Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

I всеодно морочать сотнями, цiла iндустрiя в останнi роки серед жiнок, розвод на женячку, особливо з iнтернетами...
    Але правда, багато вже просто просiкае, що наташi розводять, i пiшла вона в дупу зi своэю надуманною загадковiстю, сексуальнiстю та борщем. Але лузерiв та фрiкiв вони всеодно вихапують час вiд часу, бо мужчина, який iтак користуеться попитом, на них уваги не звертае.

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тю... та тут своїх таких хворих на голову "наташ" достатньо.

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Прочитав останні дві сторінки теми.
    Не знайшов, що відповісти, крім як запостити старих добрих Blur

https://www.youtube.com/watch?v=JHH7krBwc0Q

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Два чоботи пара, нє?

5. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Скажіть хто знає скільки повинно бути на рахунку в банку,щоб відкрили гостьову візу до Америки??Бо казали,що без нього не відкривають?Правда це чи ні??

6. Samojlovu4

Та з двома лицями, вона, та америка.... Звичайно шо в сто раз краще ніж Урканія, але й мінусів та нюансів достатньо є.

• Подобається Подобається x 1
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

А Дойчлянд? ;) Чи як то кажуть "Кожна жаба своє болото хвалить"? :haha:
    Живу вже 22 роки тут і ще не бачила двох фейсів. :) Люди, як люди. Є різні. Але в основному - чесні, роботящі,відзивчиві, готові завжди прийти на допомогу. І також лають свій уряд, якщо їм сала за шкіру заливають, співчутливі до горя в інших країнах, хочуть, щоби всюди було добре, але свою Америку люблять від усієї душі і готові за свободу віддати життя і так і дітей своїх вчать.

п.с. А чо Ви так вічно на Америку какаєте, а щороку і час тратите, і гроші і сюди їдете? ;)

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Квітко, не знаю скільки то всьо коштує, бо ми приїхали по статусу біженця у свій час, але на бум не їдьте. Мусите, щоби хоч які знайомі були, щоби вас в курс справи ввести на початках. Бо буде ДУЖЕ тяжко без такої допомоги. :sad:

8. Samojlovu4

Та йой, вже перестаньте так відкрито своє болото нахвалювати постійно, Оля. Є і в америці купа купезна мінусів, і в німеції. Просто тут "американців" повно, от за неї і мова завжди. За німців ніхто ніколи не говорить, хіба за меркель.
    Говорю просто як є, незалежним неупередженим поглядом і без прикрас, а ви си думайте шо какаю. Насправді їду сюда, бо люблю америку всеодно дуже, чудова країна, одна з кращих. Інший світ, за всі роки всеодно багато нового. Малий мій он назад вертати не хоче, в захваті від тої америки. Але то не заважає мені писати тут шо думаю і реальний стан речей.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я не нахвалюю. Я захищаю. Особливо від тих, хто ллє на Америку помиї. Бо тут живу і все бачу і знаю. ;)

З вами без пів літри соку сі не розібрати. :mocking:

Во-во! Діти добре розбираються, де добре. :)

10. Samojlovu4

так-так, добре.... Йому там добре, де діснеї і лего-ленди, і в школу не треба йти.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене відкрита американська віза, але я шось не відчуваю захвату ломитися в Америку. Там так само люди лиш думають як рахунки оплатити, вкалують з ранку до ночі. Багато чого через жопу працює, далеко не ідеальна країна.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

О! Пан Юрцьо сі з"ївили туткай. :))) Понаставляли ми мінусів за то, що я люблю країну в якій живу і не какаю, як москалі, в те гніздо, де сиджу. :)))
    Пане Юрцю, шо - неправда? ;)Те, що ви, як правдивий хахол, сидите вже роки в Гамериці, сраєте на неї, а дуляри помпуєте і помпуєте. ;) І ніяк до Галичини не доїдете. ;) Ви - правдивий МАСКАЛЬ. Хоч сі стараєте виглідати на щирого Галичанина. :haha:

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Культура з пана музиканта, що заледво шоферує в Гамериці аж пре! :haha:

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Я чуюся тут бурлакою і заробітчанином в краї з мертвого каміння і тих дикарів-емігрантів плюючих на рідний Край!
    :uaflag::bandera::uanew:
    www.youtube.com/watch?v=YVOmAU-QaWk

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Моя Батьківщина,Моя Любов,Мій Край,Моя "гАмерика" тут, в Карпатах і не хочу нікого чимось там дурити,тим паче Самого Себе! Так і говорю,так і живу цим! :give_rose:

www.youtube.com/watch?v=exWHurHtQ4c

16. Lvivska Kvitka

Та звичайно,що краще їхати до когось ,але треба їх тих знайомих мати..Самі знаєте,наші українці якщо їм вже добре не завжди допоможуть ,щоб і тобі було добре...Тому шукаю тут на форумі людей,які допомогли б мені з цим питанням або хоча б дали якусь пораду як це краще зробити)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, та хтось тай таки є .... ;)
    Це не так. Наші люди завжди раді допомогти. І підсказати. Мені завжди підсказували. І добре радили. За що я всім вдячна. Хоча я їхала вже до батьків. А решти будете самі дороблятися. Бавити ніхто не буде. То точно. :)
    І ще чому не хочуть часом наші допомагати, бо за ту поміч потім наживають ворогів. Приїжджі часто думають, що їм всі щось винні. :)
    Не можу радити за Грін карту нічо, бо нічо не знаю. А як не будете мати куди їхати - свистіть. ;) Поможемо на початках.

18. Forpost

Forpost Стоїк

Це не так. Наші люди завжди раді допомогти. І підсказати. свистіть. ;) Поможемо на початках.[/QUOTE] на жаль так... помагають євреї,греки,вірмени, але тільки не наші.Себе і Ваше християнське оточення не рівняйте до ідолян і трійочників

19. Lvivska Kvitka

Дякую вам)))Так завжди є,що чужі швидше допоможуть ніж родичі чи знайомі...А ви в якому місті??

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ми на самому кінці Америки. :) В Сіетлі. Тут наших дуууууже багато. Самих українців десь з пів мільйона. :)

а де твій аватар? :)