Хм, дело принимает шкандальный оборот. Уже и пресса подключилась: В Інтернеті з"явився відеокліп, у якому на фоні Львова розгортається любовна драма. Кохання, розлука і... псевдоеротика. Автором ролика є студент Київського національного університету культури і мистецтв. Щобільше, якщо вірити інформації про авторів цього кліпу, це не просто розвага, а студентська робота... http://news.lvivport.com/zhyttja/43...v-lvv-u-vulgarnomu-psevdoerotichnomu-klp.html
Министерство культуры. Утро. Министр входит в приемную и видит, что у секретарши истерика и сотрудники отпаивают ее валерьянкой. Министр: - Изольда Павловна, что случилось? Секретарша, всхлипывая и заикаясь: - Я тридцать лет работаю в министерстве и тридцать лет ждала этого звонка! Сегодня прихожу на работу, а телефон уже звонит, поднимаю трубку и слышу "Алло, это прачечная? "... а я растерялась!
Цим молодим колишнім львів"янам, а тепер жителям Сіетлу ми робили заручини. А це їхнє весілля. http://voirphotography.squarespace.com/blog/2013/7/18/nazar-and-irina-wedding.html
Стаття про українців, які досягли значних висот в американських і канадійських медіа http://www.varianty.net/13033-ukraintsi-v-zakordonnykh-zhurnalistykakh
Асимілювалися. Нема чим хвалитися! ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- А третя шістка з іншої сторони фасаду?
А вам яке діло? Ненавидете Америку, ненавидете "сектантів". Справжній "християнин"! Третя для вас. І для вашого хазяїна....
добрий вечір я на цьому форумі випадково помітив що тут є тема про Канаду і вирішив поцікавитися чи немає тут часом Людей з Онтаріо Ватерфорд? справа в тому , що я там шукаю родичку з канади моя сім’я веде пошук з 70-х років хотілося би поговорити з кимось із канади можливо ви допомогли б мені її знайти
5194437647 телефон до православної церкви в Ватерфорді.Чернівецькі в основному православні так що повинні щось знати.519 то код міста
Привіт, хочемо з нареченим переїхати в Канаду, на робочу візу поки що, пізніше по можливості залишитись на постійне проживання. Ми двоє інженери , я хімік, він енергетик. Але дуже мало інформації знаємо. Як краще це зробити, чи є шанс там знайти роботу, чи потрібно ( і чи це можливо) затвердити там свої дипломи, чи краще їхати як подружжя, чи краще одружуватись, після виїзду. Допоможіть будь ласка, буду дуже вдячна.
Вам, як тисячам інших жінок, простіше простого - заморочити голову якомусь канадцю, в реалі чи онлайн, і, якщо він лопух - вийти заміж. Пожити пару рочків, отримати громадянство - а потім його морально та матеріально киданути, зраджувати і розвестись. Популярне ремесло зараз серед наших "найращих в світі жінок".)
Та то є такале не знаю де знайти такого,щоб був не дуже страшненькийТа і вони вже далеко не дурні,вже розкусили наших жіночок)Такого лопуха потрібно пошукати,хоча..........гарна ідея
Оооооо це ви прямо в точкуМаю одного знайомого дядечка америкоса за 50..то він так і каже,що хоче молоду ,гарну жінку для себе.Каже,що всі молоді дівчата хочуть багатого іноземця...Я з ним через це завжди сперечаюся,але є різні люди і вподобання...комусь гроші ,комусь справжнє кохання
Гм. Заморочити голову канадцю, німцю, чи ще якомусь іноземцю - не так то й просто. Чоловіки там набагато серйозніше підходять до створення сім'ї, бо вони також здорово прагматичні, на відміну від наших легенів поголовно з кульками BOSS в руках.