Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, дело принимает шкандальный оборот.
    Уже и пресса подключилась:
    В Інтернеті з"явився відеокліп, у якому на фоні Львова розгортається любовна драма. Кохання, розлука і... псевдоеротика. Автором ролика є студент Київського національного університету культури і мистецтв. Щобільше, якщо вірити інформації про авторів цього кліпу, це не просто розвага, а студентська робота...

http://news.lvivport.com/zhyttja/43...v-lvv-u-vulgarnomu-psevdoerotichnomu-klp.html

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

3. Оля

Оля Старожилка форуму

• Подобається Подобається x 7
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Асимілювалися. Нема чим хвалитися!

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

А третя шістка з іншої сторони фасаду?

6. Оля

Оля Старожилка форуму

А вам яке діло? Ненавидете Америку, ненавидете "сектантів". Справжній "християнин"! ;)

Третя для вас. І для вашого хазяїна.... ;)

• Подобається Подобається x 2
  7. yasam

yasam Well-Known Member

В мене такого на фасаді нема, а чуму у вас є?

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. kitsman

kitsman New Member

добрий вечір я на цьому форумі випадково помітив що тут є тема про Канаду і вирішив поцікавитися чи немає тут часом Людей з Онтаріо Ватерфорд? справа в тому , що я там шукаю родичку з канади моя сім’я веде пошук з 70-х років хотілося би поговорити з кимось із канади можливо ви допомогли б мені її знайти

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

5194437647 телефон до православної церкви в Ватерфорді.Чернівецькі в основному православні так що повинні щось знати.519 то код міста

11. Hera

Hera New Member

Привіт, хочемо з нареченим переїхати в Канаду, на робочу візу поки що, пізніше по можливості залишитись на постійне проживання. Ми двоє інженери , я хімік, він енергетик. Але дуже мало інформації знаємо. Як краще це зробити, чи є шанс там знайти роботу, чи потрібно ( і чи це можливо) затвердити там свої дипломи, чи краще їхати як подружжя, чи краще одружуватись, після виїзду. Допоможіть будь ласка, буду дуже вдячна.:blush:

12. То в тебе голова фашизмом попахує:)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

зачіска у молодого несерйозна...

14. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я теж хочу виїхати на ПМЖ в Канаду!!Як реально це можна зробити??:)
    P.S:дуже круті фотки))

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вам, як тисячам інших жінок, простіше простого - заморочити голову якомусь канадцю, в реалі чи онлайн, і, якщо він лопух - вийти заміж. Пожити пару рочків, отримати громадянство - а потім його морально та матеріально киданути, зраджувати і розвестись. Популярне ремесло зараз серед наших "найращих в світі жінок".)

16. Lvivska Kvitka

Та то є так:blush:але не знаю де знайти такого,щоб був не дуже страшненький:mocking:Та і вони вже далеко не дурні,вже розкусили наших жіночок);)Такого лопуха потрібно пошукати,хоча..........гарна ідея:good:

17. Wurstie

Wurstie Active Member

а я за те щоб де вродився, там і пригодився

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В категорії "від 50-ти" деколи щастить думаю.

Всі за те, міграція не від хорошого життя.

19. Lvivska Kvitka

Оооооо це ви прямо в точку:good:Маю одного знайомого дядечка америкоса за 50..то він так і каже,що хоче молоду ,гарну жінку для себе.Каже,що всі молоді дівчата хочуть багатого іноземця...Я з ним через це завжди сперечаюся,але є різні люди і вподобання...комусь гроші ,комусь справжнє кохання:dntknw:

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм. Заморочити голову канадцю, німцю, чи ще якомусь іноземцю - не так то й просто. Чоловіки там набагато серйозніше підходять до створення сім'ї, бо вони також здорово прагматичні, на відміну від наших легенів поголовно з кульками BOSS в руках.

а де твій аватар? :)