• Подобається Подобається x 5
  11. Samojlovu4

Ух ти, як категорично.) Буцім не знаєте, що люди і за 80 в день виходки по хатах та по школах миють - і то ще за щастя. Причому купа купезна людей. Якшо Америка не для лінивих і тупих - то процентів так з 75-80 її покинути повинні, пересісти з одних велферів на другі.
    А от йому робити в Америці є чого, він і за 200 в день на книжочках хату в рогатині поставив і сина вчить, здався йому європейський соціал.

12. Yurko NOTOCO

Точно! :good:
    Лиш того,що зароблюю досить лише,щоб забеспечити велику свою сім'ю в Україні необхідним,а не ті банки і кредиторів з їх зажерливими писками і ненаситними потребами!
    Ну то юж,здаюся...всі до гАмерики,Аустрелії,Канади і на Фльоріду,та до пані Олі в Сіетл, поки-то ще Клінтон президент!
    Йой,чи то вже помінєли,го-о,а я й не замітив?о_О
    Але все рівно...Вйо,як то вуйки мовлєт до кобили!
    ГАмерика поможе!
    Спочатку багатодітним мексиканським сім'ям,бо то є цвіт нації нині тут(і вірно!Вірно таки!).
    А потім вже...хитрожопим українцям,котрі президента собі такого ж вибрали,який не до Обами!Не до Обами,кажу!Що і справедливо тут на нинішній день! Жити ж якось-то треба! :pardon:

13. Samojlovu4

Надто на штамповану емерікан дрім подібно. В Америці - і без кредитів?! То вона чи про неї на многаклассніках таке розповіда?!)) А звідки про папірець в курсі, булись те по Америках, тест на лакмус проходили?
    В мене один такий ше в 91-ому з корабля скочив. Легенда десятиліттями, типу вашої найкращої коліжанки. Для тих, хто тут. А поїхати пожити, придивитися: достойно, так, Америка шикарна країна - але ту легенду на два ділити треба, якшо не на три.)

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Оу, оу, Оля, полегше.... не впізнаю гречну львівшьку пані, завідуючу рашин шопу по америках... Шо це з вас так християнська любов бризгає?! Всі розуми поїли і всі доляри заробили?!
    Сам би того дивака деколи по шапці прихлопнув, але для чого хлопа чмирити так, га?! Кожен пхає собі біду попереду, як може, дайте йому спокій.

14. Un.Known

За тою дрім є чимало джоб. Кредит взяли, коли першу хату на продаж будували. Коли продали третю - віддали. Тепер мають три власні - в одній живуть, дві здають - збирають гроші на майбутнє, на пенсію.
    Є таке поняття - "друзі", Ви в курсі? То такі люди, котрі з тобою всім діляться.

Про негативи - коли лікувалась від безпліддя, то скаржилась, що таке лікування мусила заплатити повністю сама, бо страхівка на нього не розповсюджувалась. А от колумбійкам, котрі груди збільшують, страхова операцію платить - бо в них через малий розмір стрес і депресії. Парадокс. :sad:

15. Samojlovu4

Про колумбійок зворушливо і дуже в тему.
    І про другий, чи навіть третій кредит, щоб попередній погасити в америці - ще більше в тему. А через пару рочків виплат по тисячі в місяць наступає дупа, про захист робітника від звільнення в америці мало хто чув, і нерідко тг не просто "з понеділка можеш не виходити" називається, а часто навіть "нині до 12 робиш і всьо" - і тоді банк з хати мало не виганяє, і дарма що платив стільки років. Знаєм і таких американців.

16. Yurko NOTOCO

Або от такий випадок:
    Молодий хлопець,років 30,з під-Києва,росіянин,з молодою дружиною і немовлям самовпевненно набрався банківських кредитів...бо йому після отримаеня прав на водіння великим траком пообіцяли працю "дальнобойщика" в великій місцевій трак-компанії "Matushko" що в Массачусетсі!
    Сказали,що постійного місця праці на авто від компанії в них зараз нема,все занято,але якщо він згоден під кредит купити власний трак,то за суточну перевозку на далеку відстань йому платитимуть за раз 500$(по 2-і поїздки в тиждень,з розрахунком на відпочинок).Зачарований 1000$ в тиждень ,що 4000$ в місяць ,і тою майбутньою працею ,вдачею,та майбутнім успіхом хлопчина згодився.Команія допомогла через банк оформити йому кредит на великий новий трак "Volvo"(ціна щось зо 220 тис.$) та...заодно оформили кредитування нового великого,красивого будинку поруч моєї праці! Познайомився з цим хлопцем(режисер після Києвського інституту
    Ім.Карпенка-Карогою,коли він просився у мого шефа тримати свій агромадний трак,яким доїзджав додому з праці,поскільки таке велике його авто біля свого будинку не поміщається,та і поліція не дозволить вулицю ним загороджувати!
    В розмові щі мною казав,що візьме скоро ще кредит на легкову машину за 25тис.$,щоб добиватись до нового дому!
    Питаю,а скільки така хата йому обійшлася?
    А він: та 420 тис.$
    А я йой! ...а він:-Буду батьків скоро стягувати!
    Короче взяв кредитів на 220+ 420+25+ щось на життя на перші часи,разом 700тис$.
    Як йому дали без якихось гарантій,але то таке? Дали! Тішився десь зо 3-и місяці і ...остання,ота розпачлива зустріч з ним,після якої я його більше не бачив!
    Той його заробіток в 4000$ в місяць йшов так:
    1800$/міс. сплата кредиту за хату в банк,1000$ сплата за трак,і 200$ за мале авто,та...на кожну поїздку він для траку з зароблених грошей купував-тратив на 180-200$ власне дизельне паливо,бо така була домовленість з компанією,яка працю давала!
    На сім'ю і життя практично ніц не залишалось,щось меньше 1000$ на місяць!
    Потім я дізнався,що він то все (!) нагло в один день покинув:великий трак підігнав під банк,який фінансував його і залишив там перед парадним під'їздом банку,а з хати виїхав з сім'єю у невідомому напрямку,залишивши мале те авто біля хати!
    Зденервований і гарячий!
    В розмові раніше згадував,що бажав би жити в Каліфорнії,бо там кіно,режисура,Голлівуд-голі баби і купа грошей!
    Отаке!Більше його не бачив,тільки оту пустуючу хату коло мене,яка і нині тут For Sale!:preved:

17. Un.Known

Гм.

А в чому Америка винна?

18. Yurko NOTOCO

А я в чому винний,що вона, гАмерика і її система така?
    В тім,що бачу її такою і оповідаю комусь,як воно є,навколо мене,а не навколо пані Олі-бізнесменши з Сіетлу,де напевно(?) зо-о-всім,зовсім інше життя,ніж на східному побережжі Атлантики!
    Не подобається як в мене,як коло мене,то і не Їдьте,де отак,і де гарувати треба викладачу по гАмериці,як сліпому коню,як і тим мексиканцям,що по 12 годин щоденно гарують,коли є...є та ррбота!
    І справді чого це я тут,починаю просвіщати вчених і розумних людей з України,де їм може бути гірко!
    Їдьте собі в Каліфорнію,в Чікаго на здоров'я,там де рай,там де сонце світить і доляри на деревах по Силіконовій долини ростуть з айфонами!
    Або на Аляску їдьте,о-о... нафту добувати якщо не хочете їхати в Якутію,як галичани колись по-Сибіру гарували!Вибирайте!
    От на Алясці роботи багато і платять добре!Шо правда і краєвиди,краєвиди...
    Вперйод друзі!
    А я вже якось на своєму оптимізмі сраному і гуморі та скептицизмі набутому тут догарую і...додомцю!
    Жінка вже свариться і жаліє'мі, же я отак насмілився ради її згоди на це і ради сім'ї поступити отак!Міг поступити і інакше...
    І справді...все ж могло бути інакше! А як, воно би було,хто то його знає?!
    :preved:

www.youtube.com/watch?v=M7mWEoewmbo

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

1.Америка не є країною соціальної справедливості і дешевого щастя для всіх а є країною шансів які використаєш чи ні залнжить тільки від тебе.
    2.Якщо комусь дуже зле жити в Україні бо москалі, жиди, сусіди чи невістка стоять на дорозі до щастя то і в Америці буде зле.Мені було добре жити в Україні а в Канаду поїхав бо тут ще краще(для мене ).
    3.Ніхто нічого нікому не винен в Америці.Тут за все треба платити і халяви чекати неможна.
    4.Щоб жити добре треба заробляти десь 100000 на рік на сімю а щоб справді добре 150000.Дальше кожен собі рахує чи зможе.
    5.Щоб в НЙ заробляти в день 250 і ще утримувати сімю в Україні це значить жити з фоодбанку в бейсменті.

• Подобається Подобається x 2
  20. Оля

Оля Старожилка форуму

а де твій аватар? :)